Jump to content
IGNORED

www.zastitaumestozabrane.com

salerokada

Recommended Posts

Posted
6 minutes ago, Ratamahatta said:

Od nas 25 u srednjoj, 18 je dimilo

Kod nas u gimnaziji je od 22 devojčice 20 pušilo, dok medju dečacima tek par njih (od 13, mislim). Sad me zanima da li su naši dečaci bili reprezentativni ili neki devijanti :happy:

Posted

Dašta, aj što su musava, nego što uzmu da vlastitu musavost od vedoki krema razmazuju po brkovima prolaznika... To je tek nepodnošljivo.

Posted
3 minutes ago, dunja said:

Kod nas u gimnaziji je od 22 devojčice 20 pušilo, dok medju dečacima tek par njih (od 13, mislim). Sad me zanima da li su naši dečaci bili reprezentativni ili neki devijanti :happy:

Zato što devojke ranije sazrevaju  :rolleyes:

• Vojvodo,serdare 1
Posted
16 minutes ago, harper lee said:

happy hour

Gotov.

Nažalost, sve sam započela ja tako što sam raspravu o pušenju u sportskim halama prebacila ovde umesto da prosto pobrišem. No, nije mi bilo na kraj pameti da će ovo da se izrodi, umalo da se šlogiram kad videh šta ste sve pisali.

Neke uvrede sam obrisala, negde su slate opomene. Ukoliko nije moguća diskusija u kojoj se poštuje sagovornik, zaključavam topik i sankcionišem.

⚠️Posebno podsećanje ekipi sa Sporta je da sledi duplo kolo EL i da ne želim da vas ne bude tad na forumu jer ste fasovali ban zbog (ne)pušenja. Pa kažite posle da nisam srce.

Posted

Na teveu Bruklin i Orlando u Njujorku, pa se setih kako sam tamo pre skoro dve godine gledao utakmicu sa Majamijem i da ni u hali ni oko nje nisam video nikoga sa cigaretom.

Interesantno je da se svuda po ulicama oseća marihuana, a da duvandžija ima jako malo.

Drugar je stalno izlazio napolje da puši, više puta mu se desilo da mu obezbeđenje zgrada kaže da se pomeri metar od fasade.

Posted

Kako dodju hladni meseci tako ne izlazim nigde. U gajbi ne dozvoljavam pusenje. Kad idem kod pusaca u gajbu, jbg, trpim, njihova gajba. Mada generalno se sa pusacima druzim samo na otvorenom. Riba koja pusi cigare - nikad. 

Malo me sve to nervira al navikao se sam. Jedino gde totalno popizdim je kad cekam autobus a kisa ljusti a na autobuskom stajalistu se nagurali ljudi u oblaku dima.

• +1 1
Posted
11 minutes ago, Shan Jan said:

Kako dodju hladni meseci tako ne izlazim nigde. U gajbi ne dozvoljavam pusenje. Kad idem kod pusaca u gajbu, jbg, trpim, njihova gajba. Mada generalno se sa pusacima druzim samo na otvorenom. Riba koja pusi cigare - nikad. 

Malo me sve to nervira al navikao se sam. Jedino gde totalno popizdim je kad cekam autobus a kisa ljusti a na autobuskom stajalistu se nagurali ljudi u oblaku dima.

Brt ti ni leti ne izlaziš nigde jer je vruće. Verovatno ni na proleće zbog polena, a i jesen je zajebana jer opada lišće pa možeš da se oklizneš.

• Haha 7
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Što bi se reklo vidi čoveka samo kad naruči picu.

• Wub 1
  • Haha 2
Posted
8 hours ago, Shan Jan said:

Ej juče sam pomislio na tebe 

Kafić Svetozar na vrhu Svetozara Markovića je nepušački a srpski. Za ne poverovati.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

O kakve diskusije. Svako ko sa 40+ jos ima para prilike i volje da ide po kaficima i cak klubovima treba da se davi u oblacima otrovnog dima. Srecom tu je nas SNS, pa nam to i ne gine an zeneral.

• Haha 1
Posted

Iako me nikakva zabrana ne dotiče jer pušim 7-8 motanih cigareta dnevno uglavnom kod kuće, eventualno ako odem kod nekog da posedim, u drugim slučajevima i ne nosim duvan sa sobom, zabavlja me kad neko sedne u džipčinu od 2000 kubika i žali se kako ga drugi truju duvanom, ili živi u smogogradu (bilo kom) i smeta mu smrad duvana, hoće čist vazduh. :lolol:

Posted
2 minutes ago, JozoMujica said:

Iako me nikakva zabrana ne dotiče jer pušim 7-8 motanih cigareta dnevno uglavnom kod kuće, eventualno ako odem kod nekog da posedim, u drugim slučajevima i ne nosim duvan sa sobom, zabavlja me kad neko sedne u džipčinu od 2000 kubika i žali se kako ga drugi truju duvanom, ili živi u smogogradu (bilo kom) i smeta mu smrad duvana, hoće čist vazduh. :lolol:

Ja moram priznati da slabo imam prilike da sedim u zadimljenom, ali eto juce sam se zadesila u varosi, dete trazilo picu, seli u neku radnjicu, pojeli, posle trazio slatkis, seli u Feniks, ni na jednom mestu nije bilo problema (nije mi ni palo na pamet dok nisam videla temu da smo imali srece da nije gas komora bila jer fakat nije vise vreme da se uzme parce pa da jedes napolju). Realno ne bih vodila malo dete da jede i pije u zadimljenom. Ja sama bih istrpela ako je malo zadimljeno, ako je ono da kad jedes osecas ko da zvaces Drinu onda jbg.

• +1 1
Posted

najbolji su mi ti koji dođu da jedu i najbitniije je da li može da se puši

nedavno sam inače video i gore scene nego ovde - u makedoniji

otkrijem neki ćevap bar u gevgeliji, odem tamo - sve naopako

pušački deo pored terase, zatvoren staklom

možeš nožem da sečeš dim, svi purnjaju ko da cigare nisu videli dok nisu seli

unutra nepušači a ima mesta za max 2 stola

konobar bio u fazonu to je vaš problem

žena i ja se pogledamo

nalevo krug

tako je jedna romansa sa ćevapom prekinuta pre nego što je započeta