mammy two shoes Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 (edited) takvi se još zovu svilengaćeedit: pogrešila u broju Edited May 24, 2009 by mammy two shoes
slepa živana Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 takvi se još zovu svilengaćeedit: pogrešila u broju kako se onda zovu takvi kad su u jednini? ... ili se kreću u dvojakama, trojkama...?
mammy two shoes Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 kako se onda zovu takvi kad su u jednini? ... ili se kreću u dvojakama, trojkama...? moj bivši zet je svilengaća
mammy two shoes Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 na spisku nema:buzdovan - koliko krupan, toliko i glupgeak, gegula (isto što i džulov)vuna - priglupa žena dobra samo za (onaj smajli što mrda obrvama)
расејан Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 (edited) edit: sad videla, nema radodajke Не знам да ли је то погрда. То је више израз радовања животу (и шире). Оно, јес' погрда кад се примени на политичара.пјаф(тм): освежио. Имамо 477 одредница. Edited May 24, 2009 by расејан
ljuttko Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Evo mog skromnog priloga posto sam malo prošarala spiskomzlojeb - pozajmljeno od kume, gori od uvek "nakrivo nasadjenog" ( ako nema na spisku nakrivo nasadjenog - onaj kome ništa nije po voljiudjiguz - isto što i dupeuvlakaskaza -dugo smo ja i rodjaka mislile da je to originalno delo njene majke za najveci stepen pogrde kojim nekog želi da časti - dugim razmišljanjem došli do rešenja da je to skraćeno od - nakaza ali za stepen gora pogrda
FranziskaKafka Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 kenjac.imenica koja nema zenski rod ^_^ znacenjski spektar: siri od "seronja".Zar kenjac ne znači magarac?
nana Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 kenjcima su zvali i velike klikere ( ili se igralo na kenjac ?) nisam bas najsigurnija a ćore i ćoravinje su "slepci " na jugu
FranziskaKafka Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 buzdovan - koliko krupan, toliko i glupPravi primer ravnoteze duha i tela - glup je koliko je tezak.
le petit nicolas Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Pravi primer ravnoteze duha i tela - glup je koliko je tezak. bravo, fk, bas si me nasmejala. hvala.poz
slepa živana Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Fali i uturguz (poltron).pogrešno sam pročitala ovo kao ugursuz pa sam videla da ga već ima na listi, ali sam se setila i baksuza, naravno kada se koristi u pogrdnom smislu... nisam sigurna da je jasno na šta mislim, ali na jugu se koristi kad hoćeš da uvrediš nekog... a onda mi pade na pamet i da se tamo često ljudima kaže rđo!
Chivo D'Arbo Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Slovo T nešto tanko... Propušteni: tikvan, tupko (simpatični tupan), tupson (manje simpatični tupan), tupadžija (nesimpatični tupan)... kao i: truliša (neki bezveznjak), trubov (luzer big tajm) i trtomudo (nazovi faktor).
le petit nicolas Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 proverila: ima luftiguz, ali ne i luftika to vam je jedan... jahac na talasima.poz
Recommended Posts