Jump to content
IGNORED

Rečnik narodnih pogrdnih naziva

Aleksija

Recommended Posts

Posted (edited)

aljkušadroljasecikesarogonja

Edited by mammy two shoes
  • Replies 426
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• расејан

86

• bus

60

• le petit nicolas

48

• mammy two shoes

29

Posted

polovnjača (olindrala, okljocana, ofucana)

virgo intaktavirgo kontaktavirgo do laktavirgo ad akta

Posted

mulactovarsporkusa (sporko-prljavo)zijancer hajvanlevatpapak, papcina, papeprofuknjacazdronfuljaakreppodrigusa muhanat krkanjalijasljaksezajko (seljak, provincijalac)djilkos

Posted

Položara- osoba koja pravi smicalice najnižeg ranga. Moguća asocijacija je na kukavice koje polagažu jaja u tuđe gnezdo.Samsara- pas lutalica, čovek skitnica.

Posted (edited)
Položara- osoba koja pravi smicalice najnižeg ranga. Moguća asocijacija je na kukavice koje polagažu jaja u tuđe gnezdo.
По тој дефиницији, сваки прељубник је кукавица <_<
Samsara- pas lutalica, čovek skitnica.
724 Edited by расејан
Posted

zazjavalo - dokonjak.poz

Posted

ja onako. kako se setim....čepulja - ulizica, šlihtara.poz

Posted
Žgepče- beba
pa to je pre od milja. apelujem da se ne uvrsti u pogrde. beba-zgeba. aktivno koristim za sedmogodisnjeg minora, lazu-mazu. i ne buni se, prase.poz
Posted (edited)

kljunmurjakmurkanorgan (reda i mira); narodni organplavacštrumpf (iz perioda kad su nosili beretke u nesrećnim devedesetim)...aljkavicabal na akrepite (mnogo gadna osoba ili skup takvih osoba)ruglorugobatop (gloop)topina (kao iznad)trapušazmija (zla žena)zmijarnik (zla žena na kvadrat)...E i prigovor: u mojim omladinskim danima u našem krugu je lopurda značilo i mnogo ružna osoba (valjda preko ružan kao lopov)...Fljafskini maskata (= rugoba) (skraćeno od zadnjih nekoliko redova nekog troolog vica iz kasnih osamdesetih ili ranih devedesetih... "A: Skini maskata. B: Pa skinuo sam. A: Pu jebem ti facata."

Edited by crveni autobus
Posted
Fljaf™skini maskata (= rugoba) (skraćeno od zadnjih nekoliko redova nekog troolog vica iz kasnih osamdesetih ili ranih devedesetih... "A: Skini maskata. B: Pa skinuo sam. A: Pu jebem ti facata."
Замало... ваљда беше "пројдовте авионите, скини го маската"... ал' да сачекамо Цедоа да нам то испише у оригиналу, јер ми је македонски још један језик који ме зна, али ја њега јок (тј знам га пасивно, ака ридонли).
Posted

Испододавао шта је било ново, допунио понешто старо... 741 на броју.Нешто смо утањили (pardon the pun, don't execute it) са изразима за ждероње... а мора да их имамо.