assück Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 800?!?!?!?! fak ove su bile 2500 i 3500 respectively :(
tazza Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 800?!?!?!?! fak ove su bile 2500 i 3500 respectively :( izvini, mislila sam da si i ti ukačio rasprodaju*. u Ziri bilo 40% na sve već snižene cene, najviše je baš bilo muških pantalona i farmerki. kapiram da su raščistili šta su mogli i da je sad nova kolekcija. ali OK je taj OVS, meni je kul njihova odeća za muškarce, tako da nisi bacio novac. *kad sam bila klinka najviše me je nervirala 1 sestra koja je svaki put kad bih rekla da sam nešto kupila morala da doda kako je ona to našla jeftinije. mrzim da budem ta osoba :)
svashtabezneshto Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Moj čovek godinama kupuje farmerke isključivo u tom tailoru u Rodiću. Cene su od 2 do 4 hiljade, a imaju modele za sve muškarce.
El Guapo Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 U OVS sam kupovao samo od Luca D'Altieri kolekcije koje više nema, pa i ne ulazim tamo, inače jedini imaju popuste od 70%. By Coolpad F1 Greatgod
Lezilebovich Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Moj čovek godinama kupuje farmerke isključivo u tom tailoru u Rodiću. Cene su od 2 do 4 hiljade, a imaju modele za sve muškarce. za sve do određene visine :(. bio sam par puta i nije bilo ništa dovoljno dugačko
Mr.Mxyzptlk Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 (edited) gde vam je taj OVS? robna kuca na terazijama Edited February 9, 2015 by extragluv
morgana Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 ima li zara snizenja sredinom sezone? jurim jednu jaknu pa da znam da li da sacekam, nije je bilo u zimskoj kolekciji.
svashtabezneshto Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 za sve do određene visine :(. bio sam par puta i nije bilo ništa dovoljno dugačko :( Nisam znala da ne obraćaju pažnju na previsoke momke. Moj je guzat (ne debeo, samo guzat), i teško mu je da nađe odgovarajuće pantalone a da im dupe nije negde oko kolena. Tu se Tom pokazao kao jedini koji ima i za takve momke.
Lead Farmer Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 ... Sa 14 na 10k ... Dobar, dobar... samo hrabro! Od pre par nedelja ... za kad cirkam crno vino.
Recommended Posts