Jump to content

Sta ste pazarili ovih dana

Featured Replies

velji, bitna je snaga, i nemi jako bitan gril, a ni zapremina nije za bacati. i gledaj da je gril kvarcni

edit: ja bio u kinšasi, pa nisam mogao da ti odgovorim

Edited by renne

• Replies 9.7k
  • Views 870.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Stigla stara igračka... 47 godina star komplet modela aviona, kojeg sam kao klinac čežnjivo gledao u izlogu Zrenjaninskog Komisiona... A onda par godina kasnije pravio i leteo u Aero Klubu. Proš

• slepa živana
    slepa živana

ja imam 150 evra. al to mi je za sahranu.

• slepa živana
    slepa živana

imala sam ovakav tepih u zadnjem iznajmljenom stanu i mnogo me je veselio juče se pojavi na kupujem-prodajem polovni i jutros sam ga pazarila posle praznika mi stiže iz mužlje nek bog p

Posted Images

On 3. 12. 2014. at 16:22, Valkyrie said:

LG mh6383bac

Frank, pitala sam pre par nedelja na forumu i dobila neki humor, moraćeš sam da se snalaziš :(

Meni bilo bitno da ima grill, da bude digitalna i lepa na izgled.

Ova je od 23l, stara bila od 17 i taman tako malo veća mi odgovara.

To zato što nije bilo rennea ????

Jel znate gde imaju one ruske kape, ali malo modernije, ne one kozne kao subare?

pa koje su ti to?

meni ruska kapa sinonim za subaru. imaju valjda i oni kolaci, al ne verujem da to trazis.

On 5. 12. 2014. at 11:44, John Coltrane said:

Jel znate gde imaju one ruske kape, ali malo modernije, ne one kozne kao subare?

Si na ovo mislio 

ima povremeno u nekadašnjoj nami u knezu kao neki ruski vašar, tamo prodaju ove malo ozbiljnije od krzna... od dve tisuće pa naviše.

a ima u podzemnom kod nekadašnjah manijaka jedan izlog. tu ima kao ušanke za civile il za žene. ne znam gde im je radnja. i sigurno ima kod kapadžija u balkanskoj.

Galaxy-note-4.jpg

Edited by renne

homer_drool_2__44365.gif

On 7. 12. 2014. at 15:05, renne said:

не капирам?! ово је неки концепт направљен пре објаве самог уређаја, или... 

увек ми је било фасцинантно како се ти људи увек надају да ће самсунг направити нешто што има секси дизајн

Ja taman da iz korena promenim misljenje o Samsungu, kad ono... Morao sam i da guglam kako to stvarno izgleda. Naravno Samsung ko Samsung.

s9.jpg

Leb ti jebem, kakav stajliš frničr Džordževič. Ovo me podseća na onaj nesrećni rahmetli Zune što je MS izbacio kao iPod killer.

On 7. 12. 2014. at 15:21, Dionysos said:

не капирам?! ово је неки концепт направљен пре објаве самог уређаја, или... 

увек ми је било фасцинантно како се ти људи увек надају да ће самсунг направити нешто што има секси дизајн

Lošu sliku linkovao, naravno.

Inače definitivno najbolje dizajnirani smsung do sada, pored Alfa modela.

Ljakse, to nije Note što si okačio

Bemliga, ja guglao po pojmu. Je l ovo?

main_phone.png

doduše, ne menja na stvari. Kožna garnitura za Kurčubiće i Jatagance

e to jeste, mada, ja svuda u prodaji video crni i beli, bez ove dve varijate. I drugačiji je uživo skroz

On 6. 12. 2014. at 10:35, ToniAdams said:

pa koje su ti to?

meni ruska kapa sinonim za subaru. imaju valjda i oni kolaci, al ne verujem da to trazis.

On 6. 12. 2014. at 11:30, Hamlet Strašni said:

Si na ovo mislio 

Ovako nesto.

Best-Selling-Wind-Water-Proof-Trapper-Ha