расејан Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 (edited) nije ni mnogo pogrdno. vise kao pogrdno, al od milja:šindivila - nema sinonima. за шиндивилу... откад то нисам чуо. Одмах сам морао да потежем сопстверрж и да је убацим (уз пошандрцалог, којег такође нисмо имали).654 на списку. Странице за Љ, Ш и У су ми нешто биле краће него што је требало, што се сад исправило.пјафрж: исправио робни жиг Edited October 14, 2009 by расејан
le petit nicolas Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 ja sam nekad davno čula priču da su ušli turci u selo i popali sve, pobili sve a bio taj jedan lud koji se sve vreme smejao i samo njega nisu ubili, taj se zvao nasta... možda anastas :Dtako nekako. objasnila halloween nekoliko postova iznad.poz
mammy two shoes Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 nije bilo:bagrabanditkuravakopile (kurvino kopile)potuljenpuvanjak (kao isprdak, ali još beznačajnije)razbojnik
batticuore Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Nove reči:patočar- alkoholičar koji ne bira šta pije ( patoka je poslednja "faza" u pečenju rakije)prdekana- zatvorlabrnja- usta ( "Nemoj da dobiješ po labrnji")keseriti se- smejati se keslati se- smejati se tako da se vide zubi i resicašiljokuran- tinejdžersajtarija- onaj koji zbija šale na svoj račun ali kao glupi Avgustklipeta- nevaspitan, nekulturanzloguk- pesimistaškrbav- krezav ( Dejan Savićević, purger i usta škrbava)strava! narocito mi se svidjaju: patočar, keslati se, šiljokuran i zloguk. :D
расејан Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 (edited) nije bilo:bagrabanditkuravakopile (kurvino kopile)potuljenpuvanjak (kao isprdak, ali još beznačajnije)razbojnikСтигосмо до 667, благо нама. За разбојника је требало и сам да се сетим - један од израза који се ређе приписује онима које стварно описује, а чешће ни кривим ни дужним. А оно за Разбојну сам право с врата питао чим сам се појавио у Брусу, и каже човек "зову се Разбојчани, а не оно што си ти мислио".пјафрж: на своју руку додадох врдаламу и каћиперку, два мила лика Edited October 18, 2009 by расејан
le petit nicolas Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 (edited) alaman - osoba muskog pola, razbojnickih sklonosti. mozda od aleman - nemac?poz Edited October 30, 2009 by le petit nicolas
halloween Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 (edited) Adrapovac- odrpanac, klošar Edited October 30, 2009 by halloween
расејан Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Adrapovac- odrpanac, klošarДодао, као и алу и бабускеру. 672.
mojito Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 mahalusa - zenska osoba koja prenosi traceve po mahali od kuce do kuce, alapacabrabonjak - sitan, maligedzav - koscat
расејан Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 mahalusa - zenska osoba koja prenosi traceve po mahali od kuce do kuce, alapacabrabonjak - sitan, maligedzav - koscatБлагодарим, додато. 678 на броју. Погледајте повремено, можда ћете се нечег сетити што нема. Толико пута се већ десило да наиђе неки егзотичан израз, а док га убацујем у табелу подсетим се неког општепознатог и приметим да га немамо.
bus Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 bakutabakutanerkagroblje (varijanta za grob)gubitnikluzersmarač/smaračicasmormutivodamračnjakkonjinapadavičardizelašpopišuljapodgrejan lešpodguzna muva (smeju li složenice?)
bus Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 svinjurdabetegalopurdakravetina krmačadebilčinasajla (smotan ko)stoka (bože kakav elementarni propust)
slepa živana Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 moj kolega kad opisuje nekog najgoreg degenerika, kaže - nesoj! jel može da uđe?
Recommended Posts