mammy two shoes Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 (edited) aljkušadroljasecikesarogonja Edited November 28, 2009 by mammy two shoes
mammy two shoes Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 polovnjača (olindrala, okljocana, ofucana) virgo intaktavirgo kontaktavirgo do laktavirgo ad akta
roux senyurt Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 mulactovarsporkusa (sporko-prljavo)zijancer hajvanlevatpapak, papcina, papeprofuknjacazdronfuljaakreppodrigusa muhanat krkanjalijasljaksezajko (seljak, provincijalac)djilkos
halloween Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Položara- osoba koja pravi smicalice najnižeg ranga. Moguća asocijacija je na kukavice koje polagažu jaja u tuđe gnezdo.Samsara- pas lutalica, čovek skitnica.
расејан Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 (edited) Položara- osoba koja pravi smicalice najnižeg ranga. Moguća asocijacija je na kukavice koje polagažu jaja u tuđe gnezdo.По тој дефиницији, сваки прељубник је кукавица <_< Samsara- pas lutalica, čovek skitnica.724 Edited December 3, 2009 by расејан
le petit nicolas Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 ja onako. kako se setim....čepulja - ulizica, šlihtara.poz
le petit nicolas Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Žgepče- bebapa to je pre od milja. apelujem da se ne uvrsti u pogrde. beba-zgeba. aktivno koristim za sedmogodisnjeg minora, lazu-mazu. i ne buni se, prase.poz
bus Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 (edited) kljunmurjakmurkanorgan (reda i mira); narodni organplavacštrumpf (iz perioda kad su nosili beretke u nesrećnim devedesetim)...aljkavicabal na akrepite (mnogo gadna osoba ili skup takvih osoba)ruglorugobatop (gloop)topina (kao iznad)trapušazmija (zla žena)zmijarnik (zla žena na kvadrat)...E i prigovor: u mojim omladinskim danima u našem krugu je lopurda značilo i mnogo ružna osoba (valjda preko ružan kao lopov)...Fljafskini maskata (= rugoba) (skraćeno od zadnjih nekoliko redova nekog troolog vica iz kasnih osamdesetih ili ranih devedesetih... "A: Skini maskata. B: Pa skinuo sam. A: Pu jebem ti facata." Edited December 11, 2009 by crveni autobus
расејан Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Fljaf™skini maskata (= rugoba) (skraćeno od zadnjih nekoliko redova nekog troolog vica iz kasnih osamdesetih ili ranih devedesetih... "A: Skini maskata. B: Pa skinuo sam. A: Pu jebem ti facata."Замало... ваљда беше "пројдовте авионите, скини го маската"... ал' да сачекамо Цедоа да нам то испише у оригиналу, јер ми је македонски још један језик који ме зна, али ја њега јок (тј знам га пасивно, ака ридонли).
расејан Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Испододавао шта је било ново, допунио понешто старо... 741 на броју.Нешто смо утањили (pardon the pun, don't execute it) са изразима за ждероње... а мора да их имамо.
Recommended Posts