Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Da li podržavate humano preseljenje Roma izvan gradskih sredina?

Featured Replies

Jesi li sigurna u to? Meni je sve mirisalo da ju je kolega viralni kolumnista ubacio.
i ja to mislila, ali je kviskoteka ipak uticajnija u najstarijoj kuci na balkanu. a i njih dvojica su povezani, tako da smo lepo sklopili menaz a troa.
mislim da je po zakonu o zabrani diskriminacije, u onom njenom kao najblažem obliku (Član 12Zabranjeno je uznemiravanje i ponižavajuće postupanje koje ima za cilj ili predstavlja povredu dostojanstva lica ili grupe lica na osnovu njihovog ličnog svojstva, a naročito ako se time stvara strah ili neprijateljsko, ponižavajuće i uvredljivo okruženje.) destinacija petrušićka a ne janković.
u pravu si, ali jankovic mora da nas stiti, gradjane. a ionako ne radi nista, zadovoljstvo je zagusiti mu inboks.
  • Replies 1.3k
  • Views 107.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Za petak spremam kolumnu o Sava Maloj. Etnografski večeras organizuje predavanje i šetnju Sava Malom. Idealno! Jer #muzejirade
Sava Baby.
i ja to mislila, ali je kviskoteka ipak uticajnija u najstarijoj kuci na balkanu. a i njih dvojica su povezani, tako da smo lepo sklopili menaz a troa.u pravu si, ali jankovic mora da nas stiti, gradjane. a ionako ne radi nista, zadovoljstvo je zagusiti mu inboks.
Dok je komesara ala Petrusicka ti ces morati takve posalice o PM. Serem vam se na slobodu govor u Srbiji.

kad god čujem "sloboda govora" dobijem impulsivni nagon da okačim islamističko shvatanje slobode govora:hitler_anne_frank.jpg(to je bila kontra karikaturama muhameda)

Edited by Hella

Ne razumem.

1. Ana Marija Popovic@AnaMarijaPop 18h Savamalski pozdrav! http://www.politika.rs/rubrike/Pogledi-sa-strane/Savamala-po-drugi-put-medju-Srbima.lt.html … via @PolitikaJavlja #Savamala Expand
  2. default_profile_0_normal.pngnikson stari@nikson_stari 21m @AnaMarijaPop @PolitikaJavlja kreativna i visa srednja klasa je zadovoljna raseljavanjem roma sad sledi raseljavanje drugih nizih klasa :-( Expand
  3. e2eadb62e6717357821354e44eceb650_normal.jpegAna Marija Popovic@AnaMarijaPop 17m @nikson_stari @PolitikaJavlja nije bas tako, ono je bio ekstreman primer, i potpuno bezakonje. Hide conversation

3:08 AM - 29 Aug 13 · Details

kad god čujem "sloboda govora" dobijem impulsivni nagon da okačim islamističko shvatanje slobode govora:hitler_anne_frank.jpg(to je bila kontra karikaturama muhameda)
Pa ne znam koga da potrazis za impulsivne nagone ovdasnji anonimusi napljuvase najistaknutijeg terapeuta koji slucajno objavljuje u pomenutim novinama.

dečaci, impulsivni nagon je nonsens.

Sava Baby.
džadura

Sad me startuje drugar stranac na fejsbuku (posto sam okacila link za tekst) i pita o cemu je jer ne razume srpski, posto zna doticnu. Vrlo deli misljenje da je ova idiot. Bas se izbrendirala. #brendiranjesrbije :P

spremam kolumnu o Sava Maloj
:rolf:
A meni je ovo najbolje: bogati silom rasele siromašne - džentrifikacija, siromašni silom rasteraju bogate - nacionalizacija, vraćanje bogatima ono što su silom uzeli od siromašnih - restitucija.Superhik u akciji.
Nebojsa Jovanovic | 28/08/2013 23:16Bogati silom rasele siromašne - džentrifikacija.Siromašni silom rasteraju bogate - nacionalizacija.Vraćanje bogatima ono što su silom uzeli od siromašnih - restitucija.Superhik u akciji.
Ovo bi trebalo u "Iz foruma u medije" :)

:lolol:Ma Nebojša mi je jaran, ako je to stvarno on stavio.

predlazem da se u sklopu povratka(!?) kreativne i vise srednje klase u savamalu, istoj vrati ime bara venecija i da se zbog atmosfere ponovo poplavi savom po kojoj plivaju govna.

spremam kolumnu o Baroj Veneciji

ja pisao neveni petrusic i na privatni mail a i na genericki mejl poverenika. neka radi nesto...