Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Šta ste pazarili ovih dana

Featured Replies

ma fakat je kod nas par godina bio trend nenormalnih pantala sveprisutan.al ja sam ljadza pa mi se jebe i ako su dobre pazarke, ili nounejm, samo da su oldskul :fantom:
+1
  • Replies 9.8k
  • Views 904k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Stigla stara igračka... 47 godina star komplet modela aviona, kojeg sam kao klinac čežnjivo gledao u izlogu Zrenjaninskog Komisiona... A onda par godina kasnije pravio i leteo u Aero Klubu. Proš

• slepa živana
    slepa živana

ja imam 150 evra. al to mi je za sahranu.

• slepa živana
    slepa živana

imala sam ovakav tepih u zadnjem iznajmljenom stanu i mnogo me je veselio juče se pojavi na kupujem-prodajem polovni i jutros sam ga pazarila posle praznika mi stiže iz mužlje nek bog p

Posted Images

U Inđiji na pomenutom sniženju odlične tike NIke za 2400 dinara (wtf) i jack and jones duxs za 3.000. Ako vam neko kaže da tamo ne može da se ubode dobra kupovina, laže kao pseto. :P

Ako ti je 3000 za duks dobra kupovina, ne znam što onda juriš sniženja. :D

jack and jones je rang esprija ili zare. neb u ludilu smeo vise da kosta.a koje tike?

zar nije esprit pojam visoke mode za zaru?

Jedino što sam kupio u Inđiji je adidasova NBA jakna koja je uz kumulativni 20% popust na sve u radnji bila prihvatljivo (60%) spuštena sa navodnih originalnih 6.400... Hteo sam tada i neke vintage patike ćaletu, ali nije bilo broja, prokletstvo nošenja 45 u zemlji Srbiji. Retko svraćam doduše, možda sam dva-tri puta kada mi se nije žurilo. Time consuming je pošto posle skretanja u tzv. outlet dalje prema Novom Sadu nastavljam preko Banstola - iz principa mentolima neću da ostavim duplu putarinu, a stavili su kućicu i završili ranije tu petlju samo da bi šišali outletadžije. Putevi Srbije, etalon jadnosti.

Meni je jack n jones baš dobar, imaju kvalitetne stvari (za te pare), duksevi su im od ok materijala i lepo skrojeni. 20% na outlet cenu je meni barem sasvim ok. A tike su sledeće, deluju kvalitetno, koža dole, nema platna i lakih materijala, dakle može da se arči i zimi što mi bitno jer cipele praktično ne nosim.

dobre su tike

ma isti kurac su obe, ko ce i a, samo gore.
ma isti kurac su obe, ko ce i a, samo gore.
c&a ima velicinu xxxxl. majica k'o satorsko krilo.zahtevi trzista.

ta mi knap :(bezezanja, prilicno je sranje espri

Ispravite ako gresim, ali po mom iskustvu do sada, prema kvalitetu i dizajnu, ne i po value - for - money rangirala sam ovako ove krpetine:NafNafEspritZaraPromodMangoH&MCamaieuEtamNew LookC&AStradivariusNewYorkerNajvise volim NafNaf i H&M.

Edited by MayDay

Pravda za Teranovu!

ja naj volem ce i a jer tu vazda nadjem svasta za se i mladunce za neke bijedne novce, a da krpa nije.neke vrhstra crne lone sam nedavno pazarila, bas po meni sivene, ali avaj, kad dodjoh po jos samo u drugom koloru, vise ih nije bilo. niti u jednoj butiki, cak ni u plazi u kg.

pravda za caliope sigurno. ima tamo puno krpa, al sam uzela gomilu basic pamucnih stvari (majce, helanke, duksevi) za smesne paredanas u hm-u kupila duks-haljinu. super stojihttp://www.hm.com/rs...article=21259-A

@kojotnisi video mene u seknd hend šopu
+ jos jedna srecna u seknd hendu :)
a ja bih po mom iskustvu iz seknd henda i dobijanja gomile esprita od sestre iz Njemacke rekla da jeste,bar sto se kvaliteta izrade,trajanje i peri-deri momenta tice