Jump to content
IGNORED

Da li podržavate humano preseljenje Roma izvan gradskih sredina?

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
[/size]+1u suprotnom je to isto kao kad prevarena žena ide da se obračunava sa muževljevom ljubavnicom, ko da je dotična jedino što je gospodin mogao pojebatimeni sad izdrkavanje nad ovom osobom nekako otužnoona je mučena svašta nešto pročitala ali sve pogrešno povezalaima takvih kol'ko oćeš
Sorry, ali nije ona nikakva zrtva ovde. Zrtva je jedino svoje gluposti i zlobe. Sad treba da zalim nekog kome je jedini "uspeh" u zivotu da istice kako je bolji od drugih (u cemu?) i da se gura u neku svoju izmastanu visu klasu (sa sve splavovima :lol: ) a popljuckuje ljude koji se bore da prezive. Jebote ona pljuje Zahu Hadid. Ta Zaha je ziva legenda koja je stvorila bezbroj remek dela. Nesto sto nedotupavna spisateljica nije u stanju ni da shvati verovatno. Vrhunac njenog shvatanja je da je Zahino ime dobar viral, isto kao i pljuvanje stranaca i kukanje nad staaarim bgom. Ne do bog da mlada beznadezna nadje da joj je cukunbaba bila ljubavnica nekog porucnika pijandure, nece moci da se zivi od njenog udaranja u grudi starobeogradske.
  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Аврам Гојић

129

• Hella

113

• Indy

71

• Turnbull

66

Posted
moja poenta je da ovakvih budala ima na tone a urednika politike baš i ne, te bi izdrkavanje po njima trebalo da je svrsishodnije
pa da, nema tu spora, slažu se ljudi o tome ovde, to je bar moj utisak.
Posted

@kimšto greška obrazovnog sistema? ne da je taj sistem bez greške, nego ne mogu da povežem kakve sad to ima veze. mediokriteti bez problema završavaju visoke škole, za to je dovoljno da si relativno vredan i uporan. i odlazak u inostranstvo na školovanje nije indikator nekakve posebnosti - ima stipendija sa ovakvom ili onakvom agendom a ima i roditelja sa parama. dakle, to što ova završava tamo neki master i što od njega neće postati pametnija nije problem. problem je čime se ona preporučila tamo nekom uredniku. i da li je taj urednik funkcionalno nepismen pa ne zna šta je ona zapravo napisala, ili smatra da treba da cveta hiljadu cvetova - pa i smrdljivih, ili se sa njom slaže.

Posted

ona je žrtva sopstvene gluposti ali svi smo mi žrtve neodgovornih medija a ne ovakvih tupana . barem dok ne dođu na odgovorna mesta.

Posted
@kimšto greška obrazovnog sistema? ne da je taj sistem bez greške, nego ne mogu da povežem kakve sad to ima veze. mediokriteti bez problema završavaju visoke škole, za to je dovoljno da si relativno vredan i uporan. i odlazak u inostranstvo na školovanje nije indikator nekakve posebnosti - ima stipendija sa ovakvom ili onakvom agendom a ima i roditelja sa parama. dakle, to što ova završava tamo neki master i što od njega neće postati pametnija nije problem. problem je čime se ona preporučila tamo nekom uredniku. i da li je taj urednik funkcionalno nepismen pa ne zna šta je ona zapravo napisala, ili smatra da treba da cveta hiljadu cvetova - pa i smrdljivih, ili se sa njom slaže.
Upravo.
Posted

a da je pozovem da napise neki tekst za liceulice?pisala sam gospa ljilji i kao urednici i kao predsednici unsa. odgovora ce biti, sigurna sam. kao i od sase jankovica.

Carica je u svom tekstu o brendiranju Srbije napisala da su ljudi poceli da razlikuju Juznu od Severne Koreje zahvaljujuci Psy-ju :cry:
dobro, kad neki iranac postane planetarni hit drkanjem kurca, onda ce shvatiti da postoji razlika izmedju n i k.skrenuta mi je paznja na njen komentar o egiptu i srpskim turistima na fejsbuku.
Posted
a da je pozovem da napise neki tekst za liceulice?
idealan kandidat da napiše tekst za ovaj broj na temu "džentrifikacijom do povećanja broja beskućnika"
Posted
idealan kandidat da napiše tekst za ovaj broj na temu "džentrifikacijom do povećanja broja beskućnika"
to, to, zaustavicu rojters da se to ubaci.a posto vidim da se bavi i brendiranjem slike u svetu, mozda i nesto o tome kako srpski beskucnici da postanu turist-frendli kao pariski.
Posted

slazem se da je ovo za poverenika za zastitu ravnopravnosti. jel neko dostavio ovo sasi jankovicu? lubo?

Posted

ja poslao sada.

Posted
slazem se da je ovo za poverenika za zastitu ravnopravnosti. jel neko dostavio ovo sasi jankovicu? lubo?
vidi gore, pisala vec. ali ne ocekujem nista od njega.nego sad cujem trac da je drugarica sa gospodjom keler i da se tviterisu serdarsko-vojvodski. ne mogu da proverim, bici me blokirala.
Posted

Sad je momenat da Kim nadje onaj tekst :D

Posted
vidi gore, pisala vec. ali ne ocekujem nista od njega.nego sad cujem trac da je drugarica sa gospodjom keler i da se tviterisu serdarsko-vojvodski. ne mogu da proverim, bici me blokirala.
Ma da! Da pišemo i Neveni Petrušić, poverenici za ravnopravnost?
Posted
Ma da!Da pišemo i Neveni Petrušić, poverenici za ravnopravnost?
da, da, i njoj, a mozda nije losa ideja da napravimo peticiju na onom petition.org, pa da se salje svima.
Posted (edited)
Eno joj ga tvit, tu je i drugarka Leja.Zabolela me glava. Nafurano, plitko, neduhovito.edita>
  1. e2eadb62e6717357821354e44eceb650_normal.jpegAna Marija Popovic@AnaMarijaPop 16 Aug Ali obrazovanje i sirinu koju ti FPN pruza je dragocena. To se odmah oseti u razgvoru, i zato ga volim.

Edited by Yoda