October 14, 200915 yr nije ni mnogo pogrdno. vise kao pogrdno, al od milja:šindivila - nema sinonima. за шиндивилу... откад то нисам чуо. Одмах сам морао да потежем сопстверрж и да је убацим (уз пошандрцалог, којег такође нисмо имали).654 на списку. Странице за Љ, Ш и У су ми нешто биле краће него што је требало, што се сад исправило.пјафрж: исправио робни жиг Edited October 14, 200915 yr by расејан
October 15, 200915 yr ja sam nekad davno čula priču da su ušli turci u selo i popali sve, pobili sve a bio taj jedan lud koji se sve vreme smejao i samo njega nisu ubili, taj se zvao nasta... možda anastas :Dtako nekako. objasnila halloween nekoliko postova iznad.poz
October 17, 200915 yr nije bilo:bagrabanditkuravakopile (kurvino kopile)potuljenpuvanjak (kao isprdak, ali još beznačajnije)razbojnik
October 17, 200915 yr Nove reči:patočar- alkoholičar koji ne bira šta pije ( patoka je poslednja "faza" u pečenju rakije)prdekana- zatvorlabrnja- usta ( "Nemoj da dobiješ po labrnji")keseriti se- smejati se keslati se- smejati se tako da se vide zubi i resicašiljokuran- tinejdžersajtarija- onaj koji zbija šale na svoj račun ali kao glupi Avgustklipeta- nevaspitan, nekulturanzloguk- pesimistaškrbav- krezav ( Dejan Savićević, purger i usta škrbava)strava! narocito mi se svidjaju: patočar, keslati se, šiljokuran i zloguk. :D
October 18, 200915 yr nije bilo:bagrabanditkuravakopile (kurvino kopile)potuljenpuvanjak (kao isprdak, ali još beznačajnije)razbojnikСтигосмо до 667, благо нама. За разбојника је требало и сам да се сетим - један од израза који се ређе приписује онима које стварно описује, а чешће ни кривим ни дужним. А оно за Разбојну сам право с врата питао чим сам се појавио у Брусу, и каже човек "зову се Разбојчани, а не оно што си ти мислио".пјафрж: на своју руку додадох врдаламу и каћиперку, два мила лика Edited October 18, 200915 yr by расејан
October 30, 200915 yr alaman - osoba muskog pola, razbojnickih sklonosti. mozda od aleman - nemac?poz Edited October 30, 200915 yr by le petit nicolas
November 20, 200915 yr mahalusa - zenska osoba koja prenosi traceve po mahali od kuce do kuce, alapacabrabonjak - sitan, maligedzav - koscat
November 20, 200915 yr mahalusa - zenska osoba koja prenosi traceve po mahali od kuce do kuce, alapacabrabonjak - sitan, maligedzav - koscatБлагодарим, додато. 678 на броју. Погледајте повремено, можда ћете се нечег сетити што нема. Толико пута се већ десило да наиђе неки егзотичан израз, а док га убацујем у табелу подсетим се неког општепознатог и приметим да га немамо.
November 26, 200915 yr bakutabakutanerkagroblje (varijanta za grob)gubitnikluzersmarač/smaračicasmormutivodamračnjakkonjinapadavičardizelašpopišuljapodgrejan lešpodguzna muva (smeju li složenice?)
November 26, 200915 yr svinjurdabetegalopurdakravetina krmačadebilčinasajla (smotan ko)stoka (bože kakav elementarni propust)
November 26, 200915 yr moj kolega kad opisuje nekog najgoreg degenerika, kaže - nesoj! jel može da uđe?