Eleniko Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 1 minute ago, nenad said: onda nisi dobro citao temu, kao uostalom ni moje postove. ili nisi razumeo. a posto si poceo da bivas neprijatan, a meni zaista nije do napusavanja, ovde cu se zaustaviti. ti si ozbiljno zalutao ovde ako si od svega napisanog baš napadaju na kraju našao da učitavaš neprijatnost ovakva 'razmena mišljenja' u fizičkom prostoru bi dovela do slomljenih glava 2
nenad Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 4 minutes ago, Eleniko said: ovakva 'razmena mišljenja' u fizičkom prostoru bi dovela do slomljenih glava ovde si u pravu, ziv covek u fizickom prostoru ne bi mogao da izdrzi ovolike nebuloze, ili bi otisao ili posegnuo za pikslom. 1
Svemir Zeka Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 5 minutes ago, Eleniko said: om prostoru bi dovela do slomljenih glava U fizičkom prostoru bi se nepušači ugušili od nas* kao od Superhika 🤷 *(Od sad se identifikujem kao pušač)
Popular Post dunja Posted December 1, 2024 Popular Post Posted December 1, 2024 Lepota ovog foruma je u tome što i pušači i ovi što im smeta duvanski dim mogu da međusobno diskutuju i svađaju se, a da za to vreme jedni puše dok drugi udišu nezagađen vazduh, gde ćeš lepše Apsolutno sam protiv pušenja u zatvorenom ugostiteljskom objektu. O drugim javnim objektima da i ne govorim. Osim ako je to neko mesto izuzetak, neki poseban bar recimo, ali nikako da je to difolt varijanta, što je trenutno slučaj u Srbiji. Čak i bez ulaženja u polemiku oko štetnosti po zdravlje, smatram da svi imamo pravo da dišemo što čistiji vazduh i da je bilo čije insistiranje na tom pravu legitimno i ne bi se smelo dovoditi u pitanje. To što smo primorani da udišemo svašta, i trpimo svašta, ne umanjuje to pravo. Što se tiče argumenta na liniji moj lokal moja pravila, izvini, tvoj lokal je javno mesto, ali kao što su mnogi ovde već rekli, to je nešto što bi država morala da reguliše, jer vlasnika kafića zabole o pravu pojedinaca na čist vazduh. Plus, što je isto rečeno, tvoj lokal je i nečije radno mesto, tu rade neki ljudi koji ne bi smeli da budu primorani da udišu duvanski dim. Inače, kako sam već više od deceniju van Srbije, potpuno sam se odvikla od tog fenomena, i svaki put kad dođem tamo sve mi je teže da to iskuliram, pa sam počela da izbegavam kafiće i slična mesta. I često se pitam, jebote, kako sam uspevala da izdržim dok sam živela u Srbiji. Čak sam sebe i ubedila da se tada manje pušilo nego danas. Ko će ga znati. A ovo, pušački i nepušački lokali, pa zađite malo po manjim mestima po Srbiji, da vidite kako pršti od izbora (malo sutra). Žao mi je dece tamo, ovih tinejdžera što počinju da izlaze po kafićima i što hteli ne hteli moraju da udišu dim jer, normalno, žele (i treba) da budu deo društva. Ali jebigica. 5 3 2
harper lee Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 1 hour ago, Greek Freak said: Ja nisam ni poceo niti nastavio. Ti se, manje-vise od pocetka ove diskusije, obracas sagovornicima nepristojno i sa nipodastavanjem. Tako se valjda osecas kao da pricas s drugima "sa visine", pretpostavljam. 🤣 I odluci se da li mi persiras ili ne, ja mislim da nema potrebe, opusteno. Hajde se lepo vrati na pocetak pa od prvog posta.
harper lee Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 Apsolutno sam protiv toga da ruzni ljudi izlaze na ulicu bez papirne kese na glavi, smetaju mom urodjenom osecaju za estetiku. Mogao bi me, ne daj Boze, slog strefiti od shoka. Neka svako svoju ruznocu gaji u svoja cetiri zida.
