Jump to content
IGNORED

Da li podržavate humano preseljenje Roma izvan gradskih sredina?

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
to je glupost. uopšte nemaju veća prava, ali imaju manje obaveze.
koje tačno?
  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Аврам Гојић

129

• Hella

113

• Indy

71

• Turnbull

66

Posted
Ovdje su tzv. obični ljudi potpuno ubijeđeni i spremni na navođenje izvora za tezu da je diskriminacija etničkih Čeha ugrađena u zakone zemlje. Nikakav nedostatak logike, motiva ili elementarnih fakata ovom ubjeđenju ne predstavlja smetnju. Od uma slijepo zlo nas proždire dok se vozimo na posao, kupujemo u supermarketu, vodimo djecu u školu i idemo na pivo, razoreni smo besmislom vlastitih života i ovoga društva, osjećamo da stvari nisu kakve bi trebale biti i da ovaj nas ovaj život blagostanja ne čini sretnima, preograničeni smo za bavljenje uzrocima, osjećaj nezadovoljstva, krivosti jača, ne poštujemo sebe i gomilamo agresiju u kukavičkim srcima. Očajnički želimo pravdu, pravdu i pravedne kazne. Krvi nam treba.

kruf.png

Што би рекли комунци, у реалном свега има довољно™. Тако и у овој слици има и расизма, има и бољих анђела наше људскости. Који ће тас да превагне, е у томе грму лежи зец.

Posted

Ja uopste ne znam o cemu vi pricate, jel' moze to jednostavnije za nas koji radimo rukama?

Posted (edited)
Што би рекли комунци, у реалном свега има довољно™. Тако и у овој слици има и расизма, има и бољих анђела наше људскости. Који ће тас да превагне, е у томе грму лежи зец.
društvo nije skup individua. ima valjda neka vlastita obeležja i o tome se ovde priča, koliko pratim, a ne o tome šta sve može da se nađe na livadi. Edited by gagorder
Posted

A, to... pa, to je fucking disgusting. Kad su nam gradili skolu u bloku 45, privremeno su nas prebacili u skolu u Bezaniji. Tamo sam imao drugaricu iz klupe, 1 tamnoputu egzotu, naprednu prilicno ispred naseg 7-og/8-og razreda, koja je dragoceni deo mojih ranih secanja. evilsmile.gif

• 3 weeks later...
Posted (edited)
U noći između petka i subote grupa nasilnika, kako nezvanično saznajemo ubrzo identifikovanih i privedenih, vozilom marke Pasat na 3 lokacije u širem centru grada nanelo je teške telesne povrede dvojici osmanestogodišnjaka i jednoj devojci. Oni su nesrećne žrtve presreli, fizički zlostavljali, zatim prešli vozilom preko njihovih udova. Policija nije izdala zvanično saopštenje povodom ovog slučaja.http://www.subotica....de-id16527.html
preovlađujući stav:
iceman (pre 1 sat i 10 minuta)Romi predstavljaju sve veću pretnju društvu jer ne žele da se uklope u nju i sve više su nasilni i to je činjenica. ID) 87880 permalink.png icon-thumb-up.png[52] | icon-thumb-down.png[0]
Edited by Hella
Posted

To,uvozimo od Mađara priču o "Roma crime". Ko kaže da se ne približavamo EU?

Posted

mene baš briga jer sam se oduvek i zdušno borio protiv dolaska nacista na vlast. međutim, osvešćeni su hteli promene i to nam je što nam je.

Posted

tog supka sto je napisao clanak treba ruzno karatikako je lepo sve opisao i na finjaka uvukao da su pocinioci bili romi

Posted

Onog gore desno bi i ja tukao.

Posted

najjaci momenat mi je to sto tekst uvijeno poziva na siru drustvenu akciju protiv romske rase, a ovo ne problematizuje uopste: "„Mučio sam se pola sata, dok komšije nisu izašle i pozvale hitnu pomoć. Puzio sam, kako sam mogao, sa slomljenim nogama, lupao sam po prozorima, vikao sam i tražio pomoć, međutim, niko nije izašao da pomogne".

Posted
najjaci momenat mi je to sto tekst uvijeno poziva na siru drustvenu akciju protiv romske rase, a ovo ne problematizuje uopste: "„Mučio sam se pola sata, dok komšije nisu izašle i pozvale hitnu pomoć. Puzio sam, kako sam mogao, sa slomljenim nogama, lupao sam po prozorima, vikao sam i tražio pomoć, međutim, niko nije izašao da pomogne".
šta je potrebno da se uradi kako ne bismo čitali i doživljavali ovakve situacije sve češće i češće... Šta je potrebno da se desi ili promeni pa da nikada više ne svedočimo ovakvim nemilim scenama?! Danas su to nečija deca, nečija majka, brat... sutra će to biti naši najbliži...
Posted

Ne kapiram baš šta hoćeš da kažeš, kao ni u ovom postu pre toga.

Posted

U onom gore, da me onaj klinja nervira. A u ovom dole isticem fasisticku patetiku, sve zajedno sa dramske tri tacke (x2).