Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted (edited)

velji, bitna je snaga, i nemi jako bitan gril, a ni zapremina nije za bacati. i gledaj da je gril kvarcni

edit: ja bio u kinšasi, pa nisam mogao da ti odgovorim

Edited by renne
Posted

LG mh6383bac

Frank, pitala sam pre par nedelja na forumu i dobila neki humor, moraćeš sam da se snalaziš :(

Meni bilo bitno da ima grill, da bude digitalna i lepa na izgled.

Ova je od 23l, stara bila od 17 i taman tako malo veća mi odgovara.

To zato što nije bilo rennea ????
Posted

Jel znate gde imaju one ruske kape, ali malo modernije, ne one kozne kao subare?

Posted

pa koje su ti to?

meni ruska kapa sinonim za subaru. imaju valjda i oni kolaci, al ne verujem da to trazis.

Posted

Jel znate gde imaju one ruske kape, ali malo modernije, ne one kozne kao subare?

Si na ovo mislio 

Posted

ima povremeno u nekadašnjoj nami u knezu kao neki ruski vašar, tamo prodaju ove malo ozbiljnije od krzna... od dve tisuće pa naviše.

a ima u podzemnom kod nekadašnjah manijaka jedan izlog. tu ima kao ušanke za civile il za žene. ne znam gde im je radnja. i sigurno ima kod kapadžija u balkanskoj.

Posted

не капирам?! ово је неки концепт направљен пре објаве самог уређаја, или... 

увек ми је било фасцинантно како се ти људи увек надају да ће самсунг направити нешто што има секси дизајн

Posted

Ja taman da iz korena promenim misljenje o Samsungu, kad ono... Morao sam i da guglam kako to stvarno izgleda. Naravno Samsung ko Samsung.

Posted

s9.jpg

Leb ti jebem, kakav stajliš frničr Džordževič. Ovo me podseća na onaj nesrećni rahmetli Zune što je MS izbacio kao iPod killer.

Posted

не капирам?! ово је неки концепт направљен пре објаве самог уређаја, или... 

увек ми је било фасцинантно како се ти људи увек надају да ће самсунг направити нешто што има секси дизајн

Lošu sliku linkovao, naravno.

Inače definitivno najbolje dizajnirani smsung do sada, pored Alfa modela.

Ljakse, to nije Note što si okačio

Posted

Bemliga, ja guglao po pojmu. Je l ovo?

main_phone.png

doduše, ne menja na stvari. Kožna garnitura za Kurčubiće i Jatagance

Posted

e to jeste, mada, ja svuda u prodaji video crni i beli, bez ove dve varijate. I drugačiji je uživo skroz

Posted

pa koje su ti to?

meni ruska kapa sinonim za subaru. imaju valjda i oni kolaci, al ne verujem da to trazis.

Si na ovo mislio 

Ovako nesto.

Best-Selling-Wind-Water-Proof-Trapper-Ha