yolo Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 da, da, i njoj, a mozda nije losa ideja da napravimo peticiju na onom petition.org, pa da se salje svima.mislim da ne, ovo treba kroz institucije koliko god moze plus PR - peticije su ogadjene
luba Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 pa to je to, sorbona nas sve spaja.nemoj tako yodo, to je beogradstvo na delu.@ gazzama voli srbin da vidi puno jmbgova na jednom mestu, nece da skodi. ali u svakom slucaju, da, institucionalno obavezno, samo sto se bojim da je to mrka kapa. treba i u medije, samo ne znam ko bi se time bavio.
yolo Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 pa zato prizivam romsko udruzenje neko ili bar neki komitet za lj.p. ili slicno... al jbga nije ovo ratni zlocin ubosni
luba Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 eh, da je mekikar ostao kod biserko, mozda bi procitao novine nekad.ali sam bar uspela da otkrijem otkud mlada dama u kad kazem novine. pobednik kviskoteke predlozio pulenku kao mladu nadu.
Аврам Гојић Posted August 29, 2013 Author Posted August 29, 2013 meni je super da do samog pisanja kolumne nije znala kako se pise Savamala. Za petak spremam kolumnu o Sava Maloj. Etnografski večeras organizuje predavanje i šetnju Sava Malom. Idealno! Jer #muzejirade
Аврам Гојић Posted August 29, 2013 Author Posted August 29, 2013 Jebote citam joj tvitove i shvatam na sta me podsecaju, pa ona je original Zapad Todorovic.
MayDay Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Ja sam na sajtu Povereništva za jednakost samo mogla da pošaljem mejl kroz onaj šablon za poruke. Za tužbu mora putem obrasca i moram biti ili diskriminisano lice ili organizacija koja se time bavi.
Yoda Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 (edited) @Luba: Znaci, tata na naciju u pozadini? :DDa se javi Biki da otkaci stegonoshu... Edited August 29, 2013 by Yoda
luba Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 meni je super da do samog pisanja kolumne nije znala kako se pise Savamala.[/size]ja imam problem i sa dzentrifikacijom. dzaba sam se skolovala, ako su to nova jezicka pravila.
Yoda Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 ja imam problem i sa dzentrifikacijom. dzaba sam se skolovala, ako su to nova jezicka pravila.A, ovo je uslo u socioloski novogovor. Zavrsena stvar.
MancMellow Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 ja imam problem i sa dzentrifikacijom. dzaba sam se skolovala, ako su to nova jezicka pravila.vlastelinčićikacija?
MayDay Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 (edited) Ima kod nje na tw još jedan tekst, sad je okačila. Super mi je što se čudi što se ulažu napori da se sačuvaju Dečani i Bogorodica Ljeviska, a Srbija od toga nema ništa u kulturnom, obrazovnom ni turističkom smislu.Carica! Edited August 29, 2013 by MayDay
luba Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Ja sam na sajtu Povereništva za jednakost samo mogla da pošaljem mejl kroz onaj šablon za poruke. Za tužbu mora putem obrasca i moram biti ili diskriminisano lice ili organizacija koja se time bavi.mora tako. ali sto vise mejlova, sa razlicitih adresa, pa nekad i reaguju.za dzentri - mislila sam na g da nije dz, jerbo je latinski u pitanju, a njet engleski. ali to su ta nova pravila.
*edited by mod Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 eh, da je mekikar ostao kod biserko, mozda bi procitao novine nekad.ali sam bar uspela da otkrijem otkud mlada dama u kad kazem novine. pobednik kviskoteke predlozio pulenku kao mladu nadu.Jesi li sigurna u to? Meni je sve mirisalo da ju je kolega viralni kolumnista ubacio.
gagorder Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 mislim da je po zakonu o zabrani diskriminacije, u onom njenom kao najblažem obliku (Član 12Zabranjeno je uznemiravanje i ponižavajuće postupanje koje ima za cilj ili predstavlja povredu dostojanstva lica ili grupe lica na osnovu njihovog ličnog svojstva, a naročito ako se time stvara strah ili neprijateljsko, ponižavajuće i uvredljivo okruženje.) destinacija petrušićka a ne janković.
Recommended Posts