Valk Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 Amater si. Pominjanje rešenja pravnim putem, pozivanje tržišne inspekcije i ostale pretnje je jedino što ološ razume i na šta pristaje. Pokazalo se u praksi X puta na ličnom primeru.Moguće, ali to je svakako bio poslednji put da vodim majku na takve ekspedicije.Sve vreme me "diskretno" vuče iz radnje i šuška "ajmo, sine, pusti...". Od tad su u kutiji, više od godinu dana :(
darling Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 Amater si. Pominjanje rešenja pravnim putem, pozivanje tržišne inspekcije i ostale pretnje je jedino što ološ razume i na šta pristaje. Pokazalo se u praksi X puta na ličnom primeru. ne postoji zakonski razlog da ti neko zameni nosene cipele zato sto su neodgovarajuceg broja.
Valk Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 prodaj na limundou Ne dam, žao mi. Probaću da ih raširim malo drevnim metodama.
sailorman Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 Ako su kozne obucar ce ti rasiriti za 200 dinara. Mozda i ako nisu kozne, nisam sigurna.
Kubrick Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 zamenili mi, nasli veci br i prihvatili...malo zagledali da li sam ih i koliko izakao, al prihvatise :)
mustang Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 I feel better now :) ....pretpostavljam da bih osvojila prvo mesto na ppp za munze konza fazon :)
ordi Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 (edited) Amater si. Pominjanje rešenja pravnim putem, pozivanje tržišne inspekcije i ostale pretnje je jedino što ološ razume i na šta pristaje. Pokazalo se u praksi X puta na ličnom primeru. stvarno, kolki debil moraš da budeš da toliko puta pazariš male gilje, m? Edited June 28, 2014 by orderka
Mil@n Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 stvarno, kolki debil moraš da budeš da toliko puta pazariš male gilje, m? Znaš da nisam mislio na iste artikle, Al ajde da ti ne propadne fazon : HAHAHA :P
Recommended Posts