August 25, 20159 yr Tenks, kazem da nema roze patika u Ofisu :) Ima Ofis i u HN, ali nesto zajebava sa snizenjima pa cu naruciti sa sajta
August 26, 20159 yr e, ovako ... pazarila na buvljaku rpbert clergerie papuce, evo bas ovakve iste... naravno, nikako mi se ne svidjaju te skoljkice gore, i to sto su papuce, pa planiram da odnesem mom obucaru da napravimo neku kompilaciju...otprilike mesavinu ovakvog gornjeg dela, posto im je djon identican /ali da budu sandale/ i ovakvog, otprilike a i ove mi se jako, jako svidjaju pa nesto mislim, da ipak budu u tom fazonu, sa tim kopcicama. eto, koliko petljancije od jednih papuca sa buvljaka, na kraju ispalo :-) e....a evo kako su ispale sandale od kupljenih klerdzerijevih papuca na buvljaku moj obucar miso zlata vredi! :-)
August 26, 20159 yr Lepe su, nezvanova. I ja kažem- svaka čast i tebi za ideju i njemu za izvedbu. Meni ne bi palo na pamet da bi to moglo da se izvede ☺.
August 28, 20159 yr ma ja odradio pripremu i poslao stampariji. http://www.majiceonline.rs/ ... a eto mogao sam da zaradjujem