Turnbull Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Joj, majko mila, svaki put kad pročitam sve je gore i smešnije. U pravu je Manč, ovo pada na svakoj jebenoj rečenici.
yolo Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 no, iranski iracani takodji stopne-progresivna dzentrifikacija. ovo je kao susret bruna sulaka sa realnim svoje zelje.sad si vec bezobrazan. bruno sulak je tvoje lice u ogledalu.
Turnbull Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 са сигурношћу тврдим:да сам развила шатру у центру неког белгијског града, јер ми одговара локација, била бих расељена ,,у року од одмах”Faking Romi podižu šatre gde im padne na pamet, iz čistog hira, umesto da studiraju na Sorboni i idu na splavove kao pristojan svet.
Hella Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 ja bih najvoleo da je naselje premešteno u knez mihajlovu, a možete i vi da kažete šta bi bilo najidealnije rešenje.
Turnbull Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Da ti sruše kuću i umesto nje naprave livadu na kojoj će Ana Marija moći da bere cveće, s mislima izvan svakog zla. Džentrifikacija, bato.
kim_philby Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 sad si vec bezobrazan. bruno sulak je tvoje lice u ogledalu.mozda je i to ali znam sta pricam glede ovoga. ovo je kao kada ja susretnem nekog od onih slovenaca staljinista pa ne mogu da dodjem sebi par dana.Sent from Bender's iPad using Tapatalk
Hella Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Da ti sruše kuću i umesto nje naprave livadu na kojoj će Ana Marija moći da bere cveće, s mislima izvan svakog zla. znam da si šampion humora, ali mislio sam ozbiljno.
gagorder Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 ja bih najvoleo da je naselje premešteno u knez mihajlovu, a možete i vi da kažete šta bi bilo najidealnije rešenje.ja bih najvolela kad bi se konačno demistifikovala ta knez mihajlova, kao the lokacija
MancMellow Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 znam da si šampion humora, ali mislio sam ozbiljno.za početak da završe Prokop
kim_philby Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 znam da si šampion humora, ali mislio sam ozbiljno.ako ne moze na korzo kod kneza ja predlazem da iskoristimo ovaj prostor!http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/311592/Replika-starih-Terazija-u-Novom-Beogradu-bice-zavrsena-u-majuSent from Bender's iPad using Tapatalk
Time Crisis Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 za početak da završe ProkopUništiće mu dušu ako ga završe
kim_philby Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 ja još uvek ne kapiram šta je to. da se izrazim ajantovski: to ti je kim novak u vrtoglavici. prevara koja glumi duh zene koje zapravo nikada nije bilo.Sent from Bender's iPad using Tapatalk
MancMellow Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 (edited) at TCNe brini, neće Edited August 28, 2013 by MancMellow
Recommended Posts