Eleniko Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 3 hours ago, Filozof manijak said: Izrael: hold my beer znaš kako puše u izraelu, izneverovao bi
Svemir Zeka Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 1 minute ago, Eleniko said: znaš kako puše u izraelu, izneverovao bi A u Grčkoj? 1
Eleniko Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 3 minutes ago, nenad said: slazem se da nece izostati, samo mislim da je nacin na koji je to u kulturnim drustvima™ izvedeno pogresan, iako nemam nista protiv krajnjeg rezultata. izostaće, dao sam ovde linkove i sve ostalo. zato su najveći smislili frazu - building a smokeless world oni električno purnjanje /vejp/ prodaju kao smokeless to se prodaje kao strateška inovacija, odgovorno ponašanje i napredno razmišljanje. i svet polako puši /sic/ i prihvata da eto to nisu cigare
napadaj Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 7 minutes ago, nenad said: mislim da je nacin na koji je to u kulturnim drustvima™ izvedeno pogresan Zbog čega?
duda Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 1 minute ago, Eleniko said: izostaće, dao sam ovde linkove i sve ostalo. zato su najveći smislili frazu - building a smokeless world oni električno purnjanje /vejp/ prodaju kao smokeless to se prodaje kao strateška inovacija, odgovorno ponašanje i napredno razmišljanje. i svet polako puši /sic/ i prihvata da eto to nisu cigare Kod nas nije retkost videti mlade kretene kako puše to govno u javnom prevozu. Dobijem poriv da im to đubre nabijem u dupe. 4
bradilko Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 Just now, duda said: Kod nas nije retkost videti mlade kretene kako puše to govno u javnom prevozu. Dobijem poriv da im to đubre nabijem u dupe. pre par dana saznao da kad kupis onaj aparat mora da se registrujes, skeniranje podataka iz licne karte i dobijes neki kod da aktiviras . ne znam da li je tako u srbiji. ono kad vidim 🤮
nenad Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 1 minute ago, napadaj said: Zbog čega? zato sto sam ja generalno protiv zabrana. kako su zabranili pusenje, tako sutra moze da im padne na pamet da zabrane i alkohol ili ljuto, ili ne daj boze, skembice, jer to smrdi. 1
Eleniko Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 13 minutes ago, nenad said: i na kraju dolazimo do poente, to sa zabranom pusenja je uradjeno jer je neko izracunao da ce rezultat biti finansijski pozitivan, a ne zbog nekakve brige za zdravlje ljudi. 1
Dankan Ajdaho Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 Dobili smo danas i jedan od najbednijih spinova u istoriji ovog foruma, da ne postoje naučni dokazi koji povezuju pasivno pušenje i rak pluća/ostale bolesti. I to je postignuće. 7 1 1
Svemir Zeka Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 (edited) 8 minutes ago, Eleniko said: izostaće, dao sam ovde linkove i sve ostalo. zato su najveći smislili frazu - building a smokeless world oni električno purnjanje /vejp/ prodaju kao smokeless to se prodaje kao strateška inovacija, odgovorno ponašanje i napredno razmišljanje. i svet polako puši /sic/ i prihvata da eto to nisu cigare Vejp je što se mene tiče značajno smrdljivije od obične cigarete, a mislim i da sad stoji stav da nije manje štetno od cigara ili svakako da jeste štetno. Edited December 1, 2024 by Svemir Zeka
harper lee Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 14 minutes ago, nenad said: slazem se da nece izostati, samo mislim da je nacin na koji je to u kulturnim drustvima™ izvedeno pogresan, iako nemam nista protiv krajnjeg rezultata. @igoraki nisam ubedjen u to sto tvrdis. mislim da je trenutno losa ishrana mnogo stetnija za opste zdravlje ljudi na planeti nego sto je pusenje ikada bilo. i na kraju dolazimo do poente, to sa zabranom pusenja je uradjeno jer je neko izracunao da ce rezultat biti finansijski pozitivan, a ne zbog nekakve brige za zdravlje ljudi. Cela ta linija argumentacije je besmislena i posledica je glupave fascinacije klinicki cistim zivotom. 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji, svi mi radimo stetne stvari, radili smo otkako postojimo i radicemo uvek. Stvar je samo u tome sta u nekom slucaju bude modni trend da bude histericno proglasavano za stetno. Nekad su to crnci, nekad pederi, nekad pusaci, sutra ko zna ko.
Filozof manijak Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 15 minutes ago, Svemir Zeka said: A u Grčkoj? Nek smo dužni kao Grčka Samo nek se tutun krčka! 1
Greek Freak Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 4 minutes ago, harper lee said: Cela ta linija argumentacije je besmislena i posledica je glupave fascinacije klinicki cistim zivotom. 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji, svi mi radimo stetne stvari, radili smo otkako postojimo i radicemo uvek. Stvar je samo u tome sta u nekom slucaju bude modni trend da bude histericno proglasavano za stetno. Nekad su to crnci, nekad pederi, nekad pusaci, sutra ko zna ko. Vrh 🤣🤣🤣 3 2
Eleniko Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 pošten svet se oduvek pucao u venu tu ni opijumski ratovi nisu mogli ništa a vidi ove pusidže danas, kukaju po forumima što im ne daju da pljugaju gde oni hoće o tempora o mores. 1 1
Engineer Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 3 minutes ago, nenad said: kako su zabranili pusenje, tako sutra moze da im padne na pamet da zabrane i alkohol ili ljuto, ili ne daj boze, skembice, jer to smrdi. Nisu zabranili, različiti su propisi u različitim zemljama. Ok, u Švedskoj i Australiji možda jesu, al tamo su i alkohol zabranili ili ograničili. U Švajcarskoj ili Poljskoj nisu, ili su malo labaviji propisi. Poenta je da se može napraviti razumno ograničenje, koje ide u korist najvećeg dela populacije.
Recommended Posts