Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Šta ste pazarili ovih dana

Featured Replies

wdfWDTV_Live.jpgwd tv livetopla preporuka.
  • Replies 9.8k
  • Views 903.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Stigla stara igračka... 47 godina star komplet modela aviona, kojeg sam kao klinac čežnjivo gledao u izlogu Zrenjaninskog Komisiona... A onda par godina kasnije pravio i leteo u Aero Klubu. Proš

• slepa živana
    slepa živana

ja imam 150 evra. al to mi je za sahranu.

• slepa živana
    slepa živana

imala sam ovakav tepih u zadnjem iznajmljenom stanu i mnogo me je veselio juče se pojavi na kupujem-prodajem polovni i jutros sam ga pazarila posle praznika mi stiže iz mužlje nek bog p

Posted Images

wdfWDTV_Live.jpgwd tv livetopla preporuka.
Čestitam merkao ga ja na raznim mestima , na kraju uzeo onaj Novatron...Sjajne su to igračkice...

2 pitanja...Da li radi sa .mkv fajlovima i da li ima mogucnost prikljucivanja na 5.1 sistem

Dres Srbije
Ovaj novi, krstaški? Koliko je? Nešto sam čuo da je bila neka akcija za 2, 2 i po soma, pa se sve nadam da toga ima još...
2 pitanja...Da li radi sa .mkv fajlovima i da li ima mogucnost prikljucivanja na 5.1 sistem
sa mkv fajlovima radi bez problema, a za ovo drugo ne znam. vezao sam ga hdmi-jem direktno za plazmu. za 5.1 mi nedostaje av risiver i komplet zvucnika. pored hdmi-ja ima i opticki izlaz, ali nemam pojma cemu to sluzi.
Ovaj novi, krstaški? Koliko je? Nešto sam čuo da je bila neka akcija za 2, 2 i po soma, pa se sve nadam da toga ima još...
Novi, krstaški, 4500
Radi 5.1

Pripremio se za svetsko prvenstvo sa Dreambox 800

post-1298-12755566107217.jpg

Edited by sekretar

Pripremio se za svetsko prvenstvo sa Dreambox 800
E to je priprema a?Sanak pusti...
sandisk-sansa-clip-plus-468.JPG

He, he...dsc02172d.jpgDobra spravica. Jedino na sta bih mogao da te upozorim je kabl od slusalica. Ja sam ga zavijao oko plejera i pukao je pri samom dzeku nakon godinu dana. Slaba guma, sta li vec

to ima mnogo bolji zvuk od ipoda. vredi otvaranja za dobre sluske.e ovo mi stiglo danas134899d1250864475-avforums-squeezebox-touch-discussion-thread-13593.1.0.jpg

Bleh, ja sam svojevremeno preskočio Sansu i uzeo Sony: http://www.sony.co.uk/product/nws-b-series/nwz-b135f

Jedino na sta bih mogao da te upozorim je kabl od slusalica. Ja sam ga zavijao oko plejera i pukao je pri samom dzeku nakon godinu dana. Slaba guma, sta li vec
Sledeći put kupi sluške sa džekom u obliku slova L:phoneprecutb.jpg... divna stvar kod Sonyja je što je garancija važila i za sluške, pa sam tražio da mi ih zamene kada sam razdrndao set iz kutije (nošenjem plejera u džepu). ^_^

Edited by Oxymoron

sto sam kupila divnu aljinu, al ne umem da izvadim sliku iz flesa da je prikazem u punoj lepoti: dugacka, lan, na veliko cvece u aproksimaciji, gola ledja. http://www.deptwomen.com/ovi su mi dosta simpaticni, sareno, al ne onako agresivno ko desigual, na primer, il ivkovic, gde sareno nosi tebe, umesto ti da ga nosis, i odma svi znaju gde si kupio. ovo je skromno sareno.

Od sluski, ja sam jos u januaru kupio Sennheiser cx300. Iako su mnogo hvaljene, trebalo je da obratim paznju na natpis o super ultra mega jakom basu, koji mi bas i ne prija. Osim toga, da ne ureknem, kablic je tanak, ali veoma izdrzljiv (izdrzao je skoro 5 meseci cimanja sa mnom, shto je neki rekord valjda), izolacija zvuka je super - na nekoj normalnoj jacini zvuka, skoro da se nista ne cuje spolja, cak i u potpuno besumnoj prostoriji.@nbgpfff, stari model :P

Edited by Venom