September 26, 20168 yr Hilfe! Hoću i ja da overim Sportsdirect, videh neko pominjao mere kod Lee Cooper-a? Šta je muka? Pazi, ja sam kupovao košulje i nisam imao problema. Veličina L na 185cm/75kg mi taman. A drugar naručivao neke bokserice (isto L) i one su stvarno male.
September 26, 20168 yr neko mi je reko da ima li kuper u indjiji. idi tamo, probaj, premeri se, pa naruci.
September 26, 20168 yr neko mi je reko da ima li kuper u indjiji. idi tamo, probaj, premeri se, pa naruci.Paz' da ne zapucam iz Leskovca u Inđiju. Bolje onda tamo da si kupim. via CZ-M53 TT
September 26, 20168 yr nema u indjiji, pricali smo o tome.zatvoreno onomad a i to sto je bilo tamo je bilo prilicno oskudno Edited September 26, 20168 yr by Haralampije
September 27, 20168 yr nema u indjiji, pricali smo o tome.zatvoreno onomad a i to sto je bilo tamo je bilo prilicno oskudno ima u inđiji. prebačen asortiman u prodavnicu time-out
September 27, 20168 yr Paz' da ne zapucam iz Leskovca u Inđiju. Bolje onda tamo da si kupim. via CZ-M53 TT aha, izvini, ja sam mislila da su svi na svetu iz beograda.
September 27, 20168 yr Pazario Opel Astru H, polovnu naravno. Devojka/zena more bit' sa sela al' auto samo iz Njemacke...