Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Šta ste pazarili ovih dana

Featured Replies

a sta nisam...zivele rasprodaje.

• Replies 9.8k
  • Views 903.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Stigla stara igračka... 47 godina star komplet modela aviona, kojeg sam kao klinac čežnjivo gledao u izlogu Zrenjaninskog Komisiona... A onda par godina kasnije pravio i leteo u Aero Klubu. Proš

• slepa živana
    slepa živana

ja imam 150 evra. al to mi je za sahranu.

• slepa živana
    slepa živana

imala sam ovakav tepih u zadnjem iznajmljenom stanu i mnogo me je veselio juče se pojavi na kupujem-prodajem polovni i jutros sam ga pazarila posle praznika mi stiže iz mužlje nek bog p

Posted Images

a sta nisam...zivele rasprodaje.
pfff... nista bez fotke! :Pi da, zivele rasprodaje.
5128b-w1-atm-zm.jpgSamo nije šarena nego siva. Tri meseca sam čekao popust. :wub:
bolja je siva, maskirno i bilo koja parafraza maskirnog je bzv (lepa, ali ideoloski nepodobna, hihi). e da, nisam bila u kragujevcu onda :D

ako neko upražnjava krvate ima odličnih na sniženju u zarama... a i odela bogamiuzo ove. odlično izgledajuće, a materijal je pizdarija za vezivanje5568309700_1_1_3.jpg?timestamp=12863509517450972313600_1_1_3.jpg?timestamp=1292258451893inače u mexxu se može pregovarati popust od 30% kad nema sniženja. to je popust za prijatelje radnika, pa sad koliko imate dobar negotiation skill možete da se ponižavate za 1,500 rsd...

Edited by korindjar

Biskviti (pesadijski) u buducoj kutiji za dzidzabidze
kad sam poslednji put pazarila buduću kutiju za džidžabidže uz nju su mi poklonili i Teacher's. :D

hipsterski bajkic, sklopivi. nisu za prave voznje ovi mali, ali evropske zeleznice su u nekom momentu odredile da se za njih ne placa karta i da mogu i u spicu, u bilo koji deo bilo kog vagona bilo kog tipa voza. pa kud svi komjuteri tu i ja. obicno su bolno skupi ili jako losi (prethodni, ukraden proslog meseca, je bio iz ove druge kategorije). i obicno nema polovnih. i nekako, nekim cudom, nadjoh valjda jedini polovan u gradu. daleko bolji od mog prethodnog, ima i brzine, originalno 450 evra, platila sam 90. juhu!isti ko ovaj na slici:vouwmontegozwart.jpg

Kapiram da prevozi od tacke A do tacke B i da ima svoje prednosti, ali je neudobno u picku materinu. Na svaki bajs covek mora da se navikne, ali vozio sam to jedan dan duze i nisam mogao da hodam danima.

da, dupe mora da bude vec doooobro istrenirano, i ne sme da se propusti vise od nedelju dana voznje inace opet krene da boli. tvrdo malo sediste. a ako nije dobro ucvrsceno, sediste ce ici na dole milimetar po milimetar, a onda bud puf puf pant dok ne uocis da nisi na dobroj visini. ali stedi vreme, a nista u zivotu mi nije tako vazno kao dodatnih 20 minuta sna ujutru.

ja se opasno nalozila na ovog lika.. bajka... lika i bajka...... [lika i] bajka;127_hours_movie_image_james_franco_bike_01.jpg

M1200-655.jpg
M1200-655.jpg
nisi ni ti mutavdžić

jedna suva metrosexualnost slicna ovoj, a svakako od istog gazde.

čekaj, 150 lardo za pidžamu? :blink:

80, bilo neko snizenjemoras se malo zrtvovati ako zelis da izgledas erocki kvalitetno

record buy of the year:15 evrip1175679.jpgp1175680.jpg