MaryPoppins Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Da ne bude samo Pijano printovanje...ma sad može i da pjano printuje - čini mi se da je svoju osnovnu funkciju ispunio. proizveo je 1 maturski, sve ostalo je žurka & zezanje :D
Teja Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Neverovatno kako juicy zvuk za svega 99 australijskih kinti. Dizajnirano u Nemackoj, sastavljeno u Kini ofkors :D ... naglasavaju da je audio sekcija napravljena u Nemackoj. Dobro je, gde se moze s time Kinezima verovati. Malo je overkill za Stra?e, ali nije da ne moze.I ja imam ovakve za strasse,al i za kucu (napisah vec nekoliko puta da sam ogluvela)pri cemu ljudi na "strasse" kad me vidu " s njima" verovatno se krste , al sta da se radi.Ogugla covek na sve
Teja Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Razmišljala o tome da li mi trebaju još jedne, i zaključila da me baš ove otvaraju u struku i čine moje šiške dužima, i eto meni novih starki.U moje vreme se ovo "otvaranje u struku" rimovalo sa "nogu mi cini manjom" Shishke gajim dugacke od kako znam za sebe, a znam mnogo dugo Gde se bre seti tog "otvaranja u struku" Umirem od smeha..
remedios Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 (edited) Danas....parfem je katastrofa - opet sam se zaletela ako se papuce nekom ne svidjaju lepo ga molim da ne kometarise ...dokrajcice me Edited May 16, 2008 by remedios
lena21 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 ne da bi tešila al su papuče stvarno a ni monitor ti nije loš
Pixie Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 (edited) Godinama ne nosim rucni sat. Ali od nedavno je pocelo da mi smeta sto nemam jedan uvek pri ruci kada npr. hocu nekome na brzaka da izmerim puls ili uradim Schellong-Test ili nesto slicno gde je vreme bitno/gde je na osnovu vremena izvrsena standardizacija. I tako, odlucih se za minimalizam. I simboliku. :D Edited May 17, 2008 by Pixie
Pixie Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Naravno da ne, ovo je jedan modni detalj i ne treba da bude praktican. A i ne sluze mi zubi valjda za ukras.
Matilda Ivancic Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Konačno nešto i za nas foot-fetišiste. -_- -_-
cyberwor/L/d Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 ja sam 1 hipik lucky brand ovisnikIh bre, Hippie, sad si me pomela! Ja svratim u pravilnim vremenskim intervalima da vidim svaku tvoju novu pidjamu. Kad ono ... promenila koncepciju? Neka, neka ... bas ti fina ova poslednja lovina. Svidja mi se. Sve kako treba. Rukavi tri frtalja. Lepo pada. Fina mustra. Zahvalna boja. Lepo ti stoji ...
cyberwor/L/d Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Jedino ne znam šta će pantalone i haljina zajedno. Garant postoji neki muski gen. I moj Dilber postavlja pitanja istog ranga. Koji minimalisti! Ili estete?
Recommended Posts