Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted

Kupio dux u springfildu pre 15 dana.oprao ga i tek tad primetio da je dzep malo odsiven.jel moze dux da se zameni?pisala je darling o tome al ne mogu da nadjem gde

Posted

Lakše je i brže da se zašije. :D

Posted

Kupio dux u springfildu pre 15 dana.oprao ga i tek tad primetio da je dzep malo odsiven.jel moze dux da se zameni?pisala je darling o tome al ne mogu da nadjem gde

moze ako imas racun. 

Posted (edited)

Ešarpu Maruška sa motivom Belog anđela na Sajmu turizma. Odmah sam morala da je stavim, toliko mi se svideo.

10994261_1073493992676078_51512356713275

Edited by halloween
Posted

Ima jedna haljina u jednoj prodavnici, koštala 20k otkako je stigla u maju, pa je spustili na 16k u decembru. Pošto je i dalje nisu prodali, razmišljam se da okrenem prodavnicu i da im kažem da im nudim 11k za haljinu i da pričaju s menadžerom. Ima li šanse da se takvo što desi?

Posted

zamenio dux

hvala darling

a digao sam vec ruke

Posted

Ima jedna haljina u jednoj prodavnici, koštala 20k otkako je stigla u maju, pa je spustili na 16k u decembru. Pošto je i dalje nisu prodali, razmišljam se da okrenem prodavnicu i da im kažem da im nudim 11k za haljinu i da pričaju s menadžerom. Ima li šanse da se takvo što desi?

Možda može, kaži i da bi platila gotovinski.

Posted

bolje da ode licno i mase im parama ispred nosa i prica kako je haljina ruzna i zato niko nece da je kupi i da je kriza pa ljudi nemaju para, surova realnost, uzmi ili ostavi.

Posted

Rekla sam da idem na pub quiz, na karaoke i primam goste da gledamo film ili da igramo jambičku.

Miraleme, mogla bih i onako kažiprstom da pipnem ispod mog oka, pa da ga uperim u menadžera i spustim kapke na pola i gledam ga pravo u oči?

Posted

Možda može, kaži i da bi platila gotovinski.

kake veze ima jel je gotovinski il kurticom?

Posted

kake veze ima jel je gotovinski il kurticom?

Pa ako je manja radnja ima veze, pretpostavljam da ne izdaju račun u tom slučaju.