Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Šta ste pazarili ovih dana

Featured Replies

e bas se pitamo ovde da li je taj lezyne funkcionalan kao sto je lep?slabo nesto ima reviewa.(fekalci: odbij!)
opsti sa svim gumama i ventilima. nema drkanja sa raznim stipaljkama kojima vatas ventile pa ih onda i zajebes, presta je jako osetljiva i lako se odvali. samo izberes odgovarajuci kraj i nasrafis na ventil bilo schrader bilo presta. crevo je dugacko i mozes da pumpas i na drzacu. ovo sto sam kupio je CNC aluminijum, dakle najskuplja varijanta ($100), moze jeftinije da se prodje sa gvozdjem a isti je kurac.
  • Replies 9.8k
  • Views 903.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Stigla stara igračka... 47 godina star komplet modela aviona, kojeg sam kao klinac čežnjivo gledao u izlogu Zrenjaninskog Komisiona... A onda par godina kasnije pravio i leteo u Aero Klubu. Proš

• slepa živana
    slepa živana

ja imam 150 evra. al to mi je za sahranu.

• slepa živana
    slepa živana

imala sam ovakav tepih u zadnjem iznajmljenom stanu i mnogo me je veselio juče se pojavi na kupujem-prodajem polovni i jutros sam ga pazarila posle praznika mi stiže iz mužlje nek bog p

Posted Images

blagodarim. aluminijum je ipak bolja varijanta.

ovo sto sam kupio je CNC aluminijum, dakle najskuplja varijanta ($100),
:blink:Za te pare si mogao da kupiš kompresor na baterije. Šta jedan, dva, i to sa sve manometrom.
:blink:Za te pare si mogao da kupiš kompresor na baterije. Šta jedan, dva, i to sa sve manometrom.
e sad. koliko casio satova mozes da kupis za jedan iwc ...a kompresor se ne drzi u dnevnoj sobi da mu se divis kako je lep.
e sad. koliko casio satova mozes da kupis za jedan iwc ...a kompresor se ne drzi u dnevnoj sobi da mu se divis kako je lep.
To jeste. Klasika.

Edited by gotivac

Tačnotako! Kompresor se drži u spavaćoj sobi jer se lutke često izduvavaju.
14557.pngnajs :)

Dećko, taj leptop ti nema monitor. :P

Super, sad da kupi još jedan od ovih monitora bez tastature, i ima skoro ceo kompjuter.190507-apple-ipad.jpg

najs :)
Него шта, ниси ти најгори!Хм, овај...

stara apple tastatura se napila piva, pa je posle tusiranja zavrsila na radijatoru. videcemo da li ce preziveti. ova mi se svidela, i tako... a vi kako 'te?

Super, sad da kupi još jedan od ovih monitora bez tastature, i ima skoro ceo kompjuter.190507-apple-ipad.jpg
Cijeli je svijet poludio! :wacko:
iboardimat.jpg

:D

• 2 weeks later...

Farbu za zidove u kuhinji