Jump to content

Rečnik narodnih pogrdnih naziva

Featured Replies

aljkušadroljasecikesarogonja

Edited by mammy two shoes

polovnjača (olindrala, okljocana, ofucana)

virgo intaktavirgo kontaktavirgo do laktavirgo ad akta

mulactovarsporkusa (sporko-prljavo)zijancer hajvanlevatpapak, papcina, papeprofuknjacazdronfuljaakreppodrigusa muhanat krkanjalijasljaksezajko (seljak, provincijalac)djilkos

Položara- osoba koja pravi smicalice najnižeg ranga. Moguća asocijacija je na kukavice koje polagažu jaja u tuđe gnezdo.Samsara- pas lutalica, čovek skitnica.

Položara- osoba koja pravi smicalice najnižeg ranga. Moguća asocijacija je na kukavice koje polagažu jaja u tuđe gnezdo.
По тој дефиницији, сваки прељубник је кукавица <_<
Samsara- pas lutalica, čovek skitnica.
724

Edited by расејан

zazjavalo - dokonjak.poz

ja onako. kako se setim....čepulja - ulizica, šlihtara.poz

Žgepče- beba

Žgepče- beba
pa to je pre od milja. apelujem da se ne uvrsti u pogrde. beba-zgeba. aktivno koristim za sedmogodisnjeg minora, lazu-mazu. i ne buni se, prase.poz

kljunmurjakmurkanorgan (reda i mira); narodni organplavacštrumpf (iz perioda kad su nosili beretke u nesrećnim devedesetim)...aljkavicabal na akrepite (mnogo gadna osoba ili skup takvih osoba)ruglorugobatop (gloop)topina (kao iznad)trapušazmija (zla žena)zmijarnik (zla žena na kvadrat)...E i prigovor: u mojim omladinskim danima u našem krugu je lopurda značilo i mnogo ružna osoba (valjda preko ružan kao lopov)...Fljafskini maskata (= rugoba) (skraćeno od zadnjih nekoliko redova nekog troolog vica iz kasnih osamdesetih ili ranih devedesetih... "A: Skini maskata. B: Pa skinuo sam. A: Pu jebem ti facata."

Edited by crveni autobus

Fljaf™skini maskata (= rugoba) (skraćeno od zadnjih nekoliko redova nekog troolog vica iz kasnih osamdesetih ili ranih devedesetih... "A: Skini maskata. B: Pa skinuo sam. A: Pu jebem ti facata."
Замало... ваљда беше "пројдовте авионите, скини го маската"... ал' да сачекамо Цедоа да нам то испише у оригиналу, јер ми је македонски још један језик који ме зна, али ја њега јок (тј знам га пасивно, ака ридонли).

Onako odokatvino, moralo bi skini ja maskata.

Испододавао шта је било ново, допунио понешто старо... 741 на броју.Нешто смо утањили (pardon the pun, don't execute it) са изразима за ждероње... а мора да их имамо.

poguzijamlakonja, šonja