Eleniko Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 inače mislim da je dolaskom filozofa kompletirana full protivnička ekipa na forumu koja će da zastupa svako đubre - vučić ne pomaže fkcz, nepušači fašisti, džaba ste se plašili od korone - samo da bi, šta - kontrirala. ukratko, pravi srpski topić. kontriranje kao esencija rasprave... 2
Shan Jan Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 Duvanje je aktivnost u kojoj svi participiraju
MeanM@ Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 Reci mi svoj stav o pusenju, dobijes gratis psiholoski profil. Vas PPP 1 2
Eleniko Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 2 minutes ago, MeanM@ said: Reci mi svoj stav o pusenju, dobijes gratis psiholoski profil. Vas PPP ja sam fašista jel nešto hvali, reci
Filozof manijak Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 2 minutes ago, Shan Jan said: Duvanje je aktivnost u kojoj svi participiraju Jel mešaš s duvanom ili čistak?
Svemir Zeka Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 3 minutes ago, Filozof manijak said: Mi koji duvamo 4 minutes ago, Filozof manijak said: grohotom se smijemo grohotom
Shan Jan Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 Just now, Filozof manijak said: Jel mešaš s duvanom ili čistak Ne praktikujem vise al ranije smo mesali sa duvanom. U jednom trenuktu mi doktor predlozio da batalim pusenje
Filozof manijak Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 2 minutes ago, Eleniko said: ja sam fašista jel nešto hvali, reci Ja sam grammar nazi!
Mindaugas Žukauskas Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 Koliko objektivan nikotinski zavisnik može uopšte da bude u diskusiji o pušenju? Naravno da će prvi impuls da mu bude da grebe i rukama i nogama da relativizuje štetnost i opasnost pušenja. 6 1
Кристофер Лумумбо Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 Kao bivsi pusac ovde sam na strani pusaca, ali smao ako se pridruze plemenitoj borbi da crta moze legalno da se izvuce na stolu jer sam se nekoliko puta upisao zato sto u bg klubovima vise ne mozes dodjes na red za wc. 1 3 1 1
harper lee Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 7 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Koliko objektivan nikotinski zavisnik može uopšte da bude u diskusiji o pušenju? Isto koliko i antinikotinski zavisnik. Ubedljivo najveca zavisnost je zavisnost od toga da budes u pravu po svaku cenu a i od nje je umrlo najvise ljudi. Mnogo stetna navika.
MeanM@ Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 9 minutes ago, Eleniko said: ja sam fašista jel nešto hvali, reci Jesi, qrc. A i ne radi obrnuto. Ja sam za zabranu u zatvorenom javnom prostoru, a pusac sam, btw. Ne vidim tu neku diskriminaciju. Zabranilo bi se sve to davno, nego je to mnogo veliki cut profita, a mi smo kurton od drzave, pa bat, jti i ostali regulisu to jos uvek 2
Eleniko Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 22 minutes ago, Filozof manijak said: I engleske plate, aferim. kad budeš radio kao englez, imaćeš englesku platu sve to je onomad još nikola pašić objasnio
aram Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 meni je ovo ustvari fenomenološki jako interesantno, dokle su ljudi spremni da idu da odbrane svoju zavisnost. 5 1
Eleniko Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 11 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Kao bivsi pusac ovde sam na strani pusaca, ali smao ako se pridruze plemenitoj borbi da crta moze legalno da se izvuce na stolu jer sam se nekoliko puta upisao zato sto u bg klubovima vise ne mozes dodjes na red za wc. nikad nećeš saznati kako miriše koks dok ga konzumiraš u nadimljenim prostorima 1 1
Recommended Posts