radnik Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 47 minutes ago, Eleniko said: ovakva 'razmena mišljenja' u fizičkom prostoru bi dovela do slomljenih glava 41 minutes ago, nenad said: posegnuo za pikslom. Ovo je mnogo dobro cisto zbog teme 1
kralj Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 6 minutes ago, dunja said: Lepota ovog foruma je u tome što i pušači i ovi što im smeta duvanski dim mogu da međusobno diskutuju i svađaju se, a da za to vreme jedni puše dok drugi udišu nezagađen vazduh, gde ćeš lepše Apsolutno sam protiv pušenja u zatvorenom ugostiteljskom objektu. O drugim javnim objektima da i ne govorim. Osim ako je to neko mesto izuzetak, neki poseban bar recimo, ali nikako da je to difolt varijanta, što je trenutno slučaj u Srbiji. Čak i bez ulaženja u polemiku oko štetnosti po zdravlje, smatram da svi imamo pravo da dišemo što čistiji vazduh i da je bilo čije insistiranje na tom pravu legitimno i ne bi se smelo dovoditi u pitanje. To što smo primorani da udišemo svašta, i trpimo svašta, ne umanjuje to pravo. Što se tiče argumenta na liniji moj lokal moja pravila, izvini, tvoj lokal je javno mesto, ali kao što su mnogi ovde već rekli, to je nešto što bi država morala da reguliše, jer vlasnika kafića zabole o pravu pojedinaca na čist vazduh. Plus, što je isto rečeno, tvoj lokal je i nečije radno mesto, tu rade neki ljudi koji ne bi smeli da budu primorani da udišu duvanski dim. Inače, kako sam već više od deceniju van Srbije, potpuno sam se odvikla od tog fenomena, i svaki put kad dođem tamo sve mi je teže da to iskuliram, pa sam počela da izbegavam kafiće i slična mesta. I često se pitam, jebote, kako sam uspevala da izdržim dok sam živela u Srbiji. Čak sam sebe i ubedila da se tada manje pušilo nego danas. Ko će ga znati. A ovo, pušački i nepušački lokali, pa zađite malo po manjim mestima po Srbiji, da vidite kako pršti od izbora (malo sutra). Žao mi je dece tamo, ovih tinejdžera što počinju da izlaze po kafićima i što hteli ne hteli moraju da udišu dim jer, normalno, žele (i treba) da budu deo društva. Ali jebigica. Ih, koliko puta nas sedmoro planira večeru: Jel pušački il nepušaki rejon? Pušački. Popunjeno, može samo nepušački. Jbg, ništa onda, zvaćemo novu kafanu da omogući usamljenom visočanstvu da truje nas šestoro. Inače, pre petnaestak godina, imao sam priliku da učestvujem u nastavi sa adolescentima. Jako malo ih je konzumiralo duvan, bukvalno 2 od 20 u grupi. Stekao sam utisak da su pušači ugrožena vrsta. Međutim renesansa. Mislim da procentualno nikad gore nije bilo. 1
kralj Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 8 minutes ago, harper lee said: Apsolutno sam protiv toga da ruzni ljudi izlaze na ulicu bez papirne kese na glavi, smetaju mom urodjenom osecaju za estetiku. Mogao bi me, ne daj Boze, slog strefiti od shoka. Neka svako svoju ruznocu gaji u svoja cetiri zida. Amin. I ribe sa malim sisama. 1
Greek Freak Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 Foghorn Leghorn is the epitome of a pedantic loudmouth for a so-called intellectual. 1 2
kralj Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 Just now, Ratamahatta said: Od nas 25 u srednjoj, 18 je dimilo Ja sam mlađi i od Kebe, govorim o generaciji s početka devedestih. Verovatno mi je bio mršav uzorak.
Svemir Zeka Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 Jako malo klinaca sad puši obične cigare. Veliki broj ih je na vejpovima. I onda po učionicama, veceima....po gradskom prevozu. Gubi se granica, masovno postoji neki utisak da je vejp neprimetan. 2
harper lee Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 9 minutes ago, kralj said: Amin. I ribe sa malim sisama. Kad je vec happy hour ko nam sve smeta da prijavim i musavu decu koja se deru u supermarketu. I ona i roditelji da se iskljuce iz javnog saobracaja. 1
Eleniko Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 9 minutes ago, Greek Freak said: Foghorn Leghorn is the epitome of a pedantic loudmouth for a so-called intellectual. Sofronije
Recommended Posts