Shan Jan Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Ja samo da se pohvalim da sam resio problem duvanskog dima :) U Bocvani je pusenje zabranjenu svuda i na svakom mestu a zakon se, zamisli, postuje. Cigare su preskupe, pakla izadje vise no six pack. Po nekim kafanama imaju 1-2 stola odvojena za pusace koji uvek zvrje prazni jer pusaci radije biraju da ne puse i druze se sa nepusacima nego da sede sami. Kakva divna paralelna stvarnost :D
Mercuzzio Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Pasivna zavisnost Na flashama da pishe koje bolesti izaziva alkoholizam, da konzerva piva koshta 300 dingera i necu da se pije u mom prisustvu. Ja da ispashtam zbog alkoholichara...
ion Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Prvo zabrana reklamiranja i promovisanja da je prozvod gorkog ukusa, nastao pod uticajem bakterija u procesu koji neposredno prethodi truljenju, nešto što je "cool", normalno i poželjno. :P
Delija67 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Podrzavam. Svet bi bio postedjen dobrog dela kretenskih reklama. Jos ako bi zabranili reklamiranje deterdzenata, sampona i ostalog sto zagadjuje okolinu efekat bi bio jos bolji.
salerokada Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 OK možda jesam malo preterao, ali šta raditi sa slučajevima u kući. Naprimer ako drugim ukućanima pušenje izuzetno smeta kako da prisile pušača da više ne koristi duvan u kući?Krpo, iskuliraj.Potrošili smo mi ovde mnogo strana na sve ove rasprave i došli do toga da pušači imaju svoju logiku, a mi nepušači svoju.Najbitnije od svega je da postoji zakon, koji po mnogo čemu nije najbolji, ali nam je unekoliko omogućio da lakše dišemo.
Аврам Гојић Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Krpo, iskuliraj.Potrošili smo mi ovde mnogo strana na sve ove rasprave i došli do toga da pušači imaju svoju logiku, a mi nepušači svoju.Najbitnije od svega je da postoji zakon, koji po mnogo čemu nije najbolji, ali nam je unekoliko omogućio da lakše dišemo.+1, kao polupušač. zakon je sasvim solidan.inače nadam se da nećemo otvarati polemiku o tome da li ukućani imaju pravo da dovode policiju koja bi otimala ostarelom ocu cigaretu iz ruke, u njegovoj sopstvenoj kući ili tako nešto.
Alphons Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 +1, kao polupušač. zakon je sasvim solidan.malo si trudan ? :lol:slažem se, zakon je sasvim solidan.
Indy Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Torturi pusaca nema kraja. Sace da im pakuju cigarete u kutije maslinaste boje, bez slika i logoa, sa jedinstvenim fontom, ako se izglasa zakon ovdi dole. Em sto je 1 pakovanje, ne znam, 18 dolara, em ce da bude ruzno k'o da je zdelano v SSSR. Ouch.
henrik larsson Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Ja bih to rešio još zgodnije. Da se pljuge prodaju uvaljane u govna, i da prodavac na trafici ima zakonsku obavezu da ih pred tobom izgazi i da te pljune u facu, a ti pak zakonsku obavezu da sve to pokupiš, probereš duvan i onda ga rolaš u rizle i pušiš. U svakom slučaju, efikasnije i isplativije od nekog tupavog ukidanja fabrika ili zabrane proizvodnje cigareta.
Indy Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 U stvari sam pogresio, bice slika, ali sprzenih organa. Mozda ce tako biti i u UK.
Zoe Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Ja bih to rešio još zgodnije. Da se pljuge prodaju uvaljane u govna, i da prodavac na trafici ima zakonsku obavezu da ih pred tobom izgazi i da te pljune u facu, a ti pak zakonsku obavezu da sve to pokupiš, probereš duvan i onda ga rolaš u rizle i pušiš. U svakom slučaju, efikasnije i isplativije od nekog tupavog ukidanja fabrika ili zabrane proizvodnje cigareta.Huh, koji ekstremni sadizam. Ovoga se cak ni nacisti u konc. logorima ne bi posramili.
Indy Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Coveka ponela inspiracija, sto se pomalo i moze razumeti kad se pogledaju ova predlozena resenja za nova pakovanja.
henrik larsson Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Meni ovi lejauti skroz okej. Eventualno bih izmenio materijal od koga se pravi pakovanje (Stroncijum 90 bi bio odlično rešenje, po mom ukusu, ili usijano gvožđe). Može i neki skroz transparentni lepak, pa da se kutija uvalja u vrlo sitnu srču umočenu u zmijski otrov, što bi lejautima dalo fin 3D efekat kako se svetlost prelama kroz stakliće.Sve je bolje nego da se potežu surove zakonske zabrane gajenja duvana i proizvodnje cigareta.
Shan Jan Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Bem ti zivot, zamisli da se probudis pored jedne takve paklice. Mogu odma srcani udar da stave ko jos jednu stavku :D
Recommended Posts