Jump to content

mladje kategorije

Featured Replies

• Author

nabijem ih na penis. ako igra cvele mozda cu se iscimati do zeleznika.jel zna neko koji autobusi idu na relaciji nbg - zelezenik, i kolko mi treba da stignem do tamo?

88. 2h.

• Author
88. 2h.
wtf????????jel me zajebavas?

Treba ti sat vremena 88icom.

Ne treba toliko, al 45 minuta treba minimum. I to nedejom. Radnim danom u spicu moze stvarno da traje 2h. Daleko je u pm.edit: @ kojot

Edited by Timmy

• Author

ma ne mogu toliko da se cimam autobusom. ako neko slucajno resi da ide kolima neka se javi na pm, mozda tako i odem.

kojote zasto mi ne vjerujes :(Rekao sam ti i za 88 i za 45 minuta prije 2 dana :(

Na ignor listi si mu.

• Author
kojote zasto mi ne vjerujes :(Rekao sam ti i za 88 i za 45 minuta prije 2 dana :(
lagao si, kao i ostali :mad:dobio sam insajd info da mi ne treba vise od 30 minuta posto je nedelja i nema guzve.
lagao si, kao i ostali :mad:dobio sam insajd info da mi ne treba vise od 30 minuta posto je nedelja i nema guzve.
Ali zato u nedelju vise cekas bus :P
  • Author
Ali zato u nedelju vise cekas bus :P
e jbg sad, pustim neki podcast i odslusam do zeleznika. samo da odradimo fmp i sve ce biti sjajno. propusticu i robijevu prvu utakmicu zbog ovoga.

27-18 za Zvezdu protiv FMP-a u finalu posle prve 1/4Cvetkovic 9 poena 3 skoka 2 asistencije :wub:

• Author

vodimo 11cvetko 20 poena u prvom poluvremenu :)

Cvele :Hail:

Na poluvremenu 55-44 za Zvezdu. Cvetkovic briljira sa 20p, 4sk, 3as :wub:Miljenovic rezervisan sa 8p, 2sk, i 3as.