Eleniko Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 3 minutes ago, aram said: @Filozof manijak nadam se da si istrošio večerašnju zalihu fraza, postaje me malo sramota Ne branim Manijaka (to je nemoguće) ali u danu kada se moderacija uz učešće u diskusiji izrazito ne meša u svoj posao, ne prvi put na sličnom slučaju, ovo je baš no comment komentar.
booyaka Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 4 minutes ago, Svemir Zeka said: Bogami, meni su žene koje duvane veoma prijale. Jedino ako ti je to neki fetiš, ja sam pripadnik većine kojoj to ne prija. Nisam isključiv, ali ne volim. 1
red star forever Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 Ako je previše osjetljivo, brisite - ali ovako izgleda paklica cigareta u Australiji. Država i dalje daje izbor, ali pokušava na svaki mogući način da odvrati ljude i da ih obrazuje. Nisam ulazio u detalje, ali pretpostavljam da su troškovi liječenja stanovništva prevazisli bilo kakve benefite od poreza itd.
Ratamahatta Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 Ok su pljuge, ali one elektronske sto smrde na stalu su pakao Crni luk na prstima i smek djuveca u kosi su takodje ok, i vise nego ok 1 1
Filozof manijak Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 Eleniko, to se aram ljuti jer zna da jezgrovitim mislima iznosim suštinu Samo niko da porazmisli malo dublje o mojim frazama 1 1
Svemir Zeka Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 Just now, booyaka said: Jedino ako ti je to neki fetiš, ja sam pripadnik većine kojoj to ne prija. Nisam isključiv, ali ne volim. Bolje duvan, nego....da ne kažem šta. Ljudi nisu svesni na šta sve smrde. Kad me već vučete za jezik. Izvinjavam se na oftopiku.
Svemir Zeka Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 Just now, Filozof manijak said: Eleniko, to se aram ljuti jer zna da jezgrovitim mislima iznosim suštinu Samo niko da porazmisli malo dublje o mojim frazama Evo ja razmišljam 🤓
booyaka Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 (edited) Što bih uopšte birao između dva ili više smrada? Biram nijedan. Edited December 1, 2024 by booyaka 2 1
Ratamahatta Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 3 minutes ago, red star forever said: Ako je previše osjetljivo, brisite - ali ovako izgleda paklica cigareta u Australiji. Država i dalje daje izbor, ali pokušava na svaki mogući način da odvrati ljude i da ih obrazuje. Nisam ulazio u detalje, ali pretpostavljam da su troškovi liječenja stanovništva prevazisli bilo kakve benefite od poreza itd. Bolje je izgledo kad je umro. A i sta da ide dalje od 34, sve najbolje mu se vec desilo
nenad Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 5 minutes ago, napadaj said: Sad zvučiš kao harper samo bez logoreje ispoljene u 16 tomova opštemestaških rečenica i podlih uvreda. Prosto, to se neće desiti, neće nikakva policija otimati zalihe kiselog kupusa i škembića iz kuća. smarate neopisivo sa prenosenjem prethodnih bifova na tekuce teme.
Mindaugas Žukauskas Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 11 minutes ago, nenad said: smarate neopisivo sa prenosenjem prethodnih bifova na tekuce teme. Nenade jel bio penal? 2
nenad Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: Nenade jel bio penal? zaboravio sam. nije? 1
napadaj Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 (edited) 19 minutes ago, nenad said: smarate neopisivo sa prenosenjem prethodnih bifova na tekuce teme. Nemam nikakav beef s njim, reagujem samo na postove koji su ostavljeni na ovoj temi, a očekivao sam dublji odgovor od toga da zabrana pušenja može dovesti do proterivanja crevca na žaru iz kafana. Edited December 1, 2024 by napadaj 1
MeanM@ Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 U ime raplamsale polemike jedan prigodan naslov
nenad Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 8 minutes ago, napadaj said: Nemam nikakav beef s njim, reagujem samo na postove koji su ostavljeni na ovoj temi, a očekivao sam dublji odgovor od toga da zabrana pušenja može dovesti do proterivanja crevca na žaru iz kafana. onda nisi dobro citao temu, kao uostalom ni moje postove. ili nisi razumeo. a posto si poceo da bivas neprijatan, a meni zaista nije do napusavanja, ovde cu se zaustaviti.
Recommended Posts