morgana Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 (edited) u, brt, sto je dobra, gdje si je uzeo? Edited May 24, 2017 by morgana
namenski Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 u, brt, sto je dobra, gdje si je uzeo? Jeste, da znas :): ljudi razbijaju pamuk, onaj starovremski koji se vise ne pravi, tezak, nekad se govorilo jedrenina, moze i цирада/cerada, besprekorno obradjen, mekan i sve bolji sto se vise pere...
I*m with the pilots Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 Taman sam i ja htela da nem jaknu Jeste, da znas :): ljudi razbijaju pamuk, onaj starovremski koji se vise ne pravi, tezak, nekad se govorilo jedrenina, moze i цирада/cerada, besprekorno obradjen, mekan i sve bolji sto se vise pere... Ne verujem da takvo nesto vise postoji? Na koliko se inace pere? Dobra je i zenska varijanta, ali ova tvoja je lepsa.
namenski Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 (edited) 60 max, mada zavisi sta se hoce materijali su im uglavnom water repellent, sto ce reci umereno tretirani: ako se to prezali, a u svakom slucaju to se izgubi posle nekoliko pranja, moze da im se radi sta se 'oce, pamuk dolazi na svoje, ne mozes mu nista s obzirom da je bas tezaktm... Kome je do vodonepropusnosti, moze da se utekne voskiranju, mada je grehota kada je ovakav pamuk u pitanju, ionako za pravu vodonepropusnost danas postoje mnogo bolji materijali. Inace, ovo im je izmisljotina #1, provereno. Edited May 24, 2017 by namenski
namenski Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 Jebiga, to ne znam, namestilo mi se da je lik iz firme sa kojom radim mogao da mi donese. A ove pamucne polo kosulje sam svojevremeno pazario licno, otuda i znam za njih.
kud u maglu Simoviću Posted July 19, 2017 Posted July 19, 2017 2 kupaćih gaća.ja uzo dva para zimus na sdjedne adidas 15ak€ već su na putu da zuknu, ove druge slazinger nusam ni obukao prošle sam uzeo neke no name i izgurale su opušteno dve godine :(
nisam ja Posted July 19, 2017 Posted July 19, 2017 Ove su dizel. Kvalitetne pod rukom. Vidićemo. 2k each.
kud u maglu Simoviću Posted July 19, 2017 Posted July 19, 2017 (edited) i ove su bile :( e cenim da je zbog hlora Edited July 19, 2017 by kud u maglu Simoviću
Mil@n Posted July 20, 2017 Posted July 20, 2017 ja uzo dva para zimus na sd jedne adidas 15ak€ već su na putu da zuknu, ove druge slazinger nusam ni obukao prošle sam uzeo neke no name i izgurale su opušteno dve godine :( Ništa, samo skini natpis sa tih slazenger, pa da budu i one no name.
Recommended Posts