Jump to content
IGNORED

Da li podržavate humano preseljenje Roma izvan gradskih sredina?

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Joj, majko mila, svaki put kad pročitam sve je gore i smešnije. U pravu je Manč, ovo pada na svakoj jebenoj rečenici.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Аврам Гојић

129

• Hella

113

• Indy

71

• Turnbull

66

Posted
no, iranski iracani takodji stopne-progresivna dzentrifikacija. ovo je kao susret bruna sulaka sa realnim svoje zelje.
sad si vec bezobrazan. bruno sulak je tvoje lice u ogledalu.
Posted
са сигурношћу тврдим:да сам развила шатру у центру неког белгијског града, јер ми одговара локација, била бих расељена ,,у року од одмах”
Faking Romi podižu šatre gde im padne na pamet, iz čistog hira, umesto da studiraju na Sorboni i idu na splavove kao pristojan svet.
Posted

ja bih najvoleo da je naselje premešteno u knez mihajlovu, a možete i vi da kažete šta bi bilo najidealnije rešenje.

Posted

Da ti sruše kuću i umesto nje naprave livadu na kojoj će Ana Marija moći da bere cveće, s mislima izvan svakog zla. Džentrifikacija, bato.

Posted
sad si vec bezobrazan. bruno sulak je tvoje lice u ogledalu.
mozda je i to ali znam sta pricam glede ovoga. ovo je kao kada ja susretnem nekog od onih slovenaca staljinista pa ne mogu da dodjem sebi par dana.Sent from Bender's iPad using Tapatalk
Posted
Da ti sruše kuću i umesto nje naprave livadu na kojoj će Ana Marija moći da bere cveće, s mislima izvan svakog zla.
znam da si šampion humora, ali mislio sam ozbiljno.
Posted
ja bih najvoleo da je naselje premešteno u knez mihajlovu, a možete i vi da kažete šta bi bilo najidealnije rešenje.
ja bih najvolela kad bi se konačno demistifikovala ta knez mihajlova, kao the lokacija
Posted
znam da si šampion humora, ali mislio sam ozbiljno.
za početak da završe Prokop
Posted
za početak da završe Prokop
Uništiće mu dušu ako ga završe
Posted
ja još uvek ne kapiram šta je to.
da se izrazim ajantovski: to ti je kim novak u vrtoglavici. prevara koja glumi duh zene koje zapravo nikada nije bilo.Sent from Bender's iPad using Tapatalk
Posted (edited)

at TCNe brini, neće

Edited by MancMellow