Jump to content
IGNORED

mladje kategorije

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Tegi na parketu, valja se sa sve kamerom :D

Posted
Tegi na parketu, valja se sa sve kamerom :D
ajde shto snima, nego shto se kao retard grli sa svima... :lol:
Posted

to, to...skace, overava, grli, ljubi...kapiram da kamera snima sve vreme

Posted
to, to...skace, overava, grli, ljubi...kapiram da kamera snima sve vreme
Trebalo bi SOS da mu kupi kacigu sa kamerom gore, pa da se ne muci vise... :lol: Inace, respect za klince... :Hail:
Posted
jel moze neko da napise nesto o kanteru?! jel dominira snagom ili je jednostavno toliko dobar?btw, musli verovatno nece biti igrac na nivou hajpa koji se pre nekoliko godina stvorio oko njega, ali bice veoma dobar. andjusic mi se najvise dojmio.
Meni se Jaramaz vise dojmio od Andjusica. Ostaje da popravi sut. Od Andjusica nisam video nesto drugo osim stvarno odlicnog suta, pre zato sto mu je takva uloga namenjena nego sto ne zna. Ostaje utisak da je Jaramaz talentovaniji. Radosavljevic je isto dobar talenat, i Djekic naravno. Steta sto nismo imali krstenog pleja, pa bismo verovatno mogli vise da vidimo od svih igraca. u svakom slucaju, bravo za ove momke!Sto se tice Kantera, njegova centarska tehnika je izuzetna. kao i osecaj za skok. Kao i sut sa poludistance. Stvarno, ovo malo sto sam ga gledao nisam video neku slabu tacku. Potpuno zasluzeni MVP.
Posted
Meni se Jaramaz vise dojmio od Andjusica. Ostaje da popravi sut. Od Andjusica nisam video nesto drugo osim stvarno odlicnog suta, pre zato sto mu je takva uloga namenjena nego sto ne zna. Ostaje utisak da je Jaramaz talentovaniji. Radosavljevic je isto dobar talenat, i Djekic naravno. Steta sto nismo imali krstenog pleja, pa bismo verovatno mogli vise da vidimo od svih igraca. u svakom slucaju, bravo za ove momke!Sto se tice Kantera, njegova centarska tehnika je izuzetna. kao i osecaj za skok. Kao i sut sa poludistance. Stvarno, ovo malo sto sam ga gledao nisam video neku slabu tacku. Potpuno zasluzeni MVP.
i meni se jaramaz svideo, ima snagu i brzinu i ulaz, samo mu sut fali. ni musli nije los, ume kao sto si lepo primetio da odigra dobar pas, jedino sto mnogo sporo reaguje, pogotovo u odbrani.generalno, dosta slaba kosarka u finalu.vukasovic, jel to onaj plej fmp-a sto ga je kojot proglasio za novog medzika nakon juniorskog final 4? decko ima fizikalije nedostojne basketa ispred zgrade. bice impresivno dostignuce ako ikad zaigra seniorsku kosarku.naravno, cestitke momcima. lep uspeh.
Posted (edited)
vukasovic, jel to onaj plej fmp-a sto ga je kojot proglasio za novog medzika nakon juniorskog final 4? decko ima fizikalije nedostojne basketa ispred zgrade. bice impresivno dostignuce ako ikad zaigra seniorsku kosarku.
Ne, to je Miljenovic. Njega cemo pratiti na kadetskom.Miljenovic je broj 10. Edited by Joe D
Posted
i meni se jaramaz svideo, ima snagu i brzinu i ulaz, samo mu sut fali. ni musli nije los, ume kao sto si lepo primetio da odigra dobar pas, jedino sto mnogo sporo reaguje, pogotovo u odbrani.generalno, dosta slaba kosarka u finalu.vukasovic, jel to onaj plej fmp-a sto ga je kojot proglasio za novog medzika nakon juniorskog final 4? decko ima fizikalije nedostojne basketa ispred zgrade. bice impresivno dostignuce ako ikad zaigra seniorsku kosarku.naravno, cestitke momcima. lep uspeh.
ne, to je miljenovic. on je dve godine mladji. decko je najtalentovaniji igrac koga imamo i bio je u prvoj petorci final 4. imas klip na 3. ili 4. stranici, pa mozes da vidis o cemu se radi.
Posted
ne, to je miljenovic. on je dve godine mladji. decko je najtalentovaniji igrac koga imamo i bio je u prvoj petorci final 4. imas klip na 3. ili 4. stranici, pa mozes da vidis o cemu se radi.
dobro je, bio sam se zabrinuo za tvoju moc procene.ovaj vukasovic je uzasan. iz kog je kluba?
Posted

Iz istog. na postavljenom klipu broj 11.Torlak je takodje uzasan.

Posted
ajde shto snima, nego shto se kao retard grli sa svima... :lol:
Pa kako da se ne grli?Em je na misice otisao u Francusku, em je u svojim emisijama vise puta izjavljivao da najvise veruje u juniorsku reprezentaciju!Sada je u extazi.Inache, cestitke momcima. Dobili su Turke sa neverovatnim Kanterom, pa Francuze u finalu. 1 respect.Ucinak u finalu - Andjusic 22 p., Musli 14 p. 16 sk., Radosavljevic 13p. 4 sk., Jaramaz 11 p., Djekic 16p. 5 sk. Rondovic 2p. 2sk. Vukasovic 6 as. 3 sk.