Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

www.zastitaumestozabrane.com

Featured Replies

Sasa Dimitrijevic karikaturista iz Nisa . Prva nagrada na medjunarodnoj izlozbi karikature U Hrvatskoj na temu "Poroci" :Hail:djesus

Edited by bergasa19

• 1 month later...
  • Replies 4k
  • Views 212.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• U Srbiji se ladno pusi na onkologiji. Ne bas na intenzivnoj nezi ali par metara dalje na zatvorenom stepenistu/hodniku jer je vani previshe hladno jbg. Ali da zanemarimo zdravstvene trivije. Opst

• garmonbozia
    garmonbozia

Najveći problem je gde god da odeš vratiš se kući kao da si se valjao u pepelu cigareta. Odmah sve mora na pranje, zajebi.  Pritom, postoji razlog zašto je to maltene svuda zabranjeno u zatvoreno

Posted Images

Super.Pogledati komentare te vesti.Najviše kažu da su smanjili ili prestali s pušenjem jer nemaju novca. Otprilike tako komentarišu i ljudi iz mog okruženja.Znači da naša vlada odlično radi, a ako ovako nastavi za koju godinu ćemo istrebiti i gojaznost. <_<

i puls.

Znači da naša vlada odlično radi, a ako ovako nastavi za koju godinu ćemo istrebiti i gojaznost. <_<
:(
Pati :P
Super.Pogledati komentare te vesti.Najviše kažu da su smanjili ili prestali s pušenjem jer nemaju novca. Otprilike tako komentarišu i ljudi iz mog okruženja.Znači da naša vlada odlično radi, a ako ovako nastavi za koju godinu ćemo istrebiti i gojaznost. <_<
Sve je u redu...Filip Moris smanjio cene malbora za 10 dinara.
  • 1 month later...

Moja potencijalna apstinencija na izborima opasno preti da se pretvori u izlazak i glasanje za SNS.Ne zbog cigareta kao izvora moje zavisnosti, već zbog najave društva u kakvom ne želim da živim.

Moja potencijalna apstinencija na izborima opasno preti da se pretvori u izlazak i glasanje za SNS.Ne zbog cigareta kao izvora moje zavisnosti, već zbog najave društva u kakvom ne želim da živim.
Dada :lol:
zbog ovako lijepih, slatkih i medenih zakona mi ne smemo dozvoljavati australopitecima iz opozicije da usporavaju evroatlantske integracije.
a-ha! eto krunskog dokaza da su cigarete zapravo lekovite!

a ko bude imao dobro osiguranje, dobiće cigare sa velikim popustom, tj. skoro besplatno, kao što je praksa sa lekovima na recept izdatim pacijentima sa drug insurance planom. -_-

Dada :lol:
Vidi, stvari koje mi mnogo više znače od cigareta su ilegalne, pa ništa. <_<Što se cigareta tiče, ja i nisam neki zadrti pušač, ne smeta mi da ne pušim u prisustvu nepušača, mogu bez cigarete satima. Ali se ovde radi o prohibiciji kao takvoj. Uostalom, i da bude tako, meni nije ako mi se puši problem da odem u apoteku i kupim cigarete. I nije ovo prvi evropski zakon koji me sve više udaljava od ideje da se treba boriti za članstvo u EU.
Vidi, stvari koje mi mnogo više znače od cigareta su ilegalne, pa ništa. <_<Što se cigareta tiče, ja i nisam neki zadrti pušač, ne smeta mi da ne pušim u prisustvu nepušača, mogu bez cigarete satima. Ali se ovde radi o prohibiciji kao takvoj. Uostalom, i da bude tako, meni nije ako mi se puši problem da odem u apoteku i kupim cigarete. I nije ovo prvi evropski zakon koji me sve više udaljava od ideje da se treba boriti za članstvo u EU.
Da se ne bi zaebavali: svi pušači odjednom postanu borci za svetsku pravdu, kad im se samo i spomene, da bi jednom, možda, nekad, bilo moguće, da ne mogu da puše gde i kad hoće. Isto, kao i kad bi meni neko nagovestio da će biti prekinuta proizvodnja Jacobs Monarch kafe (u koju stavljaju neku najstrašniju drozu, u to sam siguran).

Ima i onaj sa alkoholom posle 22. A da, taj te ne dotiče.

Ne dotiče me, ali ću se rado boriti za vaše pravo da kupujete pivo posle 22.Za koga treba da glasam? :)