January 4, 201411 yr Otvorio sezonu Bosch kitchen appliances, znam da sam dosadan ko da vozim VW (a ne vozim), al ovo valja:
January 4, 201411 yr bas pre neki dan kupila ovo... trebalo mi nesto malo da na brzaka spremim kafu/smudi/sok/supicu/vedzi krim/sos.. sta god... za sve je prosto savrseno
January 4, 201411 yr pa evo sad sam citala da je za jogu, al nije mi jasno kako, em je neudobno em mi nedostaje cetvrto kopito :( Edited January 4, 201411 yr by cmrlj
January 4, 201411 yr To podseca na japanske tabi, ali one su nesto izmdju patika i carapa. Gornji deo je od pamuka, a donji ima tanak djon od koze. Izgledaju ovako:Koriste se u macevalackim borilackim vestinama. Djon je napravljen tako da omogucava da noga lepo klizi po drvenoj podlozi i naravno, jako su savitljive. Edited January 4, 201411 yr by Aion
January 4, 201411 yr Pazi, to nisu one nindza cizme, ovo je bukvalno carapa za vezbanje. Mada ih japanci nose preko tankih pamucnih carapa za odvojenim palcem. Naravno palac je odvojen zato sto tradicionalno ne nose papuce, nego japanke.