Jump to content
IGNORED

www.zastitaumestozabrane.com

salerokada

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, Filozof manijak said:

Izrael: hold my beer 

znaš kako puše u izraelu, izneverovao bi

Posted
1 minute ago, Eleniko said:

znaš kako puše u izraelu, izneverovao bi

A u Grčkoj? :rolleyes:

• Wub 1
Posted
3 minutes ago, nenad said:

slazem se da nece izostati, samo mislim da je nacin na koji je to u kulturnim drustvima™ izvedeno pogresan, iako nemam nista protiv krajnjeg rezultata.

izostaće, dao sam ovde linkove i sve ostalo.

zato su najveći smislili frazu - building a smokeless world 

oni električno purnjanje /vejp/ prodaju kao smokeless

to se prodaje kao strateška inovacija, odgovorno ponašanje i napredno razmišljanje.

i svet polako puši /sic/ i prihvata da eto to nisu cigare 

Posted
7 minutes ago, nenad said:

mislim da je nacin na koji je to u kulturnim drustvima™ izvedeno pogresan

Zbog čega?

Posted
1 minute ago, Eleniko said:

to se prodaje kao strateška inovacija, odgovorno ponašanje i napredno razmišljanje.

Kod nas nije retkost videti mlade kretene kako puše to govno u javnom prevozu.

Dobijem poriv da im to đubre nabijem u dupe.

• +1 4
Posted
Just now, duda said:

Kod nas nije retkost videti mlade kretene kako puše to govno u javnom prevozu.

Dobijem poriv da im to đubre nabijem u dupe.

pre par dana saznao da kad kupis onaj aparat mora da se registrujes, skeniranje podataka iz licne karte i dobijes neki kod da aktiviras . ne znam da li je tako u srbiji.

ono kad vidim 🤮

Posted
1 minute ago, napadaj said:

Zbog čega?

zato sto sam ja generalno protiv zabrana. 

kako su zabranili pusenje, tako sutra moze da im padne na pamet da zabrane i alkohol ili ljuto, ili ne daj boze, skembice, jer to smrdi.

• +1 1
Posted
13 minutes ago, nenad said:

i na kraju dolazimo do poente, to sa zabranom pusenja je uradjeno jer je neko izracunao da ce rezultat biti finansijski pozitivan, a ne zbog nekakve brige za zdravlje ljudi. 

Oh My God Wow GIF

• Haha 1
Posted

Dobili smo danas i jedan od najbednijih spinova u istoriji ovog foruma, da ne postoje naučni dokazi koji povezuju pasivno pušenje i rak pluća/ostale bolesti. 

I to je postignuće.

• +1 7
  • Haha 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted (edited)
8 minutes ago, Eleniko said:

Vejp je što se mene tiče značajno smrdljivije od obične cigarete, a mislim i da sad stoji stav da nije manje štetno od cigara ili svakako da jeste štetno.

Edited by Svemir Zeka
Posted
14 minutes ago, nenad said:

slazem se da nece izostati, samo mislim da je nacin na koji je to u kulturnim drustvima™ izvedeno pogresan, iako nemam nista protiv krajnjeg rezultata.

@igoraki

nisam ubedjen u to sto tvrdis. mislim da je trenutno losa ishrana mnogo stetnija za opste zdravlje ljudi na planeti nego sto je pusenje ikada bilo.

i na kraju dolazimo do poente, to sa zabranom pusenja je uradjeno jer je neko izracunao da ce rezultat biti finansijski pozitivan, a ne zbog nekakve brige za zdravlje ljudi. 

Cela ta linija argumentacije je besmislena i posledica je glupave fascinacije klinicki cistim zivotom. 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji, svi mi radimo stetne stvari, radili smo otkako postojimo i radicemo uvek. Stvar je samo u tome sta u nekom slucaju bude modni trend da bude histericno proglasavano za stetno. Nekad su to crnci, nekad pederi, nekad pusaci, sutra ko zna ko.

Posted
15 minutes ago, Svemir Zeka said:

A u Grčkoj? :rolleyes:

Nek smo dužni kao Grčka

Samo nek se tutun krčka!

• Vojvodo,serdare 1
Posted
4 minutes ago, harper lee said:

Cela ta linija argumentacije je besmislena i posledica je glupave fascinacije klinicki cistim zivotom. 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji, svi mi radimo stetne stvari, radili smo otkako postojimo i radicemo uvek. Stvar je samo u tome sta u nekom slucaju bude modni trend da bude histericno proglasavano za stetno. Nekad su to crnci, nekad pederi, nekad pusaci, sutra ko zna ko.

Vrh 🤣🤣🤣

• +1 3
  • Haha 2
Posted

pošten svet se oduvek pucao u venu

tu ni opijumski ratovi nisu mogli ništa

a vidi ove pusidže danas, kukaju po forumima

što im ne daju da pljugaju gde oni hoće

o tempora o mores.

• +1 1
  • Haha 1
Posted
3 minutes ago, nenad said:

kako su zabranili pusenje, tako sutra moze da im padne na pamet da zabrane i alkohol ili ljuto, ili ne daj boze, skembice, jer to smrdi.

Nisu zabranili, različiti su propisi u različitim zemljama. Ok, u Švedskoj i Australiji možda jesu, al tamo su i alkohol zabranili ili ograničili. U Švajcarskoj ili Poljskoj nisu, ili su malo labaviji propisi. Poenta je da se može napraviti razumno ograničenje, koje ide u korist najvećeg dela populacije.