dig_chohano Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Jeste. Plus ima ziper na jeziku skroz ćornut sa fajerke iza kog bije narandžastluk. Opak mamojeb od patike. Slučajno ih video i na keca me podsetile na fajerku. I onda vidim da jesu nogofajerka te moradoh da pazarim.
ToniAdams Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 a kolko su novaca? svremena na vreme mi dodje da pazarim starke, al onda popizdim kad se setim da traze 70, 80 ojra za realno ne bas elitnu patiku.
dig_chohano Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Jbg, standard nuevo-starka cijena koju obično odbijam platiti ali ovo sam morao da imam. Mislim da su Foot Locker ekskluziva, video sam crne i zelene i zelene su mi bile dosta bolje, al valjda postoje i teget i narandžaste.
kud u maglu Simoviću Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 (edited) svremena na vreme mi dodje da pazarim starke, al onda popizdim kad se setim da traze 70, 80 ojrajel zato što si sirotan? starke su /\ diže Edited August 4, 2015 by kud u maglu Simoviću
ToniAdams Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 i to i principijelan al ove su def bolje od obicnih.
dig_chohano Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Da bi bile vr' morali su da im udare crni đon. Ili bilo koji nebeli. Paori.
kud u maglu Simoviću Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 ne bi se onda razlikovale od nekih hipsterskih opanaka. beli đon im je @toni kiselo grožđe
roksi Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Coverse umesio starke u omaž fajerki. Čak se i zovu MA-1. Shut up and take my money momenat. 5317734_converse-ma-1-zip-nylon-pack_a2c8d73c_m.jpg u bre. najs. moram da vidim da li ovo cudo ima da se kupi i u ovoj mojoj vukojebini.
Singer Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 malo ko bi odoleo da ne napravi taj pazar štobreko narod - idu uzsve
MancMellow Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 (edited) manc, jesi imao fajerku? sivu, jbg :( ne sivomaslinastu, nego bas bas sivu Edited August 5, 2015 by MancMellow
kud u maglu Simoviću Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 čije ste fajerke imali? moja bila carrera, bordo donela mi ortakova keva iz trsta. prvi dan bila progorena bakljom, od tad me prati maler da novu stvar obično u prvom oblačenju trajno sjebem. <_<
Recommended Posts