Jump to content
IGNORED

Da li podržavate humano preseljenje Roma izvan gradskih sredina?

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

evo, "UniCredit Banka je započela intenzivno da radi na utvrđivanju činjenica u vezi sa navodnim neprijatnim događajem u ekspozituri u ovom gradu" i dosli su do zakljucka

za koji moj su se cimali uopste da "rade na utvrdjivanju cinjenica" kad su mogli lepo sve da ocute sa fuj izrazom na licu?

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Аврам Гојић

129

• Hella

113

• Indy

71

• Turnbull

66

Posted

Zato što nije dovoljno ćutati i pokriti se ušima, u ovom društvu je to znak slabosti. Potrebno je onu ženu (žrtvu) proglasiti za krivca po nekom osnovu, te se u svrhu toga utvrdjuju činjenice™.

Posted

obično PR post festum lešinarenje. da ih je tužila, pevali bi drugu pesmu.

ovo neka je za nauk svim poštenim ljudima.

Posted (edited)

meni ovde nauk deco učite da ne postanete ganci u banci  :fantom:

Edited by Hella
Posted

Razočaran sam, očekivao sam da će pustiti direktoricu niz vodu ne zbog toga što misle da je to ispravno nego zbog imidža.

Posted

vec neko vreme imam spreman zahtev za gasenje jednog racuna u uc banci, samo cu dodati razlog: ne zelimo da poslujemo sa diskriminatorima i kukavickim huljama. 

kada bi im stiglo par stotina ovakvih zahteva, debelo bi se zapitali i vodili racuna kakva govna zaposljavaju, i kako ih obucavaju. i to primeniti uvek i svuda u slicnim situacijama. medjutim ah da, ovo je srbija, verovatno ce dobiti jos jedan ili nijedan slican zahtev. 

Posted

Kada mi je firma prebacila račun iz HSBC u lokalnu banku, ovi prvi su odmah ponudili da kod njih zadržim račun i kreditnu pod povoljnim uslovima. Otišao sam u ekspozituru sa namerom da pogasim sve to i na prvo kukavno pitanje odgovorim sa: "Zato što sam jedva dočekao da prestanem da radim sa gangsterajem koji je oprao milijarde dolara meksičkim narko kartelima i uprkos dokazima nije ugašen za sva vremena". Usput mi je palo na pamet da sirota šalteruša niti ima veze sa tim niti verovatno ima blagog pojma o toj priči, tako da sam gašenje sproveo bez reči. Doduše ovima iz UniCredita bih svakako dosolio sa par opaski i napomenuo da ću gašenje preporučiti svim prijateljima i poslovnim kontaktima.

Posted

Kad bismo svi birali banke po moralno političkoj podobnosti, ugasila bi se ta drevna institucija. Ne sviđa mi se kod Ala Caponea, iz protesta idem kod Luckyja Luciana. 

Općenito svaki potrošački aktivizam je vrlo dirljiv, mali čovjek će pripitomiti moloha, pa će ovaj ploditi i množiti samo gdje je časno i pošteno, a od novca što vonja po destrukciji života, exploataciji dječjeg rada i zločinu će s indignacijom okrenuti nos. 

Posted

zašto se problem jednostavno ne gurne pod tepih nego moramo da čitamo ovakve tekstove :fantom:

Banda maloletnika teroriše 6.000 Horgošana

Postavljeno: 16.04.2014 u 13:19h  Izvor: Subotica.com Pregleda: 1464 Komentara: 0

U strahu od bande maloletnika, koji žive u mini-kvartovima Kaštej i Kamaraš, Horgošani ne gotovo da i ne puštaju svoju decu da se sama šetaju selom, a uveče su ulice Horgoša u potpunosti puste, sa izuzetkom grupica maloletnika koji vrebaju slučajne prolaznike, ili ljude koji su na proputovanju, poput dvoje nesrećnih Francuza koji su nedavno dobili batine i ostali bez novca kada su zastali da kupe vodu i osveže se.

Iz ovog razloga, 6.000 Horgošana je preplašeno, pa javno, u strahu od osvete, ne smeju bilo kome da se obrate zbog ovog problema, ali gotovo da nema meštanina koji se nije našao na udaru obesnih maloletnika, koji za svoja zlodela skoro da i ne ispaštaju, jer ih štiti zakon koji kaže da osobe ispod 18 godina, osim u ekstremnim slučajevima, ne mogu krivično odgovorati. Njihova glavna delatnost su krađe i razbojništva, ali je prezaju ni od fizičkih napada ako im se neka od žrtava suprotstavi, kao što je nedavno brutalno pretučen jedan starac koji im se našao na putu.

Horgošani nemaju zamerki na tamošnju policiju, čiji pripadnici po pravilu izlaze na teren nakon svakog prijavljenog krivičnog dela, identifikuju počinioce i prijavljuju ih nadležnom tužilaštvu, ali tu sve staje, baš zbog godina počinilaca.

- Na rad policije nemamo zamerki, oni svaki put izađu na teren, vrlo brzo otkriju počinioce jer je reč uglavnom o istim grupama, ali su im ruke vezane, jer je reč o maloletnicima. Oni su sve češće agresivni i prema policiji. Bilo je slučajeva da kamenjem i hladnim oružjem nasrću na policajce kada dođu u njihov kraj da bi izvršili neki pretres. Što je najgore, svi mi tačno znamo ko su oni, ali ne vidimo rešenje za naše probleme. Ljudi se čak plaše i da prijavljuju napade policiji, jer se plaše odmazde, pošto se počinioci odmah nađu na slobodi – kaže Ištvan Bačkulin, predsednik Mesne zajednice Horgoš.

Meštani Horgoša tvrde da u bandama maloletnika ima i devojčica, starosti od 14 do 17 godina, ali da njihov zadatak nije da kradu i tuku, već da obilaze kamione ispred obližnjeg graničnog prelaza Horgoš i nude vozačima seksualne usluge u zamenu za novac, koji potom moraju da daju njihovim starijim „svodnicima“.

Posted

Evo, i jedan od najposećenijih portala ne vidi ništa loše u tome da neko u 21. veku treba da jebeno DOKAZUJE da nije Rom. Naravno, što ne bi. Jebeš 21. vek i Evropu, niža su rasa pa su niža rasa, nema tu šta.

Keba dokazao da nije Rom, evo i kako! (VIDEO)

Voditelj Ognjen Amidžić ugostio je poznatog pevača u svojoj emisiji "Amidži šou" i zatražio od njega da dokaže da nema romsko poreklo. Pogledajte šta je Keba tom prilikom uradio

Ostatak: http://www.telegraf.rs/jetset/1033849-keba-dokazao-da-nije-rom-evo-i-kako-video

Posted

jebotebog

Posted

jebotebog

Prvo desni ili stopalo, pa da vidimo da li imaš pravo da psuješ tu.

Posted

Prvo desni ili stopalo, pa da vidimo da li imaš pravo da psuješ tu.

džabe neće smeti i smisliće neki izgovor kao to nije pc bla bla :fantom: