October 7, 20159 yr i GG može da pukne, ja sam poručio, probe radi, Nillkin tempered glass zaštitu pa ćemo da vidimo kako je u praksi. pogledaj ti to malo boljeAh, kao neko koga su polupani ekrani koštali 370 evara, podržavam svaku dodatnu zaštitu ... Ja sam mislio na one folije i zaštite od ogrebotine. @extragluv naravno da će se videti neki tragovi korišćenja, ali to samo kada BAŠ zagledaš, i to na ugašenom ekranu. Al sve je to baš sitno i nebitno. Edited October 7, 20159 yr by Mil@n
October 18, 20159 yr ... imas pravo, idem da ga utopim nekom tatinom sinu hipsteru za tri soma evra reci cu da je Lenonov Edited October 18, 20159 yr by Caligula
October 18, 20159 yr 300 dinara na buvljaku, kao nov i jos radi sve pa jebote aj me vodiš jednom na buvljak
October 18, 20159 yr Care, subotom ili nedeljom ponesi petsto dinara i prodji od zemunske pijace ka okretnici 82ke i voila, posle te setnje pun si ko brod
October 18, 20159 yr Care, subotom ili nedeljom ponesi petsto dinara i prodji od zemunske pijace ka okretnici 82ke i voila, posle te setnje pun si ko brod
October 18, 20159 yr dzab, dzabe, svaka cast na kupovini .... imam gomilu studentskih na osmici...dosao bi mi ko kec na 11