morgana Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Tenks, kazem da nema roze patika u Ofisu :) Ima Ofis i u HN, ali nesto zajebava sa snizenjima pa cu naruciti sa sajta
nezvanova Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 e, ovako ... pazarila na buvljaku rpbert clergerie papuce, evo bas ovakve iste... naravno, nikako mi se ne svidjaju te skoljkice gore, i to sto su papuce, pa planiram da odnesem mom obucaru da napravimo neku kompilaciju...otprilike mesavinu ovakvog gornjeg dela, posto im je djon identican /ali da budu sandale/ i ovakvog, otprilike a i ove mi se jako, jako svidjaju pa nesto mislim, da ipak budu u tom fazonu, sa tim kopcicama. eto, koliko petljancije od jednih papuca sa buvljaka, na kraju ispalo :-) e....a evo kako su ispale sandale od kupljenih klerdzerijevih papuca na buvljaku moj obucar miso zlata vredi! :-)
Frau Gabrijela Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Lepe su, nezvanova. I ja kažem- svaka čast i tebi za ideju i njemu za izvedbu. Meni ne bi palo na pamet da bi to moglo da se izvede ☺.
Frank Pembleton Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Svaka čast obućaru. Koji je, vredi ga reklamirati... poslato sa WC šolje by BVK
garcia Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 ne znam. nama dozvolu dala veca podruznica - Zarkovo
Frank Pembleton Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Jel ima SoA - Blokovi ? poslato sa WC šolje by BVK
ducca Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 #toughlife Gde, koje su opcije - imaju oni ili im se dostavlja?
garcia Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 ma ja odradio pripremu i poslao stampariji. http://www.majiceonline.rs/ ... a eto mogao sam da zaradjujem
Ravanelli Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 koji je kvalitet majice? čini mi se da nije gildan.
Recommended Posts