bergasa19 Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 (edited) Sasa Dimitrijevic karikaturista iz Nisa . Prva nagrada na medjunarodnoj izlozbi karikature U Hrvatskoj na temu "Poroci" djesus Edited July 16, 2011 by bergasa19
Hella Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Smanjen broj pušača, opala prodaja cigaretaSlavica Tuvić | 28. 08. 2011. - 00:02h | Foto: S. Maričić | Komentara: 31BEOGRAD - Poslednja istraživanja pokazuju da je broj pušača u Srbiji smanjen za sedam odsto. Proizvođači cigareta kažu da je ovo najteža godina u duvanskoj industriji i da je prodaja cigareta pala za 15,2 procenta u odnosu na isti period prošle godine.
ion Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Super.Pogledati komentare te vesti.Najviše kažu da su smanjili ili prestali s pušenjem jer nemaju novca. Otprilike tako komentarišu i ljudi iz mog okruženja.Znači da naša vlada odlično radi, a ako ovako nastavi za koju godinu ćemo istrebiti i gojaznost. <_<
Shan Jan Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Znači da naša vlada odlično radi, a ako ovako nastavi za koju godinu ćemo istrebiti i gojaznost. <_< :( Pati :P
Shan Jan Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Super.Pogledati komentare te vesti.Najviše kažu da su smanjili ili prestali s pušenjem jer nemaju novca. Otprilike tako komentarišu i ljudi iz mog okruženja.Znači da naša vlada odlično radi, a ako ovako nastavi za koju godinu ćemo istrebiti i gojaznost. <_<Sve je u redu...Filip Moris smanjio cene malbora za 10 dinara.
Hella Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 zbog ovako lijepih, slatkih i medenih zakona mi ne smemo dozvoljavati australopitecima iz opozicije da usporavaju evroatlantske integracije. Cigarete samo na recept?Izvor: vijesti.me ponedeljak 10.10.2011Pušače sigurno neće obradovati preporuka prema kojoj bi se cigarete unutar Evropske unije mogle kupovati samo uz lekarski recept, i to nakon lekarske kontrole na kojoj je potvrđeno da ste zavisnik od nikotina.Na Islandu je predložen zakon prema kome bi se zabranila prodaja cigareta u prodavnicama i kafićima, pa bi se cigarete moglekupiti samo u – apotekama!Takođe, prema preporuci Svetske zdravstvene organizacije u svim zemljama Evropske unije od 2020. godine cigarete će se kupovati samo uz recept, prenosi Danas.hr.Saznaje se i da Irci uskoro neće smeti da puše ni u svojim automobilima, a sve više zemalja određuje da se na kutije cigareta moraju stavljati grafička upozorenja o štetnim posledicama pušenja.Predviđa se da će cena cigareta da raste i dalje, a to će osiguravati dobit duvanskoj industriji otprilike do 2020. godine.Nakon toga stopa pada broja pušača ubrzo će nadvladati stopu porasta cene cigareta.
JozoMujica Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Moja potencijalna apstinencija na izborima opasno preti da se pretvori u izlazak i glasanje za SNS.Ne zbog cigareta kao izvora moje zavisnosti, već zbog najave društva u kakvom ne želim da živim.
teacher Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Moja potencijalna apstinencija na izborima opasno preti da se pretvori u izlazak i glasanje za SNS.Ne zbog cigareta kao izvora moje zavisnosti, već zbog najave društva u kakvom ne želim da živim.Dada
hattori Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 zbog ovako lijepih, slatkih i medenih zakona mi ne smemo dozvoljavati australopitecima iz opozicije da usporavaju evroatlantske integracije. a-ha! eto krunskog dokaza da su cigarete zapravo lekovite!
mei Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 a ko bude imao dobro osiguranje, dobiće cigare sa velikim popustom, tj. skoro besplatno, kao što je praksa sa lekovima na recept izdatim pacijentima sa drug insurance planom. -_-
JozoMujica Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Dada Vidi, stvari koje mi mnogo više znače od cigareta su ilegalne, pa ništa. <_<Što se cigareta tiče, ja i nisam neki zadrti pušač, ne smeta mi da ne pušim u prisustvu nepušača, mogu bez cigarete satima. Ali se ovde radi o prohibiciji kao takvoj. Uostalom, i da bude tako, meni nije ako mi se puši problem da odem u apoteku i kupim cigarete. I nije ovo prvi evropski zakon koji me sve više udaljava od ideje da se treba boriti za članstvo u EU.
teacher Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Vidi, stvari koje mi mnogo više znače od cigareta su ilegalne, pa ništa. <_<Što se cigareta tiče, ja i nisam neki zadrti pušač, ne smeta mi da ne pušim u prisustvu nepušača, mogu bez cigarete satima. Ali se ovde radi o prohibiciji kao takvoj. Uostalom, i da bude tako, meni nije ako mi se puši problem da odem u apoteku i kupim cigarete. I nije ovo prvi evropski zakon koji me sve više udaljava od ideje da se treba boriti za članstvo u EU.Da se ne bi zaebavali: svi pušači odjednom postanu borci za svetsku pravdu, kad im se samo i spomene, da bi jednom, možda, nekad, bilo moguće, da ne mogu da puše gde i kad hoće. Isto, kao i kad bi meni neko nagovestio da će biti prekinuta proizvodnja Jacobs Monarch kafe (u koju stavljaju neku najstrašniju drozu, u to sam siguran).
henrik larsson Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Ima i onaj sa alkoholom posle 22. A da, taj te ne dotiče.
JozoMujica Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Ne dotiče me, ali ću se rado boriti za vaše pravo da kupujete pivo posle 22.Za koga treba da glasam? :)
Recommended Posts