August 4, 20159 yr Jeste. Plus ima ziper na jeziku skroz ćornut sa fajerke iza kog bije narandžastluk. Opak mamojeb od patike. Slučajno ih video i na keca me podsetile na fajerku. I onda vidim da jesu nogofajerka te moradoh da pazarim.
August 4, 20159 yr a kolko su novaca? svremena na vreme mi dodje da pazarim starke, al onda popizdim kad se setim da traze 70, 80 ojra za realno ne bas elitnu patiku.
August 4, 20159 yr Jbg, standard nuevo-starka cijena koju obično odbijam platiti ali ovo sam morao da imam. Mislim da su Foot Locker ekskluziva, video sam crne i zelene i zelene su mi bile dosta bolje, al valjda postoje i teget i narandžaste.
August 4, 20159 yr svremena na vreme mi dodje da pazarim starke, al onda popizdim kad se setim da traze 70, 80 ojrajel zato što si sirotan? starke su /\ diže Edited August 4, 20159 yr by kud u maglu Simoviću
August 4, 20159 yr ne bi se onda razlikovale od nekih hipsterskih opanaka. beli đon im je @toni kiselo grožđe
August 5, 20159 yr Coverse umesio starke u omaž fajerki. Čak se i zovu MA-1. Shut up and take my money momenat. 5317734_converse-ma-1-zip-nylon-pack_a2c8d73c_m.jpg u bre. najs. moram da vidim da li ovo cudo ima da se kupi i u ovoj mojoj vukojebini.
August 5, 20159 yr manc, jesi imao fajerku? sivu, jbg :( ne sivomaslinastu, nego bas bas sivu Edited August 5, 20159 yr by MancMellow
August 5, 20159 yr čije ste fajerke imali? moja bila carrera, bordo donela mi ortakova keva iz trsta. prvi dan bila progorena bakljom, od tad me prati maler da novu stvar obično u prvom oblačenju trajno sjebem. <_<