August 5, 20159 yr Prvo crna Carrera kupljena u Komisionu na Bulevaru negde u visini JATa, pa posle zelena Apha, na kraju siva Alpha. Ta siva mi je još u životu. Mogao bih baš da je donesem iz Bgd.
August 5, 20159 yr Lee fajerka,1990.trieste.starke ne nosim otkad ih prave kinezi.zuljaju i los kvalitet.i vrh patike je drugaciji i nema vise 2 sloja platno nego 1. il sam se istripovo. i kalupi nisu isti. il mi je poraso taban.
August 5, 20159 yr Fajerka mora bit crna i narandžasta. Druge su za one koji se još nisu outovali. Ja imam smb. :(
August 11, 20159 yr prvi put u zivotu sam kupila polka dot haljinicu... nisam je ni probala, bila na nekom snizenju.... tek kad sam je kuchi obukla svatila sam kolko je u rockabilly fazonu
August 14, 20159 yr Drugar ima neku veleprodaju. Trazi 60. Uzo desetak ramova ovih očinjih da isprobam i odlucim se, a ove na kraju zabo iz prve. Kao daj da vidim sta imas od sunca i ove prve iskočiše. Dalje nisam ni gledo. Impulsivno kupujem.
August 15, 20159 yr lepe su ti nisam ja. i ja se izleteh sa novim parom za sunce a nemam obicaj dok ne unistim prethodne. osecam grizu savesti da sam preterala jer mi stvari ne trebaju ali mnogo mi lepo stoje i prijatne su mi za oci.
August 17, 20159 yr Za pet evra u antikvarnici u Milanu na sred Naviglia. Jeste da prodavac ne zna najbolje engleski ali je uspeo da slozi da je to Germany no China! :)