bradilko Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 Kupio dux u springfildu pre 15 dana.oprao ga i tek tad primetio da je dzep malo odsiven.jel moze dux da se zameni?pisala je darling o tome al ne mogu da nadjem gde
darling Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 Kupio dux u springfildu pre 15 dana.oprao ga i tek tad primetio da je dzep malo odsiven.jel moze dux da se zameni?pisala je darling o tome al ne mogu da nadjem gde moze ako imas racun.
halloween Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 (edited) Ešarpu Maruška sa motivom Belog anđela na Sajmu turizma. Odmah sam morala da je stavim, toliko mi se svideo. Edited February 20, 2016 by halloween
MayDay Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Ima jedna haljina u jednoj prodavnici, koštala 20k otkako je stigla u maju, pa je spustili na 16k u decembru. Pošto je i dalje nisu prodali, razmišljam se da okrenem prodavnicu i da im kažem da im nudim 11k za haljinu i da pričaju s menadžerom. Ima li šanse da se takvo što desi?
bradilko Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 zamenio dux hvala darling a digao sam vec ruke
Dagmar Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Ima jedna haljina u jednoj prodavnici, koštala 20k otkako je stigla u maju, pa je spustili na 16k u decembru. Pošto je i dalje nisu prodali, razmišljam se da okrenem prodavnicu i da im kažem da im nudim 11k za haljinu i da pričaju s menadžerom. Ima li šanse da se takvo što desi? Možda može, kaži i da bi platila gotovinski.
Miralem Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 bolje da ode licno i mase im parama ispred nosa i prica kako je haljina ruzna i zato niko nece da je kupi i da je kriza pa ljudi nemaju para, surova realnost, uzmi ili ostavi.
MayDay Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 Rekla sam da idem na pub quiz, na karaoke i primam goste da gledamo film ili da igramo jambičku. Miraleme, mogla bih i onako kažiprstom da pipnem ispod mog oka, pa da ga uperim u menadžera i spustim kapke na pola i gledam ga pravo u oči?
ToniAdams Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 Možda može, kaži i da bi platila gotovinski. kake veze ima jel je gotovinski il kurticom?
Dagmar Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 kake veze ima jel je gotovinski il kurticom? Pa ako je manja radnja ima veze, pretpostavljam da ne izdaju račun u tom slučaju.
Recommended Posts