garcia Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 ne znam sta je gildan, verovatno brand i ne nije. made in Srb, NAJ. Iako piše 100% pamuk, osecaj je da ima elastina u crnim majicama. Štampao nešto i na crvenoj i ta je bila 100% pamuk i na osecaj. Izbor boja nikakav. Imaju crne, sive, bele, crvene, zelene, žute i plave. Ako se malo potrudim, mogao bih da se prisetim hex vrednosti boja koliko su osnovne.
darling Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 jel postoji jos kragujevacki dzeger, da ne kazem jagger? koristili su super materijale, i bilo je da se probere, narocito na rasprodajama...
darling Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 jel prodaju u beogradu, dugo nisam videla njihovu radnju, na netu nema nista?
JozoMujica Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 jel prodaju u beogradu, dugo nisam videla njihovu radnju, na netu nema nista? Za Beograd već ne znam.
JozoMujica Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Neuništivo kućište za telefon za aktivnosti u prirodi.
ordi Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 jel prodaju u beogradu, dugo nisam videla njihovu radnju, na netu nema nista? pozovi ziru pa pitaj imaju li je oni
wall Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 jel postoji jos kragujevacki dzeger, da ne kazem jagger? koristili su super materijale, i bilo je da se probere, narocito na rasprodajama... Jen'om u KG naleteo na neku njihovu prodavnicu, "outlet" šta li... Imao farmerica za 5 godina... Jbt jesam star. :(
Kuglager Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Neuništivo kućište za telefon za aktivnosti u prirodi. Kolko? I za koji mob? Zadovoljan?
JozoMujica Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Kolko? I za koji mob? Zadovoljan? 23€ na dx.com, iPhone 6 plus, zadovoljan, za vukljanje u rancu i koriscenje u uslovima za koje je predvidjeno, nije za svaki dan, glomazno je, teško, i mora malo da se pritiska ekran, to jest staklo kućišta da bi reagovao. Ali mislim da može kamion da predje preko njega i da telefonu ništa ne fali, takav mi je utisak.
mustang Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 (edited) 23€ na dx.com, iPhone 6 plus, zadovoljan, za vukljanje u rancu i koriscenje u uslovima za koje je predvidjeno, nije za svaki dan, glomazno je, teško, i mora malo da se pritiska ekran, to jest staklo kućišta da bi reagovao. Ali mislim da može kamion da predje preko njega i da telefonu ništa ne fali, takav mi je utisak. ja koristim Reiko Multifunction Hybrid Case za isti telefon Tight Fit Offering Full Protection with Built-In Media Kickstand Black 8$ plus S&H, na amazonu...i koristim neki heavy duty protector za ekran (isto je bio oko 8-9$....ispadne mi ili ga cusnem sluccajno svaki drugi-treci dan....pogotovu iz kola kad izlazim, zaboravim da mi je u krilu ..odlican je, jedini je problem sto ne mogu da ga skinem nikako (kupila sam neku tasnicu za izlazak za mobilni da mogu i licnu kartui kartice da stavim..ma nema sanse da ga otvorim i prebacim u tasnicu...kad kazu tight izgleda oni stvarno misle tight...inace se oklop sastoji iz dva dela...plastike koja direktno ide preko telefona pa guma okolo...i nije tezak. stane mi u zadnji dzep od farmerki bez problema Edited September 25, 2015 by mustang
Recommended Posts