Jump to content

mladje kategorije

Featured Replies

• Author
Sve u svemu mogu samo da citiram ortak: " Ovo je moja Zvezda! "
+1

DraftExpress Aleksandar Cvetkovic is finished playing at #NIJT I was just informed. Going back to Red Star senior team. Will play vs Partizan on Sunday.

Index 76 u 2 utakmice :Hail:

Od gospode koja je danas pratila tekme uzivo, mozemo li cuti koji su igraci vidjeni za U18, i ko ce biti nosioci igre.

Polufinale:Basket city, 20.30h: FMP - INSEPBasketland, 20.30h: Crvena zvezda - Partizan

Na kraju ce Partizan ni kriv ni duzan da se plasira na zavrsni turnir :D

Fantastična igra Cvetkovića, bravo za zrelog čoveka međ dječarcima. Odličan pregled igre, dobra kontrola lopte, fin ulaz, proigravanja, šut sa igračem na leđima po ugledu na Igora Rakočevića. I to sve protiv fizički dominantnih igrača, i posle 39 minuta odigranih pre samo 9 sati.U Partizanu se niko nije istakao za drugih 20min koliko sam stigao da pogledam.Upoznao Kojota :) , i navijao za Zvezdu cool.gif .

a koliko ide ekipa na taj turnir?
  • Author
nece, ne brini, cvetkovic igra. upoznao pejsija, berija i deliju :)@similarsamo pobednik, ali posto se insep vec kvalifikovao, svkao ko igra protiv njih u finalu automatski prolazi dalje. dakle veceras navijamo protiv fmp-a. nazalost, necu moci da idem da gledam polufinale.

Edited by kojot

Valjda uvek navijamo protiv FMP-a ;)

• Author

ona cetvorka insepa bas deluje dobro. vidim da je i danas dobro odigrao. nadam se da ce napuniti limenke.@insajdernavijao sam za njih kada je igrao teo :wub:

• Author

sugavi insep izgubio :frust:nista, moramo sutra da dobijemo fmp. nadam se da ce cvetkovic igrati.

What to say. Refs refuse the game-tieing basket. Fmp in the Final. #nijt :isuse:

FMP advances after a very controversial goaltending(?) call eliminates a game-tying put-back at buzzer. Crazy finish. French outraged. #NIJT :fantom: