Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Šta ste pazarili ovih dana

Featured Replies

stiglo leto i sa njim letnje haljine.kad bi moglo cele godine ovako cool.gifpbcbg17579861dt.jpgpbcbg17579861alternate1q.jpg

• Replies 9.8k
  • Views 903.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Stigla stara igračka... 47 godina star komplet modela aviona, kojeg sam kao klinac čežnjivo gledao u izlogu Zrenjaninskog Komisiona... A onda par godina kasnije pravio i leteo u Aero Klubu. Proš

• slepa živana
    slepa živana

ja imam 150 evra. al to mi je za sahranu.

• slepa živana
    slepa živana

imala sam ovakav tepih u zadnjem iznajmljenom stanu i mnogo me je veselio juče se pojavi na kupujem-prodajem polovni i jutros sam ga pazarila posle praznika mi stiže iz mužlje nek bog p

Posted Images

thumb_189__auto_b32db9633484ae4071981e701e5b310e.png:wub:Samo su moje kombinacija boja braon sa narandžastim detaljima umesto cvenih.
stiglo leto i sa njim letnje haljine.kad bi moglo cele godine ovako cool.gifpbcbg17579861dt.jpgpbcbg17579861alternate1q.jpg
eh. to mozete vi zene sa lepim nogama, za nas patkice na svu srecu ima i kamuflaznih modela koji su izuzetno prijatni na vrucini0805141_robe_longue_bash_notyl.jpgskro identican model, pamucna trikortaza, H&M - 19.9E! odmah uzmes 3, da se nadju

Edited by msmodesty

Isis, gde se ovo kupuje? :wub:

thumb_189__auto_b32db9633484ae4071981e701e5b310e.png:wub:Samo su moje kombinacija boja braon sa narandžastim detaljima umesto cvenih.
takodje bih rekla :wub: vidim McKinly,dobro cete sluziti...gde si kupio?
takodje bih rekla :wub: vidim McKinly,dobro cete sluziti...gde si kupio?
Intersport. Imaju neku akciju ovih dana, originalna cena im je bila 12K+, pa snižena oko 8.500, pa još 20% sniženja i ispadoše 6.800! :)
kreda12.jpgFlying%20Butterfly%20Crayons%202a.jpgsad mogu da crtam po majici a valjda nece padati kisa narednih par dana, da mogu nesto da nacrtam i na keju
8xlv1z.jpgNe baš ovih dana, ali pre jedno mesec i po za 3000 din. u autletu na Bulevaru, posle Depoa, pa sa te strane. Naravno kupila mužu :D , model za suvo vreme, lake kao perce.Uvek ima dobrih sniženja, samo treba uhvatiti trenutak, da vam se cipele, patike, sandale dopadnu i da imaju vašu veličinu.Ove su snižavane 4 x i bio je poslednji par u radnji, pa sam samim tim još ponositija što sam ih ugrabila.Tamo sam kupila škečersice sebi, pre 5 - 6 godina za 20 EUR i danas su u životu ;) .Da, daju i 6 meseci garancije.

u kako su dobre

u kako su dobre
Ne da su dobre, nego još za te pare :D , pogledala sam ti u profil i videla da si iz Beograda, pa ako te put nanese sa NBg. na Bulevar, obavezno svrati, prođeš Depo, pređeš Sredačku ( valjda se tako zove ?) onaj semafor, pičiš tom stranom i dolaziš do radnje, ej, pa imam račun :D .Bulevar Kralja Aleksandra 162, našla sam još jednu sliku na netu, slikane iz raznih uglova, pokušaću da je ponovo nađem i metnem.Edit :A kao što vidiš i planetarno su popularne :cipele.jpg

Edited by Krotka

i kad zgazis u govno ne primeti se

i kad zgazis u govno ne primeti se
Da, imaju i shitproof na đonovima, zaboravila sam da pomenem :lol: .
0805141_robe_longue_bash_notyl.jpgskro identican model, pamucna trikortaza, H&M - 19.9E! odmah uzmes 3, da se nadju
ne vidim sliku iz nekog razloga, ali znam o cemu pricas - jedna od najnosenijih mojih letnjih haljina je u kupljena u H&M-u za smesne pare, jos spustili cenu na 2 komada za cenu jednog i ja kupim dve iste kolko mi se svidele :lol:
Isis, gde se ovo kupuje? :wub:
haljina je bcbg max azria. brand je sjajan i zasluzuje da se stavi na globalni soping vodic, sto cu i uraditi. nekad :D. ja sam ih otkrila u americi, ali ima i po evropi da se nadju. vidjala sam ih u londonu i u parizu sigurno, a mislim da na sajtu imaju spisak svih radnji i vredi ih potraziti (narocito sto uzivo izgledaju jos bolji nego na slici). cene jesu malo jace, ali definitivno spadaju u affordable luxury kategoriju. krojevi su super, materijali odlicni i izrada perfektna, tako da im sva roba odaje onaj utisak da je dosta skuplja nego sto zapravo jeste.
Ne da su dobre, nego još za te pare :D , pogledala sam ti u profil i videla da si iz Beograda, pa ako te put nanese sa NBg. na Bulevar, obavezno svrati, prođeš Depo, pređeš Sredačku ( valjda se tako zove ?) onaj semafor, pičiš tom stranom i dolaziš do radnje, ej, pa imam račun :D .Bulevar Kralja Aleksandra 162, našla sam još jednu sliku na netu, slikane iz raznih uglova, pokušaću da je ponovo nađem i metnem.
Meni ovo mnogo za ljude. Možda posle pedesete.