April 22, 200915 yr jebivetar, luftiguz, picopevac, šiljokuran, šalabajzerdupelizac, podrepaš, dupeuvlaka, vazelinac
April 22, 200915 yr sad mi pade na pamet, al ne znam šta bi tačno bio maroder. http://en.wikipedia.org/wiki/MarauderIli je neko ko dere Maru...
April 22, 200915 yr Author Ili je neko ko dere Maru...bogami, buse, to mi je, priznajem, prvo palo na pamet. ali je mara ovde nepoznata varijabla, pa je samim tim pogrdin potencijal sumnjiv.ali su zato skotoložac i babojebac malo jasniji.
April 22, 200915 yr Ili je neko ko dere Maru..."Шкрипи ђерам, ко је набо Мару" - Љуба Мољац. "Отишо си, сарму пробо ниси" - о народном обичају у хомољском крају да се пробада сарма пред путовање видети у списима етнографског музеја.
April 24, 200915 yr Sa' ću garant da ponovim neku reč, al' da probam:konj, magarac, mazga, svinja, guska, ćurka, zmija, lisac, medved, bumbar, krlja, čkilja, ćora, fićfirić, ženski Petko/petko, luftiguz...:D Edited April 24, 200915 yr by FranziskaKafka
April 24, 200915 yr Da li smo imali lenštinu, lenčugu, dembela, i ladikurovića? Nismo. Ladikurovići, proverite Paćeovu listu pre nego što nabacate već provaljeno
April 24, 200915 yr Ladikurovići [...] Ti to meni... nama?Izele te jabuke. Edited April 24, 200915 yr by FranziskaKafka
April 24, 200915 yr Ti to meni... nama?Izele te jabuke. Nego kome. I tebi i svim ovim ladikurovićima pre tebe.