Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

www.zastitaumestozabrane.com

Featured Replies

3 hours ago, Filozof manijak said:

Izrael: hold my beer 

znaš kako puše u izraelu, izneverovao bi

• Replies 4k
  • Views 212.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• U Srbiji se ladno pusi na onkologiji. Ne bas na intenzivnoj nezi ali par metara dalje na zatvorenom stepenistu/hodniku jer je vani previshe hladno jbg. Ali da zanemarimo zdravstvene trivije. Opst

• garmonbozia
    garmonbozia

Najveći problem je gde god da odeš vratiš se kući kao da si se valjao u pepelu cigareta. Odmah sve mora na pranje, zajebi.  Pritom, postoji razlog zašto je to maltene svuda zabranjeno u zatvoreno

Posted Images

1 minute ago, Eleniko said:

znaš kako puše u izraelu, izneverovao bi

A u Grčkoj? :rolleyes:

3 minutes ago, nenad said:

slazem se da nece izostati, samo mislim da je nacin na koji je to u kulturnim drustvima™ izvedeno pogresan, iako nemam nista protiv krajnjeg rezultata.

izostaće, dao sam ovde linkove i sve ostalo.

zato su najveći smislili frazu - building a smokeless world 

oni električno purnjanje /vejp/ prodaju kao smokeless

to se prodaje kao strateška inovacija, odgovorno ponašanje i napredno razmišljanje.

i svet polako puši /sic/ i prihvata da eto to nisu cigare 

7 minutes ago, nenad said:

mislim da je nacin na koji je to u kulturnim drustvima™ izvedeno pogresan

Zbog čega?

1 minute ago, Eleniko said:

to se prodaje kao strateška inovacija, odgovorno ponašanje i napredno razmišljanje.

Kod nas nije retkost videti mlade kretene kako puše to govno u javnom prevozu.

Dobijem poriv da im to đubre nabijem u dupe.

Just now, duda said:

Kod nas nije retkost videti mlade kretene kako puše to govno u javnom prevozu.

Dobijem poriv da im to đubre nabijem u dupe.

pre par dana saznao da kad kupis onaj aparat mora da se registrujes, skeniranje podataka iz licne karte i dobijes neki kod da aktiviras . ne znam da li je tako u srbiji.

ono kad vidim 🤮

1 minute ago, napadaj said:

Zbog čega?

zato sto sam ja generalno protiv zabrana. 

kako su zabranili pusenje, tako sutra moze da im padne na pamet da zabrane i alkohol ili ljuto, ili ne daj boze, skembice, jer to smrdi.

13 minutes ago, nenad said:

i na kraju dolazimo do poente, to sa zabranom pusenja je uradjeno jer je neko izracunao da ce rezultat biti finansijski pozitivan, a ne zbog nekakve brige za zdravlje ljudi. 

Oh My God Wow GIF

Dobili smo danas i jedan od najbednijih spinova u istoriji ovog foruma, da ne postoje naučni dokazi koji povezuju pasivno pušenje i rak pluća/ostale bolesti. 

I to je postignuće.

8 minutes ago, Eleniko said:

Vejp je što se mene tiče značajno smrdljivije od obične cigarete, a mislim i da sad stoji stav da nije manje štetno od cigara ili svakako da jeste štetno.

Edited by Svemir Zeka

14 minutes ago, nenad said:

slazem se da nece izostati, samo mislim da je nacin na koji je to u kulturnim drustvima™ izvedeno pogresan, iako nemam nista protiv krajnjeg rezultata.

@igoraki

nisam ubedjen u to sto tvrdis. mislim da je trenutno losa ishrana mnogo stetnija za opste zdravlje ljudi na planeti nego sto je pusenje ikada bilo.

i na kraju dolazimo do poente, to sa zabranom pusenja je uradjeno jer je neko izracunao da ce rezultat biti finansijski pozitivan, a ne zbog nekakve brige za zdravlje ljudi. 

Cela ta linija argumentacije je besmislena i posledica je glupave fascinacije klinicki cistim zivotom. 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji, svi mi radimo stetne stvari, radili smo otkako postojimo i radicemo uvek. Stvar je samo u tome sta u nekom slucaju bude modni trend da bude histericno proglasavano za stetno. Nekad su to crnci, nekad pederi, nekad pusaci, sutra ko zna ko.

15 minutes ago, Svemir Zeka said:

A u Grčkoj? :rolleyes:

Nek smo dužni kao Grčka

Samo nek se tutun krčka!

4 minutes ago, harper lee said:

Cela ta linija argumentacije je besmislena i posledica je glupave fascinacije klinicki cistim zivotom. 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji, svi mi radimo stetne stvari, radili smo otkako postojimo i radicemo uvek. Stvar je samo u tome sta u nekom slucaju bude modni trend da bude histericno proglasavano za stetno. Nekad su to crnci, nekad pederi, nekad pusaci, sutra ko zna ko.

Vrh 🤣🤣🤣

pošten svet se oduvek pucao u venu

tu ni opijumski ratovi nisu mogli ništa

a vidi ove pusidže danas, kukaju po forumima

što im ne daju da pljugaju gde oni hoće

o tempora o mores.

3 minutes ago, nenad said:

kako su zabranili pusenje, tako sutra moze da im padne na pamet da zabrane i alkohol ili ljuto, ili ne daj boze, skembice, jer to smrdi.

Nisu zabranili, različiti su propisi u različitim zemljama. Ok, u Švedskoj i Australiji možda jesu, al tamo su i alkohol zabranili ili ograničili. U Švajcarskoj ili Poljskoj nisu, ili su malo labaviji propisi. Poenta je da se može napraviti razumno ograničenje, koje ide u korist najvećeg dela populacije.