Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Šta ste pazarili ovih dana

Featured Replies

Tebi stan put tih starudija? :D
:D nije pun, fora je da grupises takve predmete i onda ti coskovi stvarno oplemene prostor, u svakom smislu (cak ponajmanje estetskom). Dakle, najbolji je kontrast modernog namestaja i ovakvih coskova (meni barem, evo ti ilustracije dole) Ako ih razbacas random po kuci, stan ti lici na buvljak.994961_10151961082058622_1216739563_n.jpg@Toni: jesi li nekad imao ovu slusal'cu na uvu? Zvuk je kristalno jasan, cujes svaki sum. + radi i kad nestane struja.Dalje, bavim se fotografijom pa volim da imam sto vise rekvizita (odgovor i Mejdejki ujedno) so, jedan vec imam i ispravan je a ovaj sam platio 200 dindzi misleci da ga ofarbam u zlatno ili slicno (pink) zato sto mi se 'oce. Pa kad sam video da je u dobrom stanju predomislio sam se.

Edited by CowBoy

• Replies 9.8k
  • Views 904k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Stigla stara igračka... 47 godina star komplet modela aviona, kojeg sam kao klinac čežnjivo gledao u izlogu Zrenjaninskog Komisiona... A onda par godina kasnije pravio i leteo u Aero Klubu. Proš

• slepa živana
    slepa živana

ja imam 150 evra. al to mi je za sahranu.

• slepa živana
    slepa živana

imala sam ovakav tepih u zadnjem iznajmljenom stanu i mnogo me je veselio juče se pojavi na kupujem-prodajem polovni i jutros sam ga pazarila posle praznika mi stiže iz mužlje nek bog p

Posted Images

Ama znam da se bavis fotografijom i pratim sta si sve kupio do sada i secas se i da si mi obecao da ces okaciti policu sa celom kolekcijom, a ti nista?!

radi i kad nestane struja.
ok, ima smisla :)

Fak yeah, meni je to lep&koristan hardver, bez zezanja.@ Mejdej: :( drvo za policu ceka u podrumu jer mi je roditeljstvo popilo svo vreme ovoga sveta (e vidi i pod Kim Philby, covek je prosto nestao sa mape :D )Kad napravim, uslikam pa kacim

Edited by CowBoy

Tu m'as promis et je t'ai cru. :-(

:D nije pun, fora je da grupises takve predmete i onda ti coskovi stvarno oplemene prostor, u svakom smislu (cak ponajmanje estetskom). Dakle, najbolji je kontrast modernog namestaja i ovakvih coskova (meni barem, evo ti ilustracije dole) Ako ih razbacas random po kuci, stan ti lici na buvljak.@Toni: jesi li nekad imao ovu slusal'cu na uvu? Zvuk je kristalno jasan, cujes svaki sum. + radi i kad nestane struja.Dalje, bavim se fotografijom pa volim da imam sto vise rekvizita (odgovor i Mejdejki ujedno) so, jedan vec imam i ispravan je a ovaj sam platio 200 dindzi misleci da ga ofarbam u zlatno ili slicno (pink) zato sto mi se 'oce. Pa kad sam video da je u dobrom stanju predomislio sam se.
Telefon je carski, ubih se tražeći taj model , bilo ih je u firmi na tone i otrebljeni su, nigde nijednog sem izložbenog primerka u direktorskoj kanc :). Upravo se spremam da bratanici prefarbam jedan malo noviji model al ovaj klasični tako da ima svoj retro kutak na modernom stolu. I da, telefon će da radi :) Ovi modeli su večni i skoro neuništivi, verovatno i tvoj radi.

Imas na kupindou ili na kupujem/prodajem, ispravni su ali su skupi (4-5 hiljada) Simensovi ili Iskrini po simensovom kalupu.

feljton-otpisani.jpg"Halo? Ma da, cujemo se perfektno, pusti ti Tonija! Koji je telefon bolji od sovjetskog?"

:D ove simensove je koristio i Gestapo. Kupio ja i masinu M40 Olivetti iz '36-te, kao nova, posle saznam da je i nju koristio Nemac u WWII :isuse:Kompletirao sam nazi radni astal a da to nisam ni hteo :doris:6095663775_23bb625fc8_z.jpg

Edited by CowBoy

Jordan-Melo-M9-Mens-Basketball-Shoe-551879_008_A.jpg?fmt=jpg&qty=85&wid=620&hei=620&bgc=F5F5F5klasićno und moderno

e! aferim!

:D ove simensove je koristio i Gestapo. Kupio ja i masinu M40 Olivetti iz '36-te, kao nova, posle saznam da je i nju koristio Nemac u WWII :isuse:Kompletirao sam nazi radni astal a da to nisam ni hteo :doris:6095663775_23bb625fc8_z.jpg
i jos da stavis u fioku stola ovaj predmetic pa je tek onda nazi astal kompletan

Dobar :DOruzje je vezda lepo ali ne bih to voleo da imam u kuci, narocito te komade sa kilometrazom. Ko zna kome je sve presudilo, meni ova fotka zift crna :(

pa šta imaš za po kući, pretpostavljam neki običan tetejac?

...meni ova fotka zift crna :(
Uvek mozes da se utripujes u faux verziju istorije, gde nekako sve manje boli

615x330_christoph-waltz-ssu81822-1.jpg