boshoku Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 dobro, deder, nosilac si titule naj-gej foruma (sad kad je bak umro od sifilisa), al ne nameći svoju (a)seksualnost toliko...
Ravanelli Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 ne namećem, mogu da ti ga metnem jedino <3koji je deo problematičan? sve do jaja!
Hamlet Strašni Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Kupio si fen sa DVA dugmeta. Men je to gej.jel imas i viklere
renne Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Nisam ni znao da postoji fen za dva dugmetaSent from my SM-N9005 using Tapatalk
wall Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Meni je malo problematičan ovaj plavušan... Mislim OK, neka Ravaneli radi šta hoće u svoja 4 zida, ali ako je došlo vreme da plaća pa još to javno objavi...
Dagmar Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Ja sam kapirala da sad fura ovakvu kosicu uz pomoć novog fena
Ravanelli Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 taj plavušan kog sam platio skuplje od duksa je iz sppringfilda. dojaja je dux, preporučujem ga braći skejterimadobra je fora sa drugim dugmetom. prvo kontroliše snagu duvanja, drugo temperaturu. ima i neki boschovi modeli sa trećim dugmetom i onda fen izbacuje i jone, ali nisam hteo tek tako da pustim da mi pušu joni direktno na čakre glave, bez da se prvo obavestim o mogućim posledicama
Кристофер Лумумбо Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 taj plavušan kog sam platio skuplje od duksa je iz sppringfilda. dojaja je dux, preporučujem ga braći skejterimadobra je fora sa drugim dugmetom. prvo kontroliše snagu duvanja, drugo temperaturu. ima i neki boschovi modeli sa trećim dugmetom i onda fen izbacuje i jone, ali nisam hteo tek tako da pustim da mi pušu joni direktno na čakre glave, bez da se prvo obavestim o mogućim posledicamadruze hustler, ja tebi zameram samo one cipele (dobro, ni ove gace ne bi nosio), pusti ove nemace pojma. duksa je kul samo ne dolazi do izrazaja kuloca zato sto je nosi ovaj pripadnik lgbt populacije.
boshoku Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 još se sad pravdaš: skejter, ovo, ono..šnostra - gistro-muškarac koji obznanjuje da je kupio fen,,,naj-gej, to si
Ravanelli Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 da li krijem? da li ti ignorišeš moju afekciju ponuđenu ti u postu #5478? i ako da, ZAŠTO?
boshoku Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 suviše si femino-gej...; preferiram muskuline drvoseče koji slušaju dvoržaka
Ravanelli Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 ccc, ja nikada ne sudim konju kog nisam jahao, pa tako ni tebi :(
Recommended Posts