Аврам Гојић Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Alfa M-65 2.900 dinara u Army shopu, bez garancije
Hamlet Strašni Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Kako misliš bez garancije? I da li imaju brojeve za slonove? U Sarajevskoj?
Аврам Гојић Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 (edited) Staklenac. Stajale su jakne poduze u magacinu, pa sta kupis, to ti je, nema puj pike ne vazi. Ova moja na glavi rajsferslusa ima neki cudno hrapav sloj, lici na koroziju, ali rajsferslus ima potpunu funkcionalnost. Ostatak jakne je dobar, platno u odlicnom stanju, Fora je da se jakne pri kupovini dobro pregledaju. Mislim da imaju samo vece brojeve, i da je ostalo par komada, ali da ce stici nova tura. Prosla mi je trajala 13 godina, vreme da se menja, ali brate traze kod nas 16.000 dinara, ne bih je vise nikada kupio da nisam naleteo na ovu. Edited March 5, 2015 by Грешни Василије
Hamlet Strašni Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Jedini problem je što imam već jednu takvu, kupljenu pre 15 godina koja je i dalje skoro kao nova. Doduše 2,9 hiljada jeste dž. Mogu da je stavim u orman za saranu da imaju...
Аврам Гојић Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 (edited) Gde je to u staklencu? Odo iz odma. Mojne ides odma, pitaj prvo da li imaju. Ako ti kazu da imaju jos jednu, onda nemoj da ides jer ta nije u dobrom stanju. Meni je zena rekla da ce porucivati jos. Telefon je 011/3343-019, to je onaj manji od dva army shopa u Staklencu, koji gleda ka Trgu Republike. Edited March 5, 2015 by Грешни Василије
ljakse Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Ostala je ta jedna, nije u toliko lošem stanju, problem je u tome da je taj XL zapravo XXXL otprilike, model za međede. I riba je rekla da nije sigurna da će stizati još, osim nekih modela boje senfa, ne znam zašto mi je taj podatak indikativan ali pošto je greota otići praznih ruku, uzeo se m65 najlonski model za proleće, taman ono što mi je trebalo, za RSD 5.900.
Аврам Гојић Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 (edited) A, dobra je to jaknica. Šteta što nisi uhvatio nešto nosivo od ovih jeftinih. Edited March 5, 2015 by Грешни Василије
ljakse Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 (edited) crna, nako vietkong fazon ili zlatna, bem li ga. zažmuri, pa na sopstvenom platnu u glavi pomešaj sivu i zlatnu Edited March 5, 2015 by ljakse
Zli Gli Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 (edited) http://www.ogistra-nutrition-shop.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=29822 http://www.ogistra-nutrition-shop.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=30095 Kais i steznici za kolena, da bezbednije bildam. Jeste da vise volim raw fazon ali ovo mi je bas trebalo, pogotovo steznici jer su mi kolena u teskoj banani. A ovo sam narucio i jedva cekam da stigne: http://www.lg.com/rs/televizori/lg-42LB671V-smart-3d-tv Edited March 6, 2015 by Zli Gli
Recommended Posts