May 24, 20177 yr u, brt, sto je dobra, gdje si je uzeo? Jeste, da znas :): ljudi razbijaju pamuk, onaj starovremski koji se vise ne pravi, tezak, nekad se govorilo jedrenina, moze i цирада/cerada, besprekorno obradjen, mekan i sve bolji sto se vise pere...
May 24, 20177 yr Taman sam i ja htela da nem jaknu Jeste, da znas :): ljudi razbijaju pamuk, onaj starovremski koji se vise ne pravi, tezak, nekad se govorilo jedrenina, moze i цирада/cerada, besprekorno obradjen, mekan i sve bolji sto se vise pere... Ne verujem da takvo nesto vise postoji? Na koliko se inace pere? Dobra je i zenska varijanta, ali ova tvoja je lepsa.
May 24, 20177 yr 60 max, mada zavisi sta se hoce materijali su im uglavnom water repellent, sto ce reci umereno tretirani: ako se to prezali, a u svakom slucaju to se izgubi posle nekoliko pranja, moze da im se radi sta se 'oce, pamuk dolazi na svoje, ne mozes mu nista s obzirom da je bas tezaktm... Kome je do vodonepropusnosti, moze da se utekne voskiranju, mada je grehota kada je ovakav pamuk u pitanju, ionako za pravu vodonepropusnost danas postoje mnogo bolji materijali. Inace, ovo im je izmisljotina #1, provereno. Edited May 24, 20177 yr by namenski
May 24, 20177 yr Jebiga, to ne znam, namestilo mi se da je lik iz firme sa kojom radim mogao da mi donese. A ove pamucne polo kosulje sam svojevremeno pazario licno, otuda i znam za njih.
July 19, 20177 yr 2 kupaćih gaća.ja uzo dva para zimus na sdjedne adidas 15ak€ već su na putu da zuknu, ove druge slazinger nusam ni obukao prošle sam uzeo neke no name i izgurale su opušteno dve godine :(
July 19, 20177 yr i ove su bile :( e cenim da je zbog hlora Edited July 19, 20177 yr by kud u maglu Simoviću
July 20, 20177 yr ja uzo dva para zimus na sd jedne adidas 15ak€ već su na putu da zuknu, ove druge slazinger nusam ni obukao prošle sam uzeo neke no name i izgurale su opušteno dve godine :( Ništa, samo skini natpis sa tih slazenger, pa da budu i one no name.