Jump to content

Sta ste pazarili ovih dana

Featured Replies

ne znam sta je gildan, verovatno brand i ne nije.

made in Srb, NAJ.

Iako piše 100% pamuk, osecaj je da ima elastina u crnim majicama.

Štampao nešto i na crvenoj i ta je bila 100% pamuk i na osecaj.

Izbor boja nikakav. Imaju crne, sive, bele, crvene, zelene, žute i plave.

Ako se malo potrudim, mogao bih da se prisetim hex vrednosti boja koliko su osnovne.

• 3 weeks later...

jel postoji jos kragujevacki dzeger, da ne kazem jagger? koristili su super materijale, i bilo je da se probere, narocito na rasprodajama...

Postoji.

jel prodaju u beogradu, dugo nisam videla njihovu radnju, na netu nema nista?

Za Beograd već ne znam.

ok. tenks.

Huawei P8 Lite, meni jako dobar za sad. 

hw_436636.jpg

Neuništivo kućište za telefon za aktivnosti u prirodi.

SOTCA337200_2.jpg

pozovi ziru pa pitaj imaju li je oni

jel postoji jos kragujevacki dzeger, da ne kazem jagger? koristili su super materijale, i bilo je da se probere, narocito na rasprodajama...

Jen'om u KG naleteo na neku njihovu prodavnicu, "outlet" šta li... Imao farmerica za 5 godina... Jbt jesam star. :(

nema u ziri. 

Neuništivo kućište za telefon za aktivnosti u prirodi.

SOTCA337200_2.jpg

Kolko?

I za koji mob?

Zadovoljan?

Kolko?

I za koji mob?

Zadovoljan?

23€ na dx.com, iPhone 6 plus, zadovoljan, za vukljanje u rancu i koriscenje u uslovima za koje je predvidjeno, nije za svaki dan, glomazno je, teško, i mora malo da se pritiska ekran, to jest staklo kućišta da bi reagovao. Ali mislim da može kamion da predje preko njega i da telefonu ništa ne fali, takav mi je utisak.

ArticleSharedImage-53618.jpg

23€ na dx.com, iPhone 6 plus, zadovoljan, za vukljanje u rancu i koriscenje u uslovima za koje je predvidjeno, nije za svaki dan, glomazno je, teško, i mora malo da se pritiska ekran, to jest staklo kućišta da bi reagovao. Ali mislim da može kamion da predje preko njega i da telefonu ništa ne fali, takav mi je utisak.

ja koristim Reiko Multifunction Hybrid Case za isti telefon Tight Fit Offering Full Protection with Built-In Media Kickstand  Black 8$ plus S&H, na amazonu...i koristim neki heavy duty protector za ekran (isto je bio oko 8-9$....ispadne mi ili ga cusnem sluccajno svaki drugi-treci dan....pogotovu iz kola kad izlazim, zaboravim da mi je u krilu ..odlican je, jedini je problem sto ne mogu da ga skinem nikako (kupila sam neku  tasnicu za izlazak za mobilni da mogu i licnu kartui kartice da stavim..ma nema sanse da ga otvorim i prebacim u tasnicu...kad kazu tight izgleda oni stvarno misle tight...inace se oklop sastoji iz dva dela...plastike koja direktno ide preko telefona pa guma okolo...i nije tezak. stane mi u zadnji dzep od farmerki bez problema

Edited by mustang