Jump to content

Sta ste pazarili ovih dana

Featured Replies

Kupila ove lepotice. Prezadovoljna sam, mislim da nisam nosila ovako udobnu patiku, nikada.

20846531f0b5d5f7ba3df6d30080314b732484d5

• Replies 9.7k
  • Views 867k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Stigla stara igračka... 47 godina star komplet modela aviona, kojeg sam kao klinac čežnjivo gledao u izlogu Zrenjaninskog Komisiona... A onda par godina kasnije pravio i leteo u Aero Klubu. Proš

• slepa živana
    slepa živana

ja imam 150 evra. al to mi je za sahranu.

• slepa živana
    slepa živana

imala sam ovakav tepih u zadnjem iznajmljenom stanu i mnogo me je veselio juče se pojavi na kupujem-prodajem polovni i jutros sam ga pazarila posle praznika mi stiže iz mužlje nek bog p

Posted Images

Koliko para?

Cijena? Prava sitnica. 17 hiljada. Prvo sam odustala jer mi je bilo  mnogo, a onda sam se setila da sa sobom imam onu zelenu Pika karticu( koju sam izvadila pre 7-8 godina i samo jednom upotrebila, tek tako da je iskoristim) i eto mene nazad u Inter sportu. Na dvanaest rata izađe oko 1450 dindži mesečno.  :naughty:  

ovu knjizurinu sam njusila onomad u Barnes & Noble, al je nova bila nekih 60 baka..... i onda je pronadzem na ibeju, polovnu, u izvrstnom stanju, za celih 5 baka... free shipping..... rados, srecha, vino, nema spavanja

IMG_1591_zpsy4txkzxg.jpg

Hipi, edino sto s tim formatom nema citanja u krevetu s rukama iznad glave 

Sa dobrog snizenja ali nisam siguran da cu ih zadrzati u obe boje. Antilop verzija izgleda bolje na slici nego uzivo.

74291.jpg  

74303.jpg

gde, pošto košta?

Ako kupujes iz Srbije ovo je, verovatno, odgovarajuci link:   YOOX PdO

Ostao im je, koliko vidim, samo antlop model. Kao sto rekoh, uzivo izgledaju drugacije, vise sivo-maslinaste nego bež braon.

xQdoC6tl.jpg

RIFLE_(2).jpg

do jaja, Caligula.. najlepsa tikica u ppp selu!!

Sta cu kad imam ukus  -_-

edit btw. je dzabe, 35E a svuda kosta 60/75

Edited by Caligula

Za posao mora se, cekam da mi stignu:

2738329-p-4x.jpg

jab se ubio da moram u ovome na posao ^_^

Ako već moraš da nosiš cipele na posao, onda barem uzmi cipele za posao.

Meni odgovaraju.