Jump to content
IGNORED

www.zastitaumestozabrane.com

salerokada

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, MeanM@ said:

Ja sam za zabranu u zatvorenom javnom prostoru, a pusac sam, btw. Ne vidim tu neku diskriminaciju. 

Pušač fašista, najgora vrsta :fantom:

• Haha 3
Posted
2 minutes ago, Eleniko said:

kad budeš radio kao englez, imaćeš englesku platu

sve to je onomad još nikola pašić objasnio

Koliko košta jedna psihoseansa u UK?

1 minute ago, aram said:

meni je ovo ustvari fenomenološki jako interesantno, dokle su ljudi spremni da idu da odbrane svoju zavisnost. :D

Ja upravo suprotno radim

Posted
2 minutes ago, Eleniko said:

kad budeš radio kao englez, imaćeš englesku platu

sve to je onomad još nikola pašić objasnio

A jel to važi i za radnju pušenja i cenu pakle cigareta? :smoke2:

Posted
2 minutes ago, aram said:

meni je ovo ustvari fenomenološki jako interesantno, dokle su ljudi spremni da idu da odbrane svoju zavisnost. :D

Fenomenoloski je i meni zanimljivo ali iz mnogo fundamentalnijih razloga. Agresivni anti-pusaci su mi uvek bili dobar lakmus papir za procenu toga do kojeg nivoa regresije, gluposti i oportunizma smo dosli kao civilizacija.

• Haha 1
Posted
3 minutes ago, Svemir Zeka said:

Ja upravo suprotno radim

šta tačno?

Posted
Just now, aram said:

šta tačno?

vraća se na dijety  :ph34r:

• Haha 1
Posted
Just now, aram said:

šta tačno?

Pa nisam zavisnik od cigara, tu uopšte nemam problem. A priznajem da je štetnost nezdrave hrane ogromna, iako bi tu trebalo da se ritam i branim svoju postavku. 

Posted

ne pušiš i zalažeš se za zabranu nezdrave hrane? tj. zabranu jedača nezdrave hrane?

@harper lee a na kom su nivou regresije i gluposti agresivni pušači? i uzmi u obzir da si jedini koji je ovde sve koji se ne slažu s tobom nazvao debilima, retardima, idiotima... i fašistima :lolol:

• +1 3
Posted
2 hours ago, nenad said:

kako lokal u kome je pusenje dozvoljeno bilo koga ugrozava? 

Nikako. Zato i treba da postoje posebni lokali za pušače, a da u ostalim nema dima i to država treba da uredi.

Posted
12 minutes ago, MeanM@ said:

Jesi, qrc.
A i ne radi obrnuto. 
Ja sam za zabranu u zatvorenom javnom prostoru, a pusac sam, btw. Ne vidim tu neku diskriminaciju. 
Zabranilo bi se sve to davno, nego je to mnogo veliki cut profita, a mi smo kurton od drzave, pa bat, jti i ostali regulisu to jos uvek

Znas sta je najgore? Sto verovatno ne bi uopste bilo cut profita ali je samo strah od toga dovoljan da se izvrsi pritisak da se ne uvede zabrana.

Kineski i ruski lokali uglavnom ne dozvoljavaju pusenje i puni su. 

• +1 3
Posted
1 minute ago, napadaj said:

Nikako. Zato i treba da postoje posebni lokali za pušače, a da u ostalim nema dima i to država treba da uredi.

pa to je i sada u praksi vec tako.

• Haha 2
Posted
1 minute ago, Svemir Zeka said:

Pa nisam zavisnik od cigara, tu uopšte nemam problem. A priznajem da je štetnost nezdrave hrane ogromna, iako bi tu trebalo da se ritam i branim svoju postavku. 

Ma, to ti je samo zavrsna faza ovakvih rasprava koju ja zovem "Caligula sindrom" a.k.a. ne mogu da verujem sta se ovde pise i dokle su ljudi spremni da idu da odbrane svoje nedostatke. Nemoc kao takva. Ta faza je ultimativni dokaz da si sagovornike ostavila u prasini da jedni drugima lizu rane i tapsu se medjusobno po zdravim, nepusackim ramenima.

• Wub 1
  • Haha 1
Posted (edited)

Meni prosle nedelje bila decenija bez pljuge

Ali dan danas mi ne smetaju ni pusaci ni zadimljeni kafici, niti sam bilo kome vadio pljugu iz usta jer sam je zaboga izvadio iz svojih

Ono vegana sto znam, nisu ovakvi. Svi do jednog su preacheri i u holier than thou mentalnom sklopu, a do pre godinu, dve smo se dogovarali ko ce krmenadlu a ko sniclu 

Edited by Ratamahatta
  • +1 3