B_B Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 (edited) 300 Euro za pravu Baracuta G9 je jednostavno bezobrazluk, tako da sam uzeo ovo. I ovo je Harrington. Ne kapiram u cemu je fazon, valjda je originalne modele radio isto Harrington. Za razliku u cijeni od 230 Euro, zaista nebitno. Edit: aaaaa na netu nasao u cemu je razlika. Baracuta radi original, a ime Harrington je dobilo po liku iz serije "gradic pejton", sto znaci da je naziv Harrington samo naziv za vrstu jakni koje su radili mnogi proizvodjaci, kao i proizvodjaci ove kupljene, a proizvodjaci ove jakne su francuzi, koji su se u 80-im dosjetili dati marki to ime i time uspjeli stvoriti kod neinformisanih, kao kod mene, iluziju da je Harrington originalna marka jakni. Vjerovatno bih isto tako da je neko u 70-im recimo napravio marku npr. "patike", povjerovao da je samo njihova obuca "praaava patika" :).Ali ipak, jel karirana postava-jeste, jel razlika 230 Euro... Edited February 14, 2015 by B_B
ToniAdams Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 (edited) 300 Euro za pravu Baracuta G9 je jednostavno bezobrazluk, tako da sam uzeo ovo. I ovo je Harrington. Ne kapiram u cemu je fazon, valjda je originalne modele radio isto Harrington. Za razliku u cijeni od 230 Euro, zaista nebitno. Edit: aaaaa na netu nasao u cemu je razlika. Baracuta radi original, a ime Harrington je dobilo po liku iz serije "gradic pejton", sto znaci da je naziv Harrington samo naziv za vrstu jakni koje su radili mnogi proizvodjaci, kao i proizvodjaci ove kupljene, a proizvodjaci ove jakne su francuzi, koji su se u 80-im dosjetili dati marki to ime i time uspjeli stvoriti kod neinformisanih, kao kod mene, iluziju da je Harrington originalna marka jakni. Vjerovatno bih isto tako da je neko u 70-im recimo napravio marku npr. "patike", povjerovao da je samo njihova obuca "praaava patika" :).Ali ipak, jel karirana postava-jeste, jel razlika 230 Euro... japi fazon Edited February 14, 2015 by ToniAdams
Mil@n Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Bio sam se zalepio za nekog deutera, ali em ga nema, em je u dinar duplo skuplji od ovog, pa sam kontao za razliku da kupim još nešto od planinarske opreme, i ovako moram uzet cipile, ili možda neki manji ranac od jedno 25l. Nebitno, zadovoljan sam, ima šta treba da ima, vent sistem za leđa, h2o sistem, i to je to.
Lead Farmer Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 300 Euro za pravu Baracuta G9 je jednostavno bezobrazluk, tako da sam uzeo ovo. I ovo je Harrington. Ne kapiram u cemu je fazon, valjda je originalne modele radio isto Harrington. Za razliku u cijeni od 230 Euro, zaista nebitno. Edit: aaaaa na netu nasao u cemu je razlika. Baracuta radi original, a ime Harrington je dobilo po liku iz serije "gradic pejton", sto znaci da je naziv Harrington samo naziv za vrstu jakni koje su radili mnogi proizvodjaci, kao i proizvodjaci ove kupljene, a proizvodjaci ove jakne su francuzi, koji su se u 80-im dosjetili dati marki to ime i time uspjeli stvoriti kod neinformisanih, kao kod mene, iluziju da je Harrington originalna marka jakni. Vjerovatno bih isto tako da je neko u 70-im recimo napravio marku npr. "patike", povjerovao da je samo njihova obuca "praaava patika" :).Ali ipak, jel karirana postava-jeste, jel razlika 230 Euro... Originalnu G9 si pre nekoliko godina mogao naci za relativno sitne pare. Imali su i neke teske rasprodaje pre nego sto je firma promenila vlasnika i cenovnu politiku. Ne juriti original je, u ovom slucaju, dobra odluka (IMO). I kod nas ima novo. ^_^ Okasnila malo sa transportom i carinom ali je najzad tu. Teska ko tuc i nevidjena paznja prema detaljima. Prvi utisci - cekanje se i te kako isplatilo.
mustang Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 3 pencil midi skirts -crna sa necim sto se presijava ali moze da se primeti samo pod odredjenim uglom i reljefna je -plish tamno zlatna - jedva hodam u tome -crno/bele share od materijala kao kupaci kostim i jedva cekam da je nosim jer moze i preko dana i na plazu i uvece i super je udobna. a moze i u japankama i u stiklama...totalno moj (opusten) fazon. http://thefashiontag.com/wp-content/uploads/2014/11/pencil-skirts-style-3.jpg
Hippie Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 i niko da pohvali Farmerovu jaknicu... pihh kaki ste... ja ovdi nisam vidla lepsu
mustang Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 (edited) sta da hvalimo kad je ko izvidjac :) cim vidim ovoliko dzepova, pomislim na posao....no thanks :) ona od B_B mi se svidja...diskretna, shunjalica jakna...zahteva dobro telo ispod ili bar jake ruke :) ..i istice guzu :) ...correct me if I'm wrong :) totalni sam idiot....sad provalih da istu tu jaknu ima moja jaca polovina.... Edited February 25, 2015 by mustang
Hippie Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 daklem ukusi nam se opet bitno razlikuju... al kool.....
mustang Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 daklem ukusi nam se opet bitno razlikuju... al kool..... zar to nismo odavno utvrdile?! :D
ivy Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 i niko da pohvali Farmerovu jaknicu... pihh kaki ste... ja ovdi nisam vidla lepsu istina.
duda Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 kupila danas kod braće u bloku 70 aljinče, šatro laura ashley celih milju ipo :D al' super je aljinče, nego mi se nije dalo da slikam, onaj klasičan babiš dezen na tamnoplavoj podlozi neki cvetići, imaju i suknje, ali samo manji broj (moja aljina je broj 9, to mi je taman, suknje su br 7 i mislim da su 800 din) viskoza i elastin te suknje su malo duže, verujem da dobro idu na čizme + neki dobar topić + džins jakna
nisam ja Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 nije lo[a iyvi]a;ka. roll nije loša izviđačka. koi to materijal? i pošto košta. može u švajcarcima.
Lead Farmer Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 nije lo[a iyvi]a;ka. roll nije loša izviđačka. koi to materijal? i pošto košta. može u švajcarcima. U pitanju je voskirano platno sa vunenom postavom... da ne kisnem dok cuvam zastavu. Monitaly parka
I*m with the pilots Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Kad ste kod jakni...uzeh "na slepo" ovu prolecnu jaknu proslog leta i jako je udobna i dobro stoji, skroz sam zadovoljna njom: Te razmisljam da pazarim ovu laku ~letnju veselu jaknu za leta u kisnim/hladnijim zemljama od iste firme. U komentarima stoji da je malo uza u gornjem delu sto me odmah alarmira pa cu videti da li broj ili dva veci moze da resi posao, ako ne - lako se vrati nazad.
Recommended Posts