belch Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Jeste. Ne svidja mi se kako me doktor navija pa cu od sad to raditi sama. Link to comment
cmrlj Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 cetiri (!!!) para muskih pantalona po dve iljade u zari. nema na sajtu, rodjaci ovih sa slike. odlicni materijali, moderni krojevi (zato i ostalo, koji ce to muskarac u srbiji da nosi :D), unutra obrada kakva nikad nije kod zenskih zarinih, udobno, i jos mi i divno stoje. ja sam zaraman maneken. Link to comment
panta rhei Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 koji ce to muskarac u srbiji da nosi :D) Link to comment
centrifuga Posted February 8, 2014 Share Posted February 8, 2014 + da imam fejsbuk odmah bih se popeo za slikanje Link to comment
Frank Pembleton Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Jeste. Ne svidja mi se kako me doktor navija pa cu od sad to raditi sama.Nadam se da se salis...Ovo je za beciklo? Link to comment
renne Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Za centriranjeПослато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока Link to comment
wall Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 I točkove su ti ugradili? ^_^ Link to comment
renne Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 tri u jedan, ima ona i mašin gan Link to comment
Прслин Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 Ћао в92, здраво Блицаро, збогом Курирчино и до скорог виђења, Гардијањаро... Одох да вам се не вратим. :smoris: Link to comment
Recommended Posts