Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted (edited)

300 Euro za pravu Baracuta G9 je jednostavno bezobrazluk, tako da sam uzeo ovo. I ovo je Harrington. Ne kapiram u cemu je fazon, valjda je originalne modele radio isto Harrington. Za razliku u cijeni od 230 Euro, zaista nebitno.

Edit: aaaaa na netu nasao u cemu je razlika. Baracuta radi original, a ime Harrington je dobilo po liku iz serije "gradic pejton", sto znaci da je naziv Harrington samo naziv za vrstu jakni koje su radili mnogi proizvodjaci, kao i proizvodjaci ove kupljene, a proizvodjaci ove jakne su francuzi, koji su se u 80-im dosjetili dati marki to ime i time uspjeli stvoriti kod neinformisanih, kao kod mene, iluziju da je Harrington originalna marka jakni. Vjerovatno bih isto tako da je neko u 70-im recimo napravio marku npr. "patike", povjerovao da je samo njihova obuca "praaava patika" :).Ali ipak, jel karirana postava-jeste, jel razlika 230 Euro...

harrington.jpg

Edited by B_B
Posted (edited)

300 Euro za pravu Baracuta G9 je jednostavno bezobrazluk, tako da sam uzeo ovo. I ovo je Harrington. Ne kapiram u cemu je fazon, valjda je originalne modele radio isto Harrington. Za razliku u cijeni od 230 Euro, zaista nebitno.

Edit: aaaaa na netu nasao u cemu je razlika. Baracuta radi original, a ime Harrington je dobilo po liku iz serije "gradic pejton", sto znaci da je naziv Harrington samo naziv za vrstu jakni koje su radili mnogi proizvodjaci, kao i proizvodjaci ove kupljene, a proizvodjaci ove jakne su francuzi, koji su se u 80-im dosjetili dati marki to ime i time uspjeli stvoriti kod neinformisanih, kao kod mene, iluziju da je Harrington originalna marka jakni. Vjerovatno bih isto tako da je neko u 70-im recimo napravio marku npr. "patike", povjerovao da je samo njihova obuca "praaava patika" :).Ali ipak, jel karirana postava-jeste, jel razlika 230 Euro...

harrington.jpg

japi fazon :fantom:

Edited by ToniAdams
Posted

Bio sam se zalepio za nekog deutera, ali em ga nema, em je u dinar duplo skuplji od ovog, pa sam kontao za razliku da kupim još nešto od planinarske opreme, i ovako moram uzet cipile, ili možda neki manji ranac od jedno 25l. Nebitno, zadovoljan sam, ima šta treba da ima, vent sistem za leđa, h2o sistem, i to je to. 

Cougar.jpg

Posted

Originalnu G9 si pre nekoliko godina mogao naci za relativno sitne pare. Imali su i neke teske rasprodaje pre nego sto je firma promenila vlasnika i cenovnu politiku. Ne juriti original je, u ovom slucaju, dobra odluka (IMO).

I kod nas ima novo. ^_^

Okasnila malo sa transportom i carinom ali je najzad tu. Teska ko tuc i nevidjena paznja prema detaljima. Prvi utisci - cekanje se i te kako isplatilo.

1017_106.jpg

Posted

3 pencil midi skirts

-crna sa necim sto se presijava ali moze da se primeti samo pod odredjenim uglom i reljefna je

-plish tamno zlatna - jedva hodam u tome

-crno/bele share od materijala kao kupaci kostim i jedva cekam da je nosim jer moze i preko dana i na plazu i uvece i super je udobna. a moze i u japankama i u stiklama...totalno moj (opusten) fazon.

http://thefashiontag.com/wp-content/uploads/2014/11/pencil-skirts-style-3.jpg

Posted

i niko da pohvali Farmerovu jaknicu... pihh kaki ste... ja ovdi nisam vidla lepsu

Posted (edited)

sta da hvalimo kad je ko izvidjac :)

cim vidim ovoliko dzepova, pomislim na posao....no thanks :)

ona od B_B mi se svidja...diskretna, shunjalica jakna...zahteva dobro telo ispod ili bar jake ruke :) ..i istice guzu :) ...correct me if I'm wrong :)

:isuse: totalni sam idiot....sad provalih da istu tu jaknu ima moja jaca polovina....

Edited by mustang
Posted

:lolol:

daklem ukusi nam se opet bitno razlikuju... al kool.....

Posted

:lolol:

daklem ukusi nam se opet bitno razlikuju... al kool.....

zar to nismo odavno utvrdile?!

:D

Posted

i niko da pohvali Farmerovu jaknicu... pihh kaki ste... ja ovdi nisam vidla lepsu

istina.

Posted

kupila danas kod braće u bloku 70 aljinče, šatro laura ashley  

celih milju ipo  :D

al' super je aljinče, nego mi se nije dalo da slikam, onaj klasičan babiš dezen na tamnoplavoj podlozi neki cvetići,

imaju i suknje, ali samo manji broj (moja aljina je broj 9, to mi je taman, suknje su br 7 i mislim da su 800 din)

viskoza i elastin

te suknje su malo duže, verujem da dobro idu na čizme + neki dobar topić + džins jakna

Posted

nije lo[a iyvi]a;ka.

roll

nije loša izviđačka.

koi to materijal? i pošto košta. može u švajcarcima.

Posted

sony sluške za xperiju na aliexpressu

Posted

nije lo[a iyvi]a;ka.

roll

nije loša izviđačka.

koi to materijal? i pošto košta. može u švajcarcima.

U pitanju je voskirano platno sa vunenom postavom...   da ne kisnem dok cuvam zastavu. :lolol:

Monitaly parka

Posted

Kad ste kod jakni...uzeh "na slepo" ovu prolecnu jaknu proslog leta i jako je udobna i dobro stoji, skroz sam zadovoljna njom:

TW421G00I-K11@14.1.jpg

Te razmisljam da pazarim ovu laku ~letnju veselu jaknu za leta u kisnim/hladnijim zemljama od iste firme.

U komentarima stoji da je malo uza u gornjem delu sto me odmah alarmira pa cu videti da li broj ili dva veci moze da resi posao, ako ne - lako se vrati nazad.

TW441F001-M11@4.jpg