Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rečnik narodnih pogrdnih naziva

Featured Replies

pometinau kontinentalnom delu crne gore: nista covek, al bas dibidus nista.doslovno: posteljica i sve sto ostane posle teljenja, sto se pomete s poda stale :puke: ciprana (c kao curka) - sasava zenska, lujka, zjaka.poz

Edited by le petit nicolas

• Replies 426
  • Views 104.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

A da, postoji i mužjak kastigulje - kastig!

mustra (becka), frajlagovedina (ko onaj nas student-kosarkas sto ga jure amerikanci)dnopoz

opa, bravo za sopstver, pace, baš si rukat
А, није моје... то сам нашао у контном плану (удато оквир?) код муштерије, кад сам се затекао на терену па завирио мало... да видим кад је прокњижио рачун од нас. Име главног књиговође познато где треба cool.gif .

Upravo me ovaj forum podseti na jedan sjajan narodni pogrdan izraz koji egzistira u zapadnoj Srbiji - mlatikurac. Označava osobu koja konstantnonešto priča, kenja, filozofira.. a u suštini nema pojma i ništa pametno ne kaže. Efekat njegovog kenjanja je u nivou mlitavog kurca koji mlatara posvuda dok njegov nosilac trči potpuno nag. Izrazu se uglavnom iza dodaje pridev "običan" pa izjava glasi: Ma to ti je matikurac običan...

• Author

cudo da te bas forum podsetio?sto mene podseti, je li izraz "suva kurca, mokrih opanaka" u upotrebi jos negde osim u z. srbiji? ne odnosi se samo na neuspele erotske poduhvate.sto mi je nesto neprijatno da govorim bezobrazne reci na Jeziku :blush:al takav topik.

Upravo me ovaj forum podseti na jedan sjajan narodni pogrdan izraz ...
Ажурирао сам страницу закључно са овим. Кога мрзи да срчка уназад, понављам линак - овде. Страна са погрдама је при дну, десно, где каже "изгрдити поштено".Инвентар: тренутно имамо 244 израза на списку.

bolid, konj, bukva(n), leš, kalaštura, pizda, majmun

Idem da tražim ворн батОн, ili si mislila drukadžija? :lolol:
Stiskaj vorn, ne radi mi cenzura kada opisujem neke ljude. ;)

Edited by FranziskaKafka

Iz Srema - bičkara, vrtiguz, drmoser, dunster, zagula, lucprda, mazgov, mazdrkov, plačipička, remunda, upišulja, šalabajzer, šiljokuran, šusla, šuprcnut.

droplja, vrana, curka, guskakoza (neprosvicena), ovcavevericakobila, pojacano: bedevijapavijan, babunpoz jel' bila fanfulja?

Edited by le petit nicolas

opa, bravo za sopstver, pace, baš si rukat (kaže se za spretne, one što umeju svašta da naprave - "rukata žena, hekla, a ume i da veze i plete")guzoruka - lenja i trapava žena

evo malo i southakatilpodofijaljigaljigcautepotinaskapaturabilmezbulcakalasturabicmandzindzamrsoljan...

Edited by Prlapan

sto mi je nesto neprijatno da govorim bezobrazne reci na Jeziku :blush:al takav topik.
Da nije zbog moderatorskog fašizma? :blush:

Drugari, dajte pogledati Rasejanovu (ups, nezgodnog li i neuverljivog prisvojnog prideva) listu da se ne bismo stalno ponavljali.EDIT: konjugacija u izumiranju angry.gif

Edited by crveni autobus