Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

mladje kategorije

Featured Replies

• Author
Sve u svemu mogu samo da citiram ortak: " Ovo je moja Zvezda! "
+1
  • Replies 6.7k
  • Views 529.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

Milicic & Milicic

• Gledam ovaj studio posle finala i ponovo mi se vraca jedna davna misao koju sam pokusao da potisnem, a posto to ne mogu moram je podeliti sa vama. Jurisevic mi izgleda kao neko posle cijeg izlask

• Блок_64
    Блок_64

Ovo je reprezentacija i nema nikakve veze sa klubastvom.Ovde se igra za svoju zemlju tako da razloga za nezadovoljstvo nema sve da si sedeo na kraju klupe i mahao peskirom.

Posted Images

DraftExpress Aleksandar Cvetkovic is finished playing at #NIJT I was just informed. Going back to Red Star senior team. Will play vs Partizan on Sunday.

Index 76 u 2 utakmice :Hail:

Od gospode koja je danas pratila tekme uzivo, mozemo li cuti koji su igraci vidjeni za U18, i ko ce biti nosioci igre.

Polufinale:Basket city, 20.30h: FMP - INSEPBasketland, 20.30h: Crvena zvezda - Partizan

Na kraju ce Partizan ni kriv ni duzan da se plasira na zavrsni turnir :D

Fantastična igra Cvetkovića, bravo za zrelog čoveka međ dječarcima. Odličan pregled igre, dobra kontrola lopte, fin ulaz, proigravanja, šut sa igračem na leđima po ugledu na Igora Rakočevića. I to sve protiv fizički dominantnih igrača, i posle 39 minuta odigranih pre samo 9 sati.U Partizanu se niko nije istakao za drugih 20min koliko sam stigao da pogledam.Upoznao Kojota :) , i navijao za Zvezdu cool.gif .

a koliko ide ekipa na taj turnir?
  • Author
nece, ne brini, cvetkovic igra. upoznao pejsija, berija i deliju :)@similarsamo pobednik, ali posto se insep vec kvalifikovao, svkao ko igra protiv njih u finalu automatski prolazi dalje. dakle veceras navijamo protiv fmp-a. nazalost, necu moci da idem da gledam polufinale.

Edited by kojot

Valjda uvek navijamo protiv FMP-a ;)

• Author

ona cetvorka insepa bas deluje dobro. vidim da je i danas dobro odigrao. nadam se da ce napuniti limenke.@insajdernavijao sam za njih kada je igrao teo :wub:

• Author

sugavi insep izgubio :frust:nista, moramo sutra da dobijemo fmp. nadam se da ce cvetkovic igrati.

What to say. Refs refuse the game-tieing basket. Fmp in the Final. #nijt :isuse:

FMP advances after a very controversial goaltending(?) call eliminates a game-tying put-back at buzzer. Crazy finish. French outraged. #NIJT :fantom: