Jump to content
IGNORED

Da li podržavate humano preseljenje Roma izvan gradskih sredina?

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Pa to je ona ista politika koja je napisala da su vlasnici Man Uniteda "Amerikanci jevrejske krvi". WTF is going on here?

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Аврам Гојић

129

• Hella

113

• Indy

71

• Turnbull

66

Posted
ovde samarcinu treba da dobije na prvom mestu politika.
+1u suprotnom je to isto kao kad prevarena žena ide da se obračunava sa muževljevom ljubavnicom, ko da je dotična jedino što je gospodin mogao pojebatimeni sad izdrkavanje nad ovom osobom nekako otužnoona je mučena svašta nešto pročitala ali sve pogrešno povezalaima takvih kol'ko oćeš
Posted (edited)

ta osoba je ocigledno veoma privilegovana i sva je prilika da ce dobiti priliku da o necemu odlucuje u ovoj zemlji, tako da ne, nemam empatiju.sto se Politike tice, ja mislim da tekstovi kao sto je ovaj, i onaj o zlom Jevrejinu, tamo prolaze jer nema nikakve centralne kontrole sadrzaja, svako u svom resoru objavljuje tekstove svojih ortaka.

Edited by Marko M. Dabovic
Posted
pa kada vladan jeremic ganja zorana todorovica a politika objavljuje ovakvo rasisticko smece.
vladan jeremic je nebitni debil, mislio sam na ozbiljne ljude.
Posted

pa ne mora romsko udruženje da se oglasi ovim povodom. može bilo ko. mogao bi poverenik za zaštitu ravnopravnosti da se oglasi povodom postupanja koje predstavlja povredu dostojanstva grupe lica na osnovu njihovog ličnog svojstva kojim se stvara ponižavajuće i uvredljivo okruženje. tako nekako. ili bilo koja organizacija za zaštitu ljudskih prava opšte prakse. što, da neće neko da ih pozove na šifru delatnosti?

Posted
vladan jeremic je nebitni debil, mislio sam na ozbiljne ljude.
pa ne ali tada je alarmirao i neka romska udruzenja i digao dzevu oko tog rada. mislim neka svoj bukadzijski kapacitet makar upotrebi za nesto koristno.
Posted
ta osoba je ocigledno veoma privilegovana i sva je prilika da ce dobiti priliku da o necemu odlucuje u ovoj zemlji, tako da ne, nemam empatiju.
+ 1000. ona dobije neke pare za te baljezgarije i ima neki uticaj™. prvo nju treba tovariti, a i politiku naravno
Posted
ta osoba je ocigledno veoma privilegovana i sva je prilika da ce dobiti priliku da o necemu odlucuje u ovoj zemlji, tako da ne, nemam empatiju.sto se Politike tice, ja mislim da tekstovi kao sto je ovaj, i onaj o zlom Jevrejinu, tamo prolaze jer nema nikakve centralne kontrole sadrzaja, svako u svom resoru objavljuje tekstove svojih ortaka.
jbg, ja nikad nisam čula za nju, pa sam valjda zbog toga mislila da je nebitna a od boldovanog sam se naježila načisto, verovatno zato što je to u ovoj zemlji zbilja moguće
Posted
meni sad izdrkavanje nad ovom osobom nekako otužnoona je mučena svašta nešto pročitala ali sve pogrešno povezalaima takvih kol'ko oćeš
ne znam dudo kakvo izdrkavanje?prostor u politici je ograničen a rabi se na studente iz inostranstva (pazi postignuća po sebi?!) i restlove eseja za koje su dobili cvetić sa tri latice.
Posted
Pa Istok P je tamo odavno kolumnista.
ma znam. pročitam danicu i begovića, ostalo zaobilazim.
Posted
na stranu ova glupacica, ovde samarcinu treba da dobije na prvom mestu politika.
Naravno, lakse je da se pozove sorbonski mastermediokritet umesto da za par minuta lakog hoda kucnu na vrata Veri Backovic.
Posted
ne znam dudo kakvo izdrkavanje?prostor u politici je ograničen a rabi se na studente iz inostranstva (pazi postignuća po sebi?!) i restlove eseja za koje su dobili cvetić sa tri latice.
ma zaslužuje ona sve što je rečenoali ne znam koliko to ima smislatj. grđi su oni što su to objavilil, što imaju moć da odlučuju na šta se taj ograničeni prostor rabimoja poenta je da ovakvih budala ima na tone a urednika politike baš i ne, te bi izdrkavanje po njima trebalo da je svrsishodnije
Posted

meni neko to mora da objasni. one fox blondine makar imaju neku zdravu distancu od onoga sto govore sto im daje jednu notu inteligencije (niko zapravo ne moze da potpuno veruje u tu pricu te se neki cinizam podrazumeva) a ona deluje potpuno ubedjeno u ovo. meni je ovo neuspeh obrazovnog sistema.