December 1, 2024Dec 1 3 hours ago, Filozof manijak said: Izrael: hold my beer znaš kako puše u izraelu, izneverovao bi
December 1, 2024Dec 1 1 minute ago, Eleniko said: znaš kako puše u izraelu, izneverovao bi A u Grčkoj?
December 1, 2024Dec 1 3 minutes ago, nenad said: slazem se da nece izostati, samo mislim da je nacin na koji je to u kulturnim drustvima™ izvedeno pogresan, iako nemam nista protiv krajnjeg rezultata. izostaće, dao sam ovde linkove i sve ostalo. zato su najveći smislili frazu - building a smokeless world oni električno purnjanje /vejp/ prodaju kao smokeless to se prodaje kao strateška inovacija, odgovorno ponašanje i napredno razmišljanje. i svet polako puši /sic/ i prihvata da eto to nisu cigare
December 1, 2024Dec 1 7 minutes ago, nenad said: mislim da je nacin na koji je to u kulturnim drustvima™ izvedeno pogresan Zbog čega?
December 1, 2024Dec 1 1 minute ago, Eleniko said: izostaće, dao sam ovde linkove i sve ostalo. zato su najveći smislili frazu - building a smokeless world oni električno purnjanje /vejp/ prodaju kao smokeless to se prodaje kao strateška inovacija, odgovorno ponašanje i napredno razmišljanje. i svet polako puši /sic/ i prihvata da eto to nisu cigare Kod nas nije retkost videti mlade kretene kako puše to govno u javnom prevozu. Dobijem poriv da im to đubre nabijem u dupe.
December 1, 2024Dec 1 Just now, duda said: Kod nas nije retkost videti mlade kretene kako puše to govno u javnom prevozu. Dobijem poriv da im to đubre nabijem u dupe. pre par dana saznao da kad kupis onaj aparat mora da se registrujes, skeniranje podataka iz licne karte i dobijes neki kod da aktiviras . ne znam da li je tako u srbiji. ono kad vidim 🤮
December 1, 2024Dec 1 1 minute ago, napadaj said: Zbog čega? zato sto sam ja generalno protiv zabrana. kako su zabranili pusenje, tako sutra moze da im padne na pamet da zabrane i alkohol ili ljuto, ili ne daj boze, skembice, jer to smrdi.
December 1, 2024Dec 1 13 minutes ago, nenad said: i na kraju dolazimo do poente, to sa zabranom pusenja je uradjeno jer je neko izracunao da ce rezultat biti finansijski pozitivan, a ne zbog nekakve brige za zdravlje ljudi.
December 1, 2024Dec 1 Dobili smo danas i jedan od najbednijih spinova u istoriji ovog foruma, da ne postoje naučni dokazi koji povezuju pasivno pušenje i rak pluća/ostale bolesti. I to je postignuće.
December 1, 2024Dec 1 8 minutes ago, Eleniko said: izostaće, dao sam ovde linkove i sve ostalo. zato su najveći smislili frazu - building a smokeless world oni električno purnjanje /vejp/ prodaju kao smokeless to se prodaje kao strateška inovacija, odgovorno ponašanje i napredno razmišljanje. i svet polako puši /sic/ i prihvata da eto to nisu cigare Vejp je što se mene tiče značajno smrdljivije od obične cigarete, a mislim i da sad stoji stav da nije manje štetno od cigara ili svakako da jeste štetno. Edited December 1, 2024Dec 1 by Svemir Zeka
December 1, 2024Dec 1 14 minutes ago, nenad said: slazem se da nece izostati, samo mislim da je nacin na koji je to u kulturnim drustvima™ izvedeno pogresan, iako nemam nista protiv krajnjeg rezultata. @igoraki nisam ubedjen u to sto tvrdis. mislim da je trenutno losa ishrana mnogo stetnija za opste zdravlje ljudi na planeti nego sto je pusenje ikada bilo. i na kraju dolazimo do poente, to sa zabranom pusenja je uradjeno jer je neko izracunao da ce rezultat biti finansijski pozitivan, a ne zbog nekakve brige za zdravlje ljudi. Cela ta linija argumentacije je besmislena i posledica je glupave fascinacije klinicki cistim zivotom. 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji, svi mi radimo stetne stvari, radili smo otkako postojimo i radicemo uvek. Stvar je samo u tome sta u nekom slucaju bude modni trend da bude histericno proglasavano za stetno. Nekad su to crnci, nekad pederi, nekad pusaci, sutra ko zna ko.
December 1, 2024Dec 1 15 minutes ago, Svemir Zeka said: A u Grčkoj? Nek smo dužni kao Grčka Samo nek se tutun krčka!
December 1, 2024Dec 1 4 minutes ago, harper lee said: Cela ta linija argumentacije je besmislena i posledica je glupave fascinacije klinicki cistim zivotom. 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji, svi mi radimo stetne stvari, radili smo otkako postojimo i radicemo uvek. Stvar je samo u tome sta u nekom slucaju bude modni trend da bude histericno proglasavano za stetno. Nekad su to crnci, nekad pederi, nekad pusaci, sutra ko zna ko. Vrh 🤣🤣🤣
December 1, 2024Dec 1 pošten svet se oduvek pucao u venu tu ni opijumski ratovi nisu mogli ništa a vidi ove pusidže danas, kukaju po forumima što im ne daju da pljugaju gde oni hoće o tempora o mores.
December 1, 2024Dec 1 3 minutes ago, nenad said: kako su zabranili pusenje, tako sutra moze da im padne na pamet da zabrane i alkohol ili ljuto, ili ne daj boze, skembice, jer to smrdi. Nisu zabranili, različiti su propisi u različitim zemljama. Ok, u Švedskoj i Australiji možda jesu, al tamo su i alkohol zabranili ili ograničili. U Švajcarskoj ili Poljskoj nisu, ili su malo labaviji propisi. Poenta je da se može napraviti razumno ograničenje, koje ide u korist najvećeg dela populacije